Sneak peek: olohuone

Huomenta! 🙂

Eilen vihdoinkin sain rullaverhon olohuoneen ikkunaan ja sitä myöten huonekaluja suunnitelluille paikoilleen. Nappasin verhon asennuksen jälkeen nopeasti sneak peek-kuvan ja illalla myöhemmin vielä kuvan näkymästä sohvalta käsin.

IMAG7144.jpg

IMAG7145_1.jpg

Kun isot linjat ovat olohuoneessa kohdillaan, on helpompi taas jatkaa tavaroiden paikoilleen laittamista.

Aurinkoista torstaita kaikille! 🙂

 

15 kommenttia “Sneak peek: olohuone

  1. Maijukka: Joo mä tiedän. 🙂 Nyt ei vaan ole varaa. Toteutuslistalla kuitenkin!

 1. Bestå sopii näköjään tosi hyvin tuohon ikkunan eteen 🙂 Meinaatko sä nyt hankkia keittiöön pöydän ja tuolit, vai jatkatko elämää ilman niitä?

  1. Dara: Mulle oli aluksi tosi vaikea juttu, että en saisi huonekaluja samaan järjestykseen täällä uudessa kodissa kuin mitä vanhassa oli. Sitten päätin, että kokeilu ei maksa mitään ja laitoin Bestån ikkunan eteen. Ja kuten sanoit, se sopii siihen oikein hyvin. :)<br />
   <br />
   Tänne uuteen voisi periaatteessa mahtuakin ruokapöytä tuoleineen, mutta ainakaan nyt toistaiseksi niiden hankkiminen ei ole suunnitelmissa. Ehkä joskus, tai sitten ei. Katsotaan vähän miten nää nykyiset kalusteet sijoittuvat ja pidemmällä aikavälillä toimivat.

  1. Heidi: Valoisaa on, joskaan ei ihan yhtä valoisaa kuin yksiössäni. Silti oikein riittävästi. Olohuoneen ikkuna on aavistuksen kapeampi kuin yksiöni ikkuna, mutta sitä kompensoikin sitten makkarin ikkuna. 🙂

 2. Oikein valoisan näköistä!! Ja eikö ole ihanaa, kun on makkari ja olkkari eri tiloissa??

  1. Love: Erillinen makkari on ihana! Ei sillä, hyvin nukuin yksiössänikin, mutta on se nyt aivan eri, kun voi sitten päivisin ja iltaisin oleskella huoneessa, jossa ei nökötä sänky. 🙂

 3. Hyvältä näyttää jo Irina, ihanan valoisa, niinkuin muutkin ovat todenneet! &hearts;

  1. Jenni: Kiitos! &hearts; Olkkarissa on vielä kasoja tavaraa, mutta eiköhän nekin tuosta katoa pikkuhiljaa. 🙂

 4. avaralle ja valoisalle näyttää, lisäkuvia odotellessa :)<br />
  nyt nukkumaan!

  1. t: Toivottavasti nukuin hyvin! <br />
   <br />
   Lisää kuvia tulee varmasti, kunhan tuo roinakasa tässä olkkarissa häviää kaappien uumeniin. Pitää itsekin olla kärsivällinen, sillä parempi miettiä tavaroiden sijoittaminen tarkkaan ettei tule sitä kamalaa &quot;Tavarat äkkiä vaan kaappeihin ja sitten on sekasotku&quot; fiilistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *