Makuuhuone

Makuuhuoneen sisustuksen pohjatyö on vihdoin muuton jäljiltä valmis. Ja nimenomaan pohjatyö, sillä sisustus kaipaa vielä yksityiskohtia. Ahneella on piip loppu ja sen näkee kuvien laadussa. Oli vaan pakko saada otettua kuvat heti, kun tuli valmista vaikka valoa ei ollut riittävästi. Ajattelin, että kuvaan osan uudelleen tänään aamulla, mutta sää on pilvinen eikä se toisi juuri parannusta kuviin valon osalta. Niinpä näillä valonpuutteen vuoksi kohisevilla kuvilla nyt mennään, jotta näette tämän uuden kodin makuuhuoneen ja jatkossa sitten kuvailen lisää.

Tervetuloa makuuhuoneeseeni!

IMAG7120_1.jpg

IMAG7121.jpg

IMAG7123.jpg

IMAG7124.jpg

IMAG7127.jpg

IMAG7128.jpg

IMAG7134.jpg

IMAG7129.jpg

IMAG7130.jpg

IMAG7131.jpg

IMAG7132.jpg

Tarkoitus on siis tietenkin tuoda vielä yksityiskohtia makuuhuoneeseen, mutta pitää kokonaisuus mahdollisimman pelkistettynä ja valkoisena. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. 🙂

 

16 kommenttia “Makuuhuone

 1. Hyvältä näyttää! Ja mä oon kyllä sitä mieltä, että ei se kuvien laatu, vaan ne kuvat ylipäätään. <br />
  Miellyttävän pelkistettyä ja vaaleeta, vaikka mää oon kyllä sitä mieltä, että tarviit sängyn päädyn! Tuntuu koko sänky katoovan ja näyttää jotenki pikkuselta 🙂

  1. Mari Susa: Kiitos paljon, sun mielipiteesi sängynpäädystä on ihan totta ja olen ehdottomasti samaa mieltä. Pääty sitoisi sängyn ympäristöönsä. Olen päädystä haaveillut, mutta yksiössä se olisi ollut liikaa. Nyt kun on erillinen makuuhuone, se olisi täydellinen. Pitäisi vaan löytää mahdollisimman simppeli pääty, mitään romanttista ja krumeluurista en huolisi. <br />
   <br />
   Totta myös tuo kuvajuttu, näistä näkee kokonaisuuden ja se olikin tässä vaiheessa tärkeintä. 🙂

  2. Nosta nuo tyynyt pystyyn seinää vasten niin ne on vähän kuin &quot;sängynpääty&quot; 😀 tulee vähän erilainen ilme heti!

 2. Nonni.Todella kivan kokoinen makuuhuone ja sitähän voi sisustaa vaikka ja miten :)))

  1. Love: Koko on juurikin passeli ja nyt voi vaan viilailla, kun pohja on valmis. 🙂

  1. Marika: Kaappitilaa on ihan kivasti. Periaatteessa saman verran kuin mun yksiössä, mutta sijoitettuna asuntoon (eteinen/makuuhuone) eri tavalla. 🙂 Makkarissa vasemman puoleisin kaappi on hyllykaappi, sitten on tuplaovilla tankokaappi, jonka yläosassa vielä kaksi hyllyä. Sitten on oikealla vielä kaksi hyllykaappia lisää.

 3. Tuo ovi on tosi hauska! Kiva puhdas pohja nyt käsillä, nyt on ainakin sitä tilaa!

  1. Sofia: Mun ensimmäinen liukuovi 😀 Ja tilaa on, ihanaa &hearts;

 4. Ihanan iso ikkuna! Vai onko peräti kaksi ikkunaa? Muutenkin avara ja hyvänkokoinen tuo makkari, varmasti uni maistuu siellä 🙂 Vinkki sängynpäätyongelmaan; hanki pari isoa tyynyä (60×80) niin ne korvaavat ainakin väliaikaisesti päädyn puutteen ja tuovat nostetta ja muhkeutta sänkyyn ja onhan niihin mukava nojailla vuoteessa lukiessa 🙂

  1. R: Huoneessa on yksi ikkuna, jonka oikealla puolella on tuuletusikkuna. Ei tuo kauhean iso ikkuna ole mun mielestä, ihan passeli kuitenkin. 🙂 <br />
   <br />
   Ja kiitos sängynpäätyvinkistä, isommat tyynyt olisivat hyvä ratkaisu ainakin tilapäisesti. 🙂 Ja kunhan ilmat viilenevät ja laitan täkin pussilakanan sisään niin silläkin saa hieman runsautta. Liikaa runsautta en tosin halua, petaus saa mielestäni näyttää aika askeettiselta.

  2. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa ikkuna tosiaan näyttää ihan seinänkokoiselta, mutta myöhemmissä huomaankin, että on aika lailla samanlainen ikkuna kuin mun asunnossa olevat 🙂 Hui, miten tarkenet nukkua pelkällä pussilakanalla? Mulla on kesäisinkin untuvapeitto, vaikka välillä nukunkin puoliksi sen päällä 😀 Jossakin kohtaa yöstä tulee aina vilu ja pakko kääriytyä kunnolla peiton sisään. Muuten, muutin &quot;hieman&quot; blogini ulkoasua, mitäs mieltä olet?

  3. R: Nää asunnot on aika lämpimiä kesäaikaan ja siten tarkenee kyllä nukkua pelkällä pussilakanalla. Yksiössä kesähelteillä sekin oli liikaa. Eiköhän tässä pian ole aika sujauttaa peitto mukaan, kun ilmat viilenevät ja siten asunnotkin. :)<br />
   <br />
   Huomasin sun blogin ulkoasumuutoksen ja onhan se nyt aika simppeli ja siten rauhallinen ja levollinen. Anna olla vaan, jos itsekin tykkäät! 🙂

 5. Ihanan kevyt vaikutelma siun makkarissa :)<br />
  <br />
  Mielenkiinnolla odottelen mitä sinne laittelet, bongasin jo sisustustikkaat (onks ne ollu ennen kylppärissä ed asunnossa?)<br />
  Kivaa iltaa &hearts;

  1. Soili: Hyvin bongattu, sisustustikkaat olivat tosiaan yksiössäni kylppärissä. Sitä edeltävässä asunnossa ne olivat olohuoneessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *