Koti nyt

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kuvakulmaa kotoani.

IMAG6765.jpg

IMAG6762.jpg

IMAG6774.jpg

IMAG6771_1.jpg

IMAG6773_1.jpg

IMAG6768.jpg

IMAG6767.jpg

Olen suhteellisen tyytyväinen tähän ns. olohuoneeseeni ja se kaipaa enää vain jonkinlaista hienosäätöä. Kokonaiskuva näyttää yksinkertaiselta ja avaralta, mutta silti omasta mielestäni kotoisalta.

Tyynyjen määrää olen vähentänyt sohvalla ja edelleen nautin siitä, että mieletön aikakauslehtipino on piilossa ja poissa silmistä sohvan vieressä olevan rahin uumenissa.

Tästä on hyvä jatkaa.

Mukavaa torstaita ja viikonlopun odotusta kaikille! 🙂

 

29 kommenttia “Koti nyt

 1. Kivalta näyttää! 🙂 Yritän hahmottaa kokonaisuudessaan tuota asuntoa, niin onko siis keittiökaapistot tuossa ikkunanvierustalla, telkkariseinän vastapäätä?

 2. LittleB: Joo, keittiöseinä on vastapäätä telkkariseinää. Eteinen on sitten kylpyhuoneen kanssa tuolla sängynpäädyssä olevan ison rahin vieressä. Avasiko yhtään? Viimeinen kuva on otettu parvekkeen ovelta. 🙂

 3. Hyvältä näyttää! Onko sinulla suunnitteilla jotain tiettyä mattoa olohuoneeseen? Kun tästäkin on kahta koulukuntaa, toiset eivät voisi elää ilman mattoa ja toiset ovat tyytyväisiä matottomina 😉

  1. Rouva Jii: Kiitos! 🙂 Mä olen miettinyt kyllä mattoa, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan ja jos on tullutkin, niin hintaa on sitten ollut liikaa (esim. Pappelina). Mulle kelpaa kuitenkin hyvin matoton lattiakin, se näyttää ehkä aavistuksen avarammalta siten ja siivouskin on helpompaa. Toki, jos sopiva matto tulee vastaan sopivalla hetkellä, niin varmaankin tulen ainakin kokeilemaan matollista kotia. 😀

 4. Kivan näköistä. Minäki haluan valkoisen tvn!! Ei niin erottuisi olohuoneessa 😀

 5. Hyvää jälkeä olet saanut aikaiseksi, yksiön sisustaminen kun ei ole helppoa 😀 Ja toi pehmopanda on aivan ylisöpö! Itsellänikin on kaksi pehmolelua tallessa, vaikka jotkut sitä kummastelevatkin. Toinen on jättikokoinen Ihaa ja toinen jo parhaat päivänsä nähnyt pehmo, jonka siskoni osti minulle elämäni ensimmäisenä jouluna ♥

  1. Jossu: Kiitos! Ei tosiaan ole helpoimmasta päästä yksiön sisustaminen, kun kaikki toiminnot on mahdutettava yhteen huoneeseen… kolme huonetta yhdessä. Huh! 🙂 Ja tuo pehmopanda on mun Möhmöni, jonka joskus vuosia sitten bongasin Ikeasta. Täytyyhän sinkullakin olla joku pehmoinen kainalossa öisin. 😉 😉

 6. Voi että miten voikaan pieni asunto näyttää niin avaralta ja viihtyisältä! Noi vesihyasinttikorit on tosi ihanat, ja isommat kuin kuvittelinkaan, nyt kun näkee ne osana kokonaisuutta. Tavaraa mahtuu sisään varmaan ihan kunnolla 🙂

  1. Dara: Pienen asunnon saa (tai ainakin minä saan) näyttämään avaralta pitämällä mahdollisimman vähän tavaraa esillä, oikeastaan omistamalla mahdollisimman vähän. 😉 Ammattilainen saattaisi toki saada tästä hyvinkin hulppean, mutta omat taitoni eivät tästä paljon parempaan riitä. Ainakaan vielä. :)<br />
   <br />
   Ja noi vesihyasinttikorit oli vaan ihan törkeän hyvä ostos, niihin tosiaan siis mahtuu melkein omaisuus. 😀 Suosittelen, jos tahtoo tavaraa piiloon.

  1. Love: Kiitos ihana &hearts; Niin on tarkoituskin näyttää. 🙂

 7. Ihanan valoisalta ja avaralta näyttää! Täälläkin on valkoinen pikkuhiljaa lisääntynyt. 😉

  1. Suffeliini: Kiitos! 🙂 Valkoinen on kyllä hyvä, kirkastaa mieltä jotenkin. Ja siihen on helppo lisätä väriä aina kun siltä tuntuu. Ja kun kaipaa yksinkertaisempaa, niin vaan riisuu värit pois. 🙂

 8. Kyllä näyttää avaralta. Mua kans alkoi heti kiinnostaa, et meinaatko laittaa ollenkaan enää mattoa?

  1. Anna: Kiitos, avaruus on tavoitteena koko asunnon osalta. Olkkari on jo hyvällä mallilla. 🙂 Olen miettinyt mattoa kyllä, mutta sopivaa mattoa sopivalla hinnalla ei ole tullut vastaan. Pärjään kivasti ilmankin mattoa, joten maltan odottaa sopivaa mattoa ja parempaa taloustilannetta. 🙂

  1. Sofieshome: Voi kiitos, olen siis jollain tapaa ainakin onnistunut tähän mennessä! 😉

  1. Frida: Voi ei, ei todellakaan ole aina näin siistiä. 😀 Kotini on useinkin varsinainen kaaos. Pyrin pitämään suhteellisen siistinä nyt tätä olkkaria, mutta muualla kodissa on tavaraa siellä ja täällä. Kaaoksen hallinnan opettelu on meneillään 😉

 9. No ny on kyllä niin white &amp; fresh! Kivalta näyttää! 🙂

  1. Sanna: Kiitos, tavoitteessa siis ainakin osittain onnistuttu! 🙂

 10. Tosi kiva! Tykkään, kun ei oo turhaa tavaraa esillä 🙂 <br />
  Vaalea matto olisi omasta mielestäni täydellinen lisä tuohon! 🙂

  1. saparo: Kiitos! 🙂 Tavoitteena on tosiaan tavaramäärän vähentäminen ja sijoittaminen niin, että esillä ei olisi liikaa krääsää. Olohuoneen (tai no sen ainoan kunnon huoneen) osalta alkaa olla jo aika hyvä tilanne. Sitten kun pinnat on karsittu, alan käydä kaappejakin läpi. :)<br />
   <br />
   Vaalea matto tulee varmaankin sitten joskus, kun sopiva tulee kohdalle ja kun rahatilanne antaa myöten. Siihen asti pärjäilen ihan kivasti ilman mattoa. Mutta joo, ehdottomasti vaalea matto! 🙂

 11. Hei, päädyin blogiisi kun googletin pienten yksiöiden sisustusratkaisuja. Hämmästyttävästi uuden asuntoni pohjaratkaisu on kuvista päätellen (kylppäri poislukien?) täsmälleen sama kuin sinulla, ja kiinnostuinkin, että minkä kokoinen yksiö sinulla on kun olet ison sohvan saanut ison sängyn kanssa samaan huoneeseen. Silmämitalla kun omaani katselen, niin tuntuu ettei lattia-alaa jää &quot;yhtään&quot; jos tänne sohvan ostan, mutta sinun kuvissasi lattiaa tuntuu riittävän.. Ja paljon tuollaisen laminaatin/parketin laitattaminen materiaaleineen maksoi?

  1. Sisustuskuume: Moikka! 🙂 Mun asunto on 32 neliöinen. En toki panisi pahakseni, vaikka olisi muutama neliö lisää. Toiveena olisi saada makuuhuoneosio hieman erilleen asuintilasta. <br />
   <br />
   Tämä on vuokra-asunto ja lattiamateriaaleihin (laminaatti) ei pystynyt vaikuttamaan enkä siten valitettavasti tiedä, mitä tämän kokoiseen asuntoon laminaatin/parketin asentaminen materiaaleineen maksaisi. Toivottavasti löydät tarvitsemasi tiedon jostain muualta. 🙂

  1. LadyBlue: Kiitos! Mä tykkään myös, että kokonaisuus on vaalea. Sopii sitten lisäillä halutessaan värejä. 🙂

 12. Nämä laajemmat kuvakulmat on välillä aina niin kivoja! Hyvin olet saanut pelkistettyä ja raikastettua kotia. Tuo minttu tyyny on IHANA…

  1. Sofia: Kiitos, olen itsekin suhteellisen tyytyväinen. Kokonaisuuden kannalta tehtävää on vielä paljon, mutta tämä on hyvä alku! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *