Vähän Annoa

Piipahdin tänään aamusta Ruoholahden Kodin Ykkösessä Sisustuspäivillä. Esittelyssä oli syksyn uutuustuotteita. Anno jatkaa selkeästi samalla raikkaalla ja uudistuneella linjalla ja näytillä oli kaikenlaista kivaa; kuoseja, purkkeja yms. Näytillä oli myös paljon kiinnostusta aiheuttaneet valokirjaimet. Tajusin myöhemmin, etten kiinnittänyt ollenkaan huomiota itse valoon ja sen väriin, mutta materiaaliin ja tukevuuteen kyllä. Valokirjain näytti kokonaisuudessaan oikein kivalta, mutta jestas, miten hepponen se oli! Olin jotenkin kuvitellut valokirjaimet jotenkin jykevimmäksi, mutta ei… erittäin kevyt muovinen kirjain. Pieni puhallus ja *puff* se on kumossa. Mut mikäs siinä, jos sen asettaa johonkin hyllyyn tms. Lisäksi kuulin kaveriltani, että lamppu ei olisi vaihdettavissa paloajan päätyttyä. Itse en ole tuotetietoihin sen paremmin tutustunut, mutta jos näin on, niin kyllä on aika kertakäyttöinen valaisin. Hinta-laatu eivät näillä tiedoilla kyllä osu kohdilleen.

IMAG6944.jpg

IMAG6945.jpg

Ensimmäiset 40 kutsukortillista kävijää saivat mukaansa lahjakassin. Kassista paljastui Annon keittiöpyyhe, servettejä, tuikkuja sekä uusin Plaza Koti -lehden numero (jossa muuten Habitare-messupaketti).

Sattuipa siis kätevästi, sillä ostoslistallani on ollutkin keittiöpyyhkeitä. Tuikkuja tulee varmasti käytettyä syksyn ja talven aikana ja servetitkään eivät vanhene, vaikkei niitä heti käyttäisi. Saa nähdä, jos innostuisin jotkut tuparit pitämään pienellä porukalla, niin sittenhän servetit olisivat varsin oivat kattauksessa. Myöskin värimaailma pyyhkeessä ja serveteissä on nappiosuma. Kiitos siis Kodin Ykköselle tällaisesta eleestä. 🙂

Tänään piti tulla kaveri asentamaan rullaverhoa olohuoneeseen sekä valaisinta eteiseen. Homma kuitenkin peruuntui sairastumisen vuoksi. En ihmettelisi, vaikka itsekin olisin tulossa kipeäksi, vähän kummallinen olo on ollut tänään. Toivotaan, että olisi vain fyysisesti oireilevaa väsymystä.

Tänään alkaakin Julkkis Big Brother. Aiotteko katsoa ja jos, niin mitä mieltä olette tästä julkkisversiosta? Kausikin on totuttua lyhyempi, vain kuusi viikkoa. Itse aion katsoa BB:ia kuten tähänkin asti joka syksy. Sitä en osaa sanoa, jaksaako julkkiksia katsella viikkoa kauempaa, mutta sehän nähdään. Olisin ehkä ollut ennemmin ihan normi BB:n kannalla.

Kivaa tiistai-iltaa! 🙂

Irina / White & Fresh - -

20 kommenttia “Vähän Annoa

 1. Vaikka kotikaupunkini on ihan kiva, niin se huono puoli tässä on, että täältä ei noin vaan piipahdeta missään tollasissa kivoissa tilaisuuksissa . Ja Kodin1 sais kyllä olla tässä lähellä ihan muutenkin vaan. (Voisin antaa yhden ankean Siwan vaihdossa..)<br />
  <br />
  Tunnustan, että aion katsoa julkkis-BB:n ekan jakson, mutta mukana olevat julkkikset ratkaisee, katsonko enää toista 🙂

  1. Annukka: Täällä Helsingissä on tosiaan hieman monipuolisemmat myymälävalikoimat. Mutta onneksi on edes verkkokaupat, niin voi ainakin tuotteita tilata. <br />
   <br />
   No, mitäs tykkäsit ekasta jaksosta Julkkis BB:ia? 🙂

 2. Me piipahdettiin kanssa tyttären kanssa tuolla Kodin ykkösessä aamupäivällä, macaronit oli niiiiiiin hyviä! Itse tilaisuus oli minust kyllä ehkä hieman kaaos. 🙂 <br />
  <br />
  Mua niin harmittaa tuo julkkis-BB! 😀 en ole koskaan oikein katsonut BB:tä sen enempää mitä satunnaisesti kavereilla tai vanhemmillani. Tänä vuonna olin ajatellut alkavani seuraamaan ja jo odotin oikein sen alkamista. Mutta julkkiksia? Ei oikein nappaa. :/

  1. Mari Susa: Mä menin sinne heti kun myymälä avattiin. Jotenkin tylsähköä siellä oli ja kurkkasin vain nopeasti myymälän läpi ja poistuin. Dieetin vuoksi jouduin jättämään myös ihanat macaronsit väliin ja kahviakin olisi tehnyt mieli, mutta siellä oli vain kevytmaitoa. ;)<br />
   <br />
   Julkkis-BB on kyllä vähän omituinen konsepti, mutta katsotaan nyt ainakin hetki, mitä sillä on tarjottavana. Andy McCoy on kyllä varsin kiinnostava näky talossa. 😀

  2. Hei mekin oltiin sielä heti kun se avattiin! Itse asiassa jonoteltiinkin hetki sen aukeamista (no aina siihen asti, kunnes pikkuneiti uhkaili pissata housuun jos ei heti pääse vessaan 😀 kiinnostavia yksityiskohtia? :DD). <br />
   <br />
   Mua vähän jo hihityttää tuo julkkis-BB. 😀 Kaveria lainatakseni: &quot;Seiska-lehden tyrkyimmät nobodyt&quot; 😀 Muutama oli, joita en tunnistanut ollenkaan, suuren osan tiesin etäisesti ja sittehän oli tietty Andy ja Frederik, kuka niitä muka ei tietäis? 🙂 <br />
   Eilen yritin katsoa hetken, mutta ei jaksa innostaa tämä julkkis-versio, konseptinakin ihan erikoinen.

  3. Mari Susa: Me ollaan epäilemättä jossain kohtaa törmätty sitten tietämättämme 🙂 Vitsit, kun olisi tiennyt, niin olisi voitu tervehtiä! <br />
   <br />
   Mä kattelen BB:ia nyt iltapuuhastelujeni ohella. Voisin kuvitella, että jos on jotain parempaa tekemistä, niin jäisi katsomatta. Andyä on kyllä mielenkiintoista seurata. Kuten aiemmin BB:sta blogannut Tero Paloniemi sanoi toissaillan BB Extrassa niin on jännä seurata noita julkkiksia tuolla tavoin, kun normaalisti niistä kuulee vain lehtihaastattelujen kautta. Haastatteluissa ei tosiaan näe sitä ollenkaan, millaisia ihmisiä ovat. 🙂

 3. Mäkin olisin toivonut ennemmin tavallista BB:tä :/ No, saas nähdä innostuuko tuota katsomaan 🙂

  1. LittleB: Oli ainakin hyvä veto pistää Andy taloon, siitä voi tulla mielenkiintoista! 😀

 4. Anno on kyllä yllättänyt uudistuneilla ilmeillään. Positiivisesti, onneksi :)<br />
  <br />
  Kovasti onnea uuteen kotiin ja tsemppiä asunnon fiksaamiseen! 🙂

  1. Meena O: Annolla on paljon tosiaan mielenkiintoisia tuotteita ja väritkin on varsin monipuolisia. Mullakin on muutama Annon tuote kotona ja ehkä jatkossakin tulee hankittua 🙂 Ja kiitos tsempeistä! Tämä fiksaaminen onkin aika hidasta, mutta onneksi edistyn hieman koko ajan. Ja kun tavarat ovat edes suhteellisen hyvillä paikoilla, voi ajan kanssa sitten viilailla vielä 🙂

 5. Onneks mä en oo vieläkään osannut valita sitä kivaa valokirjainta. Nyt nimittäin menee uudelleen harkintaan koko hankinta. Meiltähän yks valokirjain jo löytyy, joten ihan järjetön pakko ei oo toista hankkia. <br />
  Mua niin taas harmittaa, ettei täällä oo Kodin ykköstä ollenkaan. Ois se kiva keräilykampanjakin just. <br />
  Anno on kyllä edelleen mieluisa brändi. Meidän Anttilan valikoima on vaan mun makuun ihan liian suppea. Joutuu yleensä tilaamaan haluamansa netistä.

  1. Anna: Mikäs siinä tilapäiseksi sisustuselementiksi olisi hankkia tuommoinen valokirjain, mutta tuntuu hieman kalliilta sijoitukselta, jos kerran valonlähdettä ei voi vaihtaa edes. :/ <br />
   <br />
   Mikäs keräilykampanja Kodin Ykkösellä on?

 6. Itse katsoin tuon avausjakson, mutta aika nevahööd-julkkiksia siellä oli moni! Mutta andy oli ässäveto 😉 Hei sulle ois haaste blogissani! Sisustustavaraa saisit hankkia 2500e uuteen kotiin 😉

  1. Sanna: Kiitoksia haasteesta, kävinkin jo kurkkimassa ja vastaanottamassa sen. 🙂 <br />
   <br />
   Todellakin oli nevahööd-julkkiksia suurin osa. Mun mielestä myös Andy oli super hyvä veto, ihan parasta koko jutussa. 🙂 Mielenkiintoinen kasvo on myös Anu Saagim, joka on varsin terävä niin mieleltä kuin kieleltään. Ehkä me näemmä hänestä toisenlaisen kuvan kuin minä mediassa on annettu ymmärtää. Jotkut hänet tuntevat sanovat olevan varsin sydämellinen ihminen. 🙂

 7. Minä en ole oikein vielä ehtinytkään tutustua tuohon Annon mallistoon. Myyköhän Cittari Annon lautasliinoja? <br />
  Kymmenisen minuuttia &quot;katsoin&quot; kynsiäni lakatessa tätä &quot;julkkis&quot;BB.tä ja ei enempää tarvitsekaan sitten katsoa. En tosin ole vuosikausiin katsonut sitä tavisversiotakaan. Jotenkin menee yli tollainen örveltäminen, että tunnin päivästä sellaisen katsomiseen käyttäisin.<br />
  Joko uusi koti tuntuu kodilta? 🙂 Ensimmäinen yö on aina niin jännä ja outo uudessa asunnossa.

  1. R: Uskon, että Citymarketista löytyy myös Annon lautasliinoja, sillä muitakin merkin tuotteita on myynnissä. Kannattaa käydä kurkistamassa :)<br />
   <br />
   Takana on nyt viikko uudessa kodissa. Tykkään tästä asunnosta kyllä, mutta edelleen tuntuu, että olisin aavistuksen vieraassa paikassa. Viihdyn hyvin, mutta ei ihan vielä tunnu täysin omalta. Onneksi tottumiselle ja kotiutumiselle ei ole näkyvissä mitään esteitä, joten eiköhän se tästä ajan kanssa kodiksi muutu. &hearts;<br />
   <br />
   BB:n olisi periaatteessa voinut jättää väliin tänä vuonna. Ilta meinasi mennä pilalle, kun Kick off-lähetyksen aikana studion lavalle pomppasi Matti Nykänen. Hienoja saavutuksia sillä on menneisyydessä, mutta on se niin rappiolle mennyt, että mä en kestä ollenkaan koko tyyppiä. Onneksi illan pelasti taloon viimeisenä mennyt Andy McCoy. Siinä oli kyllä todellinen yllätysnimi. 😀 Varmaan mielenkiintoista katsottavaa, miten mies pärjää talossa.

 8. Ihana tuo keittiöpyyhe! Voi olla, että joutuu tuollaisen kotiuttaa :))<br />
  <br />
  Mitens uus koti :)?? Onko kivat naapurit ??

  1. Love: Keittiöpyyhe vaikuttaa ainakin ulkonäöllisesti hyvältä, toivottavasti osoittautuu käytössäkin hyväksi. :)<br />
   <br />
   Uusi koti on kiva, joskaan en vielä tunne tätä ihan omaksi vielä. Mitään esteitä ei kotiutumiselle ole kuitenkaan ilmaantunut, joten ajan myötä varmaan alkaa tuntua omalta. &hearts; Olen törmännyt vasta yhteen naapuriin tässä kerroksessa ja hän vaikuttaa oikein mukavalta. Myös alakerrasta olen tavannut yhden &quot;naapurin&quot;. Toivottavasti muutkin ovat mukavia ja elo olisi pitkällä juoksulla rauhallista tässä rapussa. 🙂

 9. Kiva kun jätit Syhinään kommenttia niin löysin vastavierailulle, kiva blogi löytyi täältä!

  1. Syhi: Kiva, kun tulit käymään ja jätit sinäkin kommenttia! Tervetuloa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *