Uusi koti – sneak peek

Mulla on tarjota teille vain yksi kuva kodista nyt. Ainoa kohta kodissa, jonka saatoin kuvata. Sekään ei ole valmis, mutta parempi kuin ei mitään. 🙂

IMAG6939.jpg

Ei mitään erikoista, vain yksi nurkkaus keittiöstä, jossa ei enää ole hirmuista tavarakasaa. 😀 Edellisen asukkaan jäljiltä on nuo rinkulat liedellä, niille pitäisi tehdä jotain. Uunin lasin voisi myös pyyhkiä. Tuosta vasemmalle onkin sitten kippoa ja kuppia, jotka odottavat pesua.

Vaikka tavaroita olenkin jonkin verran saanut jo paikoilleen, yleisilme on edelleen aika samanlainen kuin blogini FB-sivuilla laittamassani kuvassa. Tiistaina tulee kaveri asentamaan rullaverhon ja sitten saan huonekalut ainakin jotenkin paikoilleen. Tänään koin suurta huojennusta, kun ilta-aurinko porotti ikkunasta sisälle sekä parvekkeelle, niin oikeasti parvekkeellani on nykyään nurkka, johon pääsee aurinkoa karkuun ja samoin sisälle paistavaa aurinkoa voi pakoilla makkarissa. Tätä luksusta ei yksiössä ollut, olen niin iloinen. Tänään en ole myöskään tarvinnut tuuletinta, vaikka se tuossa vieressä onkin. 🙂

IMAG6940_1.jpg

Tällainen auringonlasku näkyy parvekkeelta tänään, kaunista! <3

Rauhallista sunnuntai-illan jatkoa. 🙂

 

18 kommenttia “Uusi koti – sneak peek

   1. neela: Todellakin! Yksiön kuumuus oli sietämätön, jota kesti jotenkuten vain sohvalla istuessa tuulettimen vieressä ja verhot tiukasti kiinni. Toki tässä uudessa kodissa on asioita, jotka ei sitten taas ole yhtä kivasti kuin vanhassa, mutta niinhän se menee, että aina ei voi jokainen yksityiskohta miellyttää. Pääasia, että ne isot syyt muuttoon ovat kunnossa. 🙂

   2. tottahan se on tuo… mutta jo se, että on yksi huone enemmän, on sellainen plussa että oksat pois! 🙂

   3. neela: Ihan totta. 🙂 Aika hassua on ollut mennä toiseen huoneeseen nukkumaan. Ja pitää kävelläkin pidemmälle kun tekee eri juttuja kotona, hihi (hurjaa). Mutta erillinen makkari tekee sen, että olohuoneesta saa ehjemmän kokonaisuuden eikä sängynrotisko ole &quot;sotkemassa&quot;. 🙂

  1. Jenna: Jee, kiva kuulla! Itsekin jo odotan että tästä muodostuu koti 🙂

  1. Jen: Kiitos! 🙂 Laitan kotikuvia tulemaan sitä mukaa, kun valmistuu 🙂

 1. Voin vaan kuvitella miten hienolta tuntuu olla uudessa kodissa! Pikkuhiljaa siellä järkkäilet tavaroita paikoilleen!<br />
  Hmmm. aikas magee on näkymä sun partsilta!

  1. Marika: Ihan vielä ei tunnu kodilta, mutta eiköhän ajan kanssa tunnu 🙂 Tänään onneksi saa rullaverhon ikkunaan, niin saa hieman kontrolloitua valoisuutta. Olen jo jonkin verran saanut purettua tavaraa, mutta se on vähän näkymätöntä, sillä yleiskuva on edelleen kaaosmainen. Katsotaan, mitä tänään tapahtuu kun saan tosiaan sen verhon ikkunaan ja saan asetettua huonekalut paikoilleen olohuoneessa. 🙂

 2. Onnea uuteen kotiin &hearts;<br />
  Ihan mahtava auringonlasku :))

 3. Tuhannesti onnea uuteen kotiin!! <br />
  <br />
  Näyttäis olevan aika korkealla auringonlaskukuvasta päätellen?<br />
  Kyllä kelpaa katsella näkymiä kattojen yli.<br />
  <br />
  Ja vaikka auringonlämpö ulkona ihanaa onkin, sisällä sitä tosiaan on päästävä pakoon. (Meillä on valitettavasti makkari just talon kuumimmalla seinustalla ja vasta aamuyön tunteina pystyy nukkumaan kunnolla, kun viilenee).

  1. Annukka: Tämä on ylin kerros ja tosiaan näkymää on enemmän kuin vanhan kodin parvekkeelta. Tykkään! :)<br />
   <br />
   Aurinko on ihana, mutta parin kesän aikana olen ahdistunut aurinkoon ja se on ikävää, sillä aurinko on tosiaan pop. Kyllä kotona pitäisi päästä kuumuutta ja aurinkoa karkuun ja nauttia valosta ja lämmöstä ulkona. Tämän asunnon myötä pääsen nauttimaan auringosta siellä missä kuuluukin eikä aurinko ahdista. Vanhassa kodissa tosiaan ihan oikeasti toivoin pilvisiä ja sateisia päiviä ja vain siksi, että olo ei olisi tukala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *