Ikea-kuvastosta bongattua

Olin ajatellut ensin lukaista uuden paperisen Ikea-kuvaston ja sitten vasta miettiä, mitkä olisivat kivoja tuotteita, joita voisi harkita omaan kotiin. Sähköpostiin kun tupsahti linkki nettiversioon, niin siinä meni suunnitelmat ja huomasin tutkivani kuvastoa. Joten, pistetäänpä tänne muutama juttu, mitä voisi olla kiva omistaa. 😉

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty2.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty3.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty1.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty4.jpg

Kuvankaappaus%202013-8-15%20kello%2018.5

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Jakkara ja korkea Hemnes-hylly eivät toki ole uusia tuotteita, mutta edelleen hyllykkö viehättää ja se olisikin kiva kylppäriin. Jakkaralle on edelleen tarvetta varsinkin keittiössä, jos jotain joskus tarvitsee ylähyllyiltä.

Talja olisi kiva lisä talvisempaan sisustukseen ja jokin tuossa lehmännahkamatossa kiehtoo. En ehkä oikeasti omassa kodissa sellaista näkisi, mutta joissain inspiraatiokuvissa se on näyttänyt aika hienolta.

Sängyn päätyyn tai eteiseen (ei tosin mahtuisi mulla eteiseen) sopisi hienosti pitkänmallinen penkki. Ja edelleen eteisestäni ja koko asunnostani puuttuu kokovartalopeili, siksi kollaaseissa myös tuo Ikean Stave-peili. Valkoreunaisena se tietenkin tulisi.

Edelleen haaveilen pellavaliinavaatteista. Olen monesti meinannut tilata sellaiset H&M:sta, mutten ole sitten kuitenkaan. Ehkä vielä joskus!

Ruoanlaittovälineistä minulta puuttuu sopivan kokoinen kattila. On mulla viiden litran kattila ja semmoinen pikkuinen, mutta kolmen litran kattila olisi ehkä paras tällaisessa yhden hengen taloudessa, kun tekee vaikkapa keittoja tms. Siihen vielä lisäksi höyrytysosa, niin johan kelpaa. Olen jo pitkään miettinyt, että höyryttämällä voisi saada kasviksista hyviä, esimerkiksi parsakaalista.

Lopuksi vielä tuo maljakko ja kulho olisivat kivoja. Maljakko näyttää lasipurkilta ja on siten simppelin näköinen. Matalaan kulhoon voisi tehdä vaikkapa hiekasta ja kivistä jonkinlaisia asetelmia? Tai säilyttää hedelmiä. 

Semmoisia bongailuja täällä, nyt vaan odotellaan sitä paperiversiota. 🙂 Olihan netissäkin somistettuja huoneita, mutta kokonaisuuksia on helpompi katsoa paperisesta kuvastosta ja yksittäisi tuotteita sitten etsiä netistä. 

Kiinnostaako teitä Ikean vuoden 2014 kuvasto?

 

Kivaa lauantaita! 🙂

27 kommenttia “Ikea-kuvastosta bongattua

 1. Ai arvaa vaan kiinnostaako kuvasto! Nytkin kun luin vaan sun otsikon, olin varma että sulle se on jo tullut ja rynnistin eteiseen katsomaan, että onko mullekin tullut ja melkein kompastuin kissaan ryysätessäni… Milloinkohan se kuvasto sit oikeesti tulee? Mä haluan sen, kun haluan löhötä soffalla sitä selaillen sen sijaan, että istun sivistyneesti työpöydän ääressä koneella 😉

  1. Haha, naurattaa kun kuvittelen sua siellä kompastelemassa kissaan. 😀 Voi kissa-rukkaa, kun emäntä juoksee sisustuskatalogin perässä niin että aiheuttaa vaaratilanteita. Tirsk! :D<br />
   <br />
   Kuvastohan julkaistiin (käsittääkseni) 15.8 eli torstaina ja jostain luin sen ilmestyvän postilaatikoiin viikolla 34. Onko nyt muuten viikko 34 tai onko se ensi viikko? No joka tapauksessa, eiköhän se ensi viikolla kopsahda. 🙂

  2. ADHD on sun kanssasi ihan samaa mieltä siitä, kuka niitä vaaratilanteita aiheuttaa: siis kun otus koisaa keskellä eteisen lattiaa oikosenaan ja on niin itsepintainen tapaus, ettei varmasti väistäisi katujyrääkään, niin minähän se vaaratilanteita aiheutan… :DD

 2. Täälläkin ootellaan sitä paperikuvastoa kovin, nettiin en ole vielä klikkaillut. 😉 Taljaa mietin myös itsekkin sängyn vierus matoksi. Jos asuttais lähempänä niin multa saisi vaikka ilmatteeksi tuon stave peilin se on kyllä vaaleanpuun värisenä mutta äkkiäkkös sellaisen maalaisi. 😉

  1. Suffeliini: Stave-peiliä olen kytännyt siitä asti kun muutin tähän asuntoon eli reippaan vuoden. Koskaan en vaan saa sitä aikaiseksi ostettua. No joo, saisin jos olisi käteistä useammin. 😉

 3. Kivoja poimintoja. Täällä on kanssa nettiversio selattu, ja paperista odotellaan 😀

  1. Siru: Paperinen versio voi olla kyllä mielenkiintoisempi, ei tarvii klikkailla ja nysvätä, että saa tuotekuvat ja muut näkyville vaan ne on kaikki siinä käsissä. 🙂

  1. Taina: Teillä voi olla Ruotsin vaikutusta tuossa, meille varmaan kopsahtaa kuvasto luukusta alkavalla viikolla. 🙂

 4. Meillä kävi jo tuo talja sovituksessa kotona, mutta oli kovin keltainen ja päädyin palauttamaan. Vielä on siis etsinnässä sopiva!

  1. LadyBlue: Aijai, ei saa olla keltainen/kermainen. Ja onhan tuo niin halpakin, että voi olla ihan lirukin. Kiitos vinkistä! 🙂

 5. Innolla sitä Ikean uuta kuvastoa täälläkin odotetaan 🙂 Tuota kulhoa josta olit kuvan laittanut,käytän itse esim pääsiäisenä laittamalla siihen rairuohon kasvamaan.. ja tuo jakkara on todella laadukas-me käytämme sitä vallan keittiössä ( maalattuna vaaleanpunaiseksi)-on juuri sopivan korkuinen että poikani voi siinä istua kun syömme 🙂 Terveisiä Porista

  1. Pia: Kiva kuulla kokemuksista, uskon myös että jakkara on kätevä ja kestävä 🙂 Ja tosi hyvä idea tuo rairuohon istuttaminen tuollaiseen kulhoon.

 6. Toivon, että kuvasto tulee piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)))!!<br />
  <br />
  Toi penkki on IHANA!! Mäkin olen sitä miettinyt!! :))

  1. Love: Tosi kivan olonen penkki, olisi ihana kun siihen laittaisi jonkun kasvin ja vaikka torkkupeiton. Tai vaikka jos eteiseen mahtuisi niin kasvin, lyhdyn tai jotain ja loppuosan jättäisi vapaaksi istumista ja pukemista ajatellen. 🙂

 7. No kiinnostaa uusi kuvasto, Vantaa ikeasta kun siel just käytiin, niin oli ainakin sinä päivänä ne loppuneet :/ Kivoja pongailuja!

  1. Marika: Ehkä nyt alkavalla viikolla kuvasto tupsahtaa koteihin! 🙂

 8. Irinaa, sinä sorruit 🙂 &hearts; vitsi vitsi 😉 Mahtavia bongauksia oot tehnyt ! 🙂 Jaiks, onko tullut pellavaisia pussilakanoita, tahtoo tahtoo 🙂 Sillä minä myös olen haaveillut sellaisista, mutta hinta joissakin kauhistuttaa.. 😀

  1. Live&amp;Home: No hitsi, niin sorruinkin! En ehkä olisi sortunut jos sähköpostiin ei olisi tullut suoraa linkkiä kuvastoon. :D<br />
   <br />
   Pellavalakanat maksaa Ikeassa saman verran kuin esimerkiksi H&amp;M:ssa eli 50 euroa. En tiedä, mutta tuskin niitä mistään oikein saa sen halvemmalla. :/ Eli jos joskus moiset hankkii, niin tuon verran kannattaa varautua maksamaan.

 9. Ihan vaan kokemuksesta voin kertoa että tuo kattila oli ainakin minulle melkoinen pettymys, kahvat kuumentuvat käytössä niin että aina täytyy käyttää patalappuja. Ei siis ole kovin käytännöllinen…

  1. Anonyymi: No voihan sentään sen kattilan kanssa… täytyy sitten ihan miettiä, jaksaako patalappuja/-tumppuja käyttää aina vai hankkiiko kattilan muualta. Kiitos vinkistä!

 10. Kivoja poimintoja kuvastosta! 🙂 Osa noista jo meiltä löytyykin, tuota pellavalakanaa olen kanssa vähän katsellut, täytyisi käydä hypistelemässä. :)<br />
  <br />
  Mukavaa sunnuntaita!

  1. Jenni: Joo hypistelemään vaan! Voisi kuvitella laadun kulkevan aika pitkälti käsi kädessä H&amp;M:n kanssa, hinnoiltaankin ovat samanhintaiset lakanat. No, vielä ei mulla kuitenkaan ole varaa pellavaisiin, joten ehkä ajan kanssa saa kuulla mielipiteitä laadusta, jos joku noita hankkii. :)<br />
   <br />
   Kivaa alkavaa viikkoa! &hearts;

 11. Nettiversion selasin, mutta paperista odotellaan täälläkin. Tarvitaan tekeillä olevaan yläkertaan vinkkejä (ja ihan sitä tavaraakin).<br />
  <br />
  Paljon tsemppiä sinulle, kaikkeen 🙂

  1. Mava: Ehkä se kuvasto ilmestyy tällä viikolla. 🙂 Ja tosi paljon kiitoksia tsempeistä ja kommentistasi! Kivaa maanantaita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *