Sisustusvinkkejä kaivataan!

Sini-yhteistyökampanjassa valitsin myös pari tuotetta Ruuviton -sarjasta: Ison kylpyhuonetelineen ja ripustuskoukkuja.

IMAG7109.jpg

IMAG7110.jpg

IMAG7112.jpg

Mulla oli jokin suunnitelma näiden Ruuvittomien varalle, kun nämä valitsin. Silloin ei ollut vielä tietoa muutosta ja nyt täällä uudessa kodissa menikin sormi suuhun enkä yhtään keksi, minne nämä sijoittaisin. Kylppäri on aivan samanlainen kuin edellinenkin (peilikuva tosin), mutta jotenkin pää jumittaa enkä tunnu keksivän näille sijoituspaikkaa ja käyttötarkoitusta.

Siksi kysynkin nyt teiltä, minne nämä laittaisin?

Alun perin vanhassa kodissa ajattelin koukuille jonkinlaista virkaa pyyhkeiden säiltyksessä. Kasvopyyhe roikkui ennen koukussa tikashyllyssä ja se ei ollut pidemmän päälle hyvä ratkaisu. Myöskään käsipyyhkeen vieressä kasvopyyhe ei toimi, sillä haluan pitää sen erillään ja hygienisenä. Silloin ei myöskään vieraat vahingossa pyyhkisi siihen käsiään.

Kylpyhuoneteline periaatteessa sopisi tietenkin tuonne suihkunurkkaukseen, mutta mulla on olemassa vielä aiemmin hankkimani Ruuviton kulmahylly. En myöskään tarvitse suihkussa tsiljoonaa putelia, joten kokonsa puolesta kulmahylly olisi suihkunurkkauksessa näppärämpi. Jos kulmahyllyn siis saan kiinnitettyä nurkkaukseen, niin mihin mä laitan tuon ison kylpyhuonetelineen? Jonnekin muualle kylppärissä? Keittiöön?

Kuvasin teille hieman kylppärin seinäpintoja, jos vaikka saisitte jonkinlaisen kuvan mahdollisista sijoituspaikoista ja osaisitte antaa mielipiteitä, miten sijoittaisin uudet Ruuviton-tuotteeni.

IMAG7113.jpg

IMAG7114.jpg

IMAG7115.jpg

IMAG7116.jpg

IMAG7117.jpg

IMAG7118.jpg

Auttakaahan mielikuvituksen puutteesta kärsivää hädässä! <3

 

Postaus tehty yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa

12 kommenttia “Sisustusvinkkejä kaivataan!

 1. Huomenta Irina :)<br />
  Mikset laittaisi keittiön laattoihin niitä kiinni, koukkuihin jotkut kivat patalaput/kauhat tms. ja koriin yrttejä/maustepurkkeja tai vaikka sipuleita koristeeksi tai sitten eteiseen hiukan tuunattuna (tuskin pysyy imukupeilla maalatussa seinässä), joten jotkut kauniit koukut koriin, joka toimisi kotiin tullessa laskutelineenä. Koriin vois laittaa vaikka s-koukut roikkumaan mihin saisi tullessa esim. avaimet. Ja miksei ihan siivouskaappiin, pyyhkeitä,rättejä varten.Tälläisiä ajatuksia tuli mieleen näin aamutuimaan :)<br />
  Mukavaa päivää sinulle sinne puurtamiseen:)<br />
  Pia

  1. Huomenta vaan Pia! :)<br />
   <br />
   Hyviä ehdotuksia sulla. Keittiö mulla kävi itsellänikin mielessä. Siivouskomeroon tarvitsisi todellakin parempia säilytysratkaisuja, mutta kiinnitys onkin jo ihan toinen juttu. Muille kuin laattaseinille tarvitsisi sitten kiinnitellä ruuveilla tai nauloilla. <br />
   <br />
   Oikein mukavaa päivää sullekin. 🙂

 2. Kokeile ihmeessä keittiöön. Tohon saa esille kaikkea pientä, kivaa ja tarpeellista.

 3. Kuivatatko kylpypyyhettä tuossa vessanpytyn taustalla? Jos et, niin mitä jos laitat korin siihen vaikka vessapaperirullien säilytystä varten? Tai jotain muuta sälää, mitä sulla muuten siinä tikashyllyssä on ollut. Tai pistä teline keittiöön lieden lähettyville ja säilytä siinä eniten käyttämiäsi mausteita tms. Jos tila antaa myöten, S-koukuilla vielä siihen vaikka patalaput roikkumaan.

  1. Dara: Tuntuu jotenkin epämiellyttävältä ajatukselta laittaa pyyhkeitä kuivumaan pytyn yläpuolelle, joten yleensä siinä kuivuu vaan jotain rättejä yms. Vessapaperit on pöntön vieressä näkyvässä kannellisessa korissa, mutta ideasi on hyvä kyllä, jos näin ei olisi. 🙂 Tietysti siihen voisi keksiä jotain muuta ja paikoillaan pysymisen voisi varmistaa ripustamalla telineen tankoon vaikkapa s-koukuilla. Mulla on toisenlainen säilytysidea kaikelle sille kosmetiikalle ja muulle sälälle, jotka ennen oli tikashyllyssä. Toi mausteidea kuulostaa myös mielenkiintoiselta, nyt mausteet on liesituulettimen yläpuolella olevassa kaapissa ja niitä käyttäessä saa harjoittaa varvasliikkeitä, kun tappina joudun varvistelemaan yltääkseni niihin. 😀 Patalaput puolestaan roikkuvat lieden viereisellä seinällä olevassa naulakossa.<br />
   <br />
   Pistänpä kuitenkin sun vinkit korvan taakse, ne olivat oikein kelvollisia. 🙂

 4. Jos tuntuu, että ei löydy paikkaa, niin loistava blogiarvonnan paikka 😉 Onnea uuteen kotiin, kiva nähdä tulevia sisustusratkaisuja kodistasi!

  1. Johkis: Hihi, vinkkihän se tuokin on! Ja erilainen varmasti kuin muiden vinkit. 😉 Seuraavaksi yritän saada teille kuvattua olohuonetta ja parveketta. Huomenna tulee pieni sneak peek olkkarista, muuta ei ihan vielä ole tarjolla, valitettavasti. Mäkin odotan innolla mun sisustusratkaisuja, just tänään oon laitellut muutaman tavaran paikoilleen ja tuijotellut niitä pitkin iltaa pohdiskellen, että &quot;juupas eipäs juupas…&quot; 😀

 5. Mulle tuli mieleen, että sen hyllyn vois vaikka laittaa tohon kylppäriin lavuaarin yläpuolelle. Ei ehkä ihan keskelle mut siihen peilin ja lavuaarin väliin johonkin. Siihen vois laittaa vaikka saippuan mitä käyttää ja jonkun purkin missä vaikka harja tai kampa… tai sit vaan se saippua tai jotain koristetta. Ei olis lavuaarin reunalla mitään niin olis selkeempi ja helppo pitää puhtaana :)<br />
  Mä innolla ootan aina uusia kuvia sun uudesta asunnosta! Kivalta näyttää tähän asti, selkeetä ja valkoista!

  1. Tsinnia: Hyvä idea, lavuaarin yläpuoli kävi mielessäni jo jossain vaiheessa. On totta, että lavuaarin puhtaanapito olisi helpompaa, jos laidoilla ei lojuisi kaikenlaisia saippuakuppeja yms. 🙂

 6. Moikka! Olen itse viherkasvien suuri ystävä ja ensimmäisenä tuli mieleen, että kori kylppärin seinään ja siihen jotain vähän roikkuvaa, esim. murattia.. ja varmaan tekoversiona, yleensä oikeat kasvit ei kai selviä pimeässä kylppärissä:P Eihän siinä varsinaista käyttötarkoitusta ole, mutta lisää kodikkuutta ja viihtyvyyttä:)

  1. TeHa: Kasvi voisi olla itse asiassa oikein kiva telineessä. Vaikka jotain kosmetiikkaa ja rinnalle tekokasvi. Pistetäänpä korvan taakse! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *