Auringonlaskun aikaan

Kotini ikkunat ja parveke ovat luoteeseen. Ilta-aurinko alkaa paistaa sisälle asti jossain puoli kuuden jälkeen illalla, alkaen laskemaan hiljalleen pari tuntia myöhemmin. Alla olevat kuvat oli pakko ottaa, kun jäin aika lailla sanattomaksi auringon siivilöidessä viimeiset säteensä keittiön seinään.

IMAG7101.jpg

IMAG7102.jpg

IMAG7104_1.jpg

Rakastuin tähän näkymään ihan suoraan, ei oikein muuta voi sanoa. <3

 

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Auringonlaskun aikaan

  1. Auringonlaskun oranssi on kyllä tosi kaunis 🙂 Meillä paistaa myös ilta-aurinko makuuhuoneisiin ja etenkin tyttären huoneessa valo on ihan käsittämättömän kaunis ja piirtää hauskasti yksityiskohtia seinälle. Tyttö itse innostuu aina ikkunalla roikkuvan puisen papukaijan varjosta, joka piirtyy aika tunnelmallisestikin hänen seinälleen. Olenkin ajatellut, pitäisikö tuohon ikkunalle laittaa enempikin juttuja roikkumaan, joiden varjoja voisi sitten ihastella 🙂 Tai esim sellainen kristalli, josta sitten siivilöityisi valo nätisti läpi ja tekisi pieniä sateenkaarikristallikuvioita ympäri huonetta 🙂

    1. Mari Susa: Auringon luomat varjot ja heijastukset ovat todellisia katseenvangitsijoita. 🙂

  2. Iltavalo on niin parasta! Sinulla on sama radio kuin meillä! &hearts;

    1. Jenni: Iltavalo on ihana, kun se ei enää ole paahtava ja tosiaan luo mielettömän kauniita näkymiä kotiin. &hearts; Ja Tivoli Audio on ihana radio, tykkään kovasti sen yksinkertaisuudesta ja retrosta ulkomuodosta. 🙂

  3. Meille tulee aamuvalo keittiöön ja mäkin räpsin lauantaina kuvia!! Kaunista katseltavaa!

    1. Love: Mikähän siinä on, että aamu- ja iltavalo on niin kauniita… Nykyään mulle kelpaisi myös aamuvalokin, kun herään aikaisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *