Pakkauspuuhissa

Muuttopakkaus on siis käynnissä.

Olen aika hyvin saanut pakattua. Eteinen on kutakuinkin paketissa. Kaapit on tyhjät lukuunottamatta viikon aikana tarvittavia vaatteita, työkaluja ja siivoustarvikkeita.

Tähän yksiöön ei oikein mahdu pakatut laatikot ja jätesäkit, joten olen kasaillut niitä parvekkeelle.

IMAG6905.jpg

Myös osan keittiötarvikkeista olen saanut pakattua.

Tänään olisi toiveissa saada pakettiin loput keittiötarvikkeista, astiat, keittiön korkean kaapin sisältö (kuivatarvikkeita, toimistotarvikkeita, arkistoituja papereita yms.), kosmetiikkatuotteet kylppäristä sekä Bestån sisältö.

Huomenna maanantaina haen uuden kodin avaimet. 

Alkavan viikon ohjelmassa on varaston siirto uuteen, uuden kodin siivous sekä tavaroiden kiikutus uuteen kotiin. Avuksi sain lainaan nokkakärryt ja niillä saan itse roudattua laatikoita. Torstaina olisi tarkoitus kantaa sitten isommat huonekalut eli sänky, sohva, Bestå-tasot ja parvekkeella oleva eteispenkki. Jos kaikki menee suunnitellun mukaisesti, ensimmäinen yö uudessa kodissa on torstain ja perjantain välinen yö. <3

Siivouksessa yritän säästää aikaa ja itseäni siten, että käyn uudessa kodissa ennen muuttoa siivoamassa lattiapinnat, wc:n ja jääkaapin ja loput pinnat (kaapit yms.) puhdistan sitä mukaa, kun laitan tavaroita kaappiin. Täällä vanhassa kodissa olen puhdistanut kaappeja yms. sitä mukaa, kun ne ovat tyhjentyneet ja ensi viikonlopun aikana sitten vielä siivoan lattiat, kylppärin ja keittiön. Sitten pitäisi muuton olla suurimmilta osilta plakkarissa.

Tässä oli nyt hieman koontia muuttopuuhistani. Aikaa on todella rajallisesti ja on ollut kyllä haastavaa tämän kaiken keskellä syödä dieetin (Go Jutta Go) mukaisesti. Hieman on joutunut soveltamaan, jotta on ehtinyt kaiken. 

Nyt pisti ajatukset jumiin ja lukkoon, enkä yhtään saa päähäni, pitikö mun vielä jotain höpötellä. Toivotan siis mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita teille kaikille. 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

25 kommenttia “Pakkauspuuhissa

 1. Mua jänskättää sun muutto hirmusti! 🙂 Laita sitten paljon kuvia 🙂

  1. H-EHHASL: Kiva kun elät niin innoissasi mun mukana tässä. 🙂 Kuvia tulee ehdottomasti, mutta en tiedä, miten nopeasti saan niitä paljon, sillä jotenkin tekisi mieli tällä kertaa miettiä aiempaa tarkemmin, mihin mitäkin tavaroita laittaa. No, saa nähdä mitä siitä tulee. 😉

 2. Muistan elävästi kun muutettiin ja siitä on vasta 3 kuukautta, tuntuisi et pidempi aika 😀 <br />
  Mutta tsemppiä, uutta kotia on kiva laittaa 🙂

  1. Jenna: Kiitos 🙂 Kotia on ihan kiva laittaa, mutta vaativana persoonana stressaan ja murehdin tavaroiden sijoittelua, sillä haluaisin kaiken olevan täydellistä. Saa nähdä, miten käy. 😀

 3. Oikein paljon onnea uuteen kotiisi, Irina! Ja koeta jaksaa muuttoa!

  1. Dara: No olen kyllä ollut ahkera, mutta tiiätkö, mä oon ihan naatti just nyt. 😀 Pitäs jaksaa valmistaa myöhäinen päivällinen vielä ja kympiltä aion uppoutua rikosdraaman pariin ja katsella Silta-sarjan. Huomenna toivottavasti on taas enempi energiaa. Keskiviikkoa odotan jo kauhulla, kun alan suhaamaan nokkakärryjen ja laatikoiden kanssa kahden asunnon välillä. Uargh! 😀

 4. Hienosti etenee pakkailut ja hyvin oot suunnitellut kaiken. Ihanaa, kun pääset pian uuteen kotiin! &hearts;

  1. Jenni: Toivottavasti suunnitelmat pitää ja huonekalujen roudaamisen jälkeen ei tarvitse muuta kuin kerätä loput &quot;sälät&quot; johonkin kassiin ja siivota vanha koti. Tänään hakemaan avaimia, jännittävää! 🙂

  1. Laura: Kiitos paljon! Pakkausurakka alkaa jo ihan hyvällä mallilla, varaston tavarat on siirretty uuteen varastoon ja tänään sekä huomenna teen joitain siivoushommia uudella asunnolla. Tekin onneksi jo pääsitte muuttamaan, ihanaa kun tänä syksynä saa seurata useampien muuttajien sisustusjuttuja! 🙂

 5. Oih, olet muuttamassa, Paljon Onnea uuteen kotiin ja jaksua muuttorumpaan :)<br />
  Pia

  1. Pia: Kiitos paljon! 🙂 Pakkaushommat on jo hyvällä mallilla, vielä pitää kuitenkin jaksaa tää viikko ahkeroida uudella ja vanhalla asunnolla. Sitten on rauha maassa ja voi edetä ihan omaan tahtiin. &hearts;

 6. Vaikka muuttaminen on rankkaa, niin on se silti jotenkin kivaa. Se tietää uuden alkua uudessa kodissa.

  1. Rouva Jii: Mulla selkä huutaa jo hoosiannaa, mutta aion olla sissi ja hoitaa tän kunnialla loppuun saakka! Uutta alkua tässä jo kaivataankin. 🙂

 7. No hitsinvitsi. Olen ilmeisesti taukoillut liian kauan ja nyt on menneet sun muuttoaikeetkin ihan ohi. <br />
  Onneksi juttuja voi lukea takautuvasti, että pääsen kärryille.<br />
  Nyt tyydyn vaan toivottamaan ONNEA UUTEEN KOTIIN &hearts;.<br />
  <br />
  Meille onkin varmasti luvassa paaaaljon uusia, kivoja ja kauniita juttuja uudesta kodista.Kivaa!

  1. Annukka: Kiitos ja no problem, ei aina ehdi lukemaan kaikki blogeja. Mullakin lukematta useita satoja postauksia, niitä sitten aina vähän kahlailen läpi. <br />
   <br />
   Tänään ja huomenna roudailen ite nokkakärryllä tavaraa ja torstaina kannetaan huonekalut. Loppuviikosta pitäisi olla tavarat uudessa kodissa ja vanha koti tyhjä ja siivottu. Tehtävää siis vielä riittää. 🙂

 8. Mulla onkin mennyt sun muuttohommelit ihan ohi. Kiva kun saat isomman kodin 🙂 Tsemppiä ja voimia muuttoon.

 9. Muutto on hirveetä mutta ihanaa, olen hengessä mukana 🙂 Maltan tuskin odottaa kuvia uudesta ihanasta kodistasi !!

  1. t: Olet oikeassa, muuttaminen on samaan aikaan kutkuttavaa ja hirveetä. 😀 Mut tää on mennyt aika hyvin tähän mennessä, toivottavasti sujuu yhtä kivuttomasti loppuun saakka. Rauha palaa maahan, kunhan saan siivottua vielä tämän vanhan kodin luovutuskuntoon. 🙂

 10. Tsemppiä ja voimia muuttoon! Hetken se kaaos vain kestää ja sitten onkin jo ihanaa sisustaa uusia nurkkia – siivoaminenkin saa ihan uutta potkua 🙂 Toimivalta näytti uuden asunnon pohjakuva eli 'kyllä' olisin sanonut, jos olisin ehtinyt vastata aiempaan postaukseesi 😉 Ei muuta kuin oikein paljon onnea uuteen kotiin!

  1. Kiitos Hanna! 🙂 Toi pohja voi olla aika toimiva ja ainakin näin alkuun mielessä on jo jonkinlainen järjestys huonekaluille. Toivottavasti on hyvä käytännössäkin. :)<br />
   <br />
   Mä hieman haaveilen siitä, että mun kodissa on sen verran vähän huonekaluja tai muuta roipetta lattiapinnoilla ja muillakin pinnoilla, että siivoaminen olisi helpompaa. Mä en yhtään tykkää siivoamisesta, joten se touhu olisi jotenkin saatava mahdollisimman jouhevasti sujumaan. Voikohan siivoamisesta koskaan oppia pitämään, johon tähän ikään mennessä ei pidä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *