Vaniljaisia suihkuhetkiä

Sain ystävältä lahjaksi huumaavan tuoksuisen vanilja-palasaippuan. Saippua on ostettu Tallinnasta Stendersiltä.

IMAG6622.jpg

Suomessahan Stendersillä ei ole myymälöitä, mutta nettikaupasta voi tilata.

IMAG6623.jpg

Minulla ei ollutkaan varastoissani suihkusaippuaa käytössä olevan lisäksi, joten tämä tuli kuin tilauksesta ja sopii mainiosti suihkuhetkiin kaveriksi Flow kosmetiikan vaniljaisen sokerikuorinta-aineen kanssa. Muutenkin hieman vaihtelua, kun yleensä aina on suihkusaippuana nestemäistä. 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

14 kommenttia “Vaniljaisia suihkuhetkiä

 1. Ihana lahja ystävältä. Kävin juuri Tallinnassa, mutta paljon ihanaa jäi ilmeisesti ostamatta. Onko Tallinnan hinnat halvempia kuin Suomessa (Stendersin suhteen)?

  1. Nina: Kysyin ystävältäni asiasta ja hän muisteli (matkasta on jo pitkä aika) valikoiman olleen ainakin runsaampi kuin netissä ja mahdollisesti edullisempi. Ei osannut kuitenkaan varmaksi sanoa. 🙂

 2. Suomessa oli Flamingossa (Jumbon vieressä) ennen Stendersin liike ja voi mikä pettymys mulle oli, kun se lopetti! Olin ehtinyt vasta paria saipuaa heiltä koklata ja sitten ne otti ja lopetti. Tarttee käydä Tallinnan myymälässä joskus.

  1. Dara: Mä muistelin tuossa myös, että jossain vaiheessa jossain olisi ollut myymälä, mutta ei hajuakaan missä. Nyt sitten vaan Tallinnaan, Turkuun (alla kommentti, jossa vinkataan Turussa olevasta myymälästä!) tai vaan suoraan nettikauppaan. 🙂

 3. Mietin myös, että Jumbossa oli joskus Stenders, tai siis Flamingon puolella, mutta ei sitten vissiin enää olekaan.

  1. Rita: Nettisivuilla sanoivat juu ettei ole enää myymälää Suomessa. Alla olevassa Ilonan kommentissa kuitenkin kerrotaan, että Turussa olisi mymälä 🙂

  1. Live&Home: Tuoksu on ihana ja kuitenkin mieto samalla. ♥

 4. Hei,<br />
  en ikinä kommentoi lukemiani blogeja (en kyllä ymmärrä miksi :)) mutta nyt on pakko kertoa Stenderssillä olevan myymälän Turun Hansakorttelissa :)<br />
  Kiitos kauniista blogista!

  1. Kiitos Ilona kommentista ja siitä, että seurailet blogiani. 🙂 Ei kaikki ihmiset aina kommentoi, vaikka se toki bloggaajasta kivaa onkin. Kiitos paljon myös tuosta myymälävinkistä, ehkä sitä joskus eksyy taas Turkuun. 😉

  1. JonnaH.: Todellakin! Uskon, että myös kiva käytössä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *