Ratkaisu parvekkeen lattian siivoukseen

Huhtikuussa painiskelin parvekkeen lattiapintaongelman kanssa. Parvekkeen lattia on pesubetonia ja siksi sen imuroiminen on ehkä hieman haasteellista. Sain hyviä vinkkejä kyllä siivoustaktiikaksi ja nyt vihdoin Sinituote Oy:n yhteistyön merkeissä valitsin yhdeksi tuotteeksi ulkoharjan pihakiveykselle ja asfaltille

IMAG6916.jpg

IMAG6920.jpg

IMAG6919.jpg

Harja pääsi testiin, kun piti siivota vanhan asunnon parveketta. Alla kuva parvekkeesta ennen harjausta.

IMAG6923.jpg

IMAG6925.jpg

Harjassa on nivel, jota säätämällä harjan saa haluamaansa asentoon. Alla sitten kuva, kun olin suorittanut harjauksen.

IMAG6926.jpg

Harjasin roskat pieniin kasoihin, jotka sitten imuroin rikkaimurilla. Harja oli oikein kätevä vaikka tietenkään ihan jokainen roska ei harjan mukana tullutkaan. Silti tämä oli hyvä valinta. Ilman harjaa olisin saanut käydä rikkaimurilla läpi koko parvekkeen. Nyt sain kutakuinkin kaiken yhteen kasaan.

Sinillä on myös muita ulkoharjoja eri tarkoituksiin, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä!

 

Postaus tehty yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa

8 kommenttia “Ratkaisu parvekkeen lattian siivoukseen

  1. Minusta paras ulkoharja tuo minkä meille valitsin, nyt ku oon sitä pari viikkoa käyttänyt. Entisen heivasin talliin miehelle 🙂

    1. J: Kiva kuulla, että sullakin harjahankinta osoittautui hyväksi 🙂 Kävin myös kurkkaamassa vielä uudelleen sun postausta ja toi saumaharja voisi olla tosi hyvä kyllä kylppäriin. Ja nimenomaan tuo versio, johon saa varren kiinnitettyä. Täytyy laittaa ostoslistalle!

  2. Pikkaisen olen kade näistä sun parvekkeista, vanhasta, sekä uudesta. Itsellä on niin kamala selli, ettei siellä viitsi olla varttia kauempaa. Julkisivuremonttikin tulossa vasta vuonna miekka ja kirves. 🙁

    1. JonnaH.: Nämä parvekkeet onkin aika mageita. Jos haluaa sisustaa parvekkeen kunnolla ja sijoittaa erilaisia toimintoja sinne, se onnistuu. Mun edellisen asunnon parveke oli iso, mutta tää uusi on vieläkin isompi, koko asunnon levyinen. 😀

  3. Tämä toimi tärkeänä muistutuksena minulle. Meillä on aivan surkea ulkoharja. En tiennytkään, että Sinillä on monta aika näpsäkän näköistä vaihtoehtoa tähän 🙂

    1. Nina: Tämä oli kyllä hyvä valinta! Myös White & Black blogissa kehuttiin Sinin ulkoharjaa, joka soveltuu kestopuulle. 🙂

  4. YEY! mäkin otin ulkoharjan ja en malta odottaa, että pääsen suhimaan ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *