Haavelistan päivitys ja ajatuksia

Päivitin hieman materialistisien haaveitteni listaa.

Jotain on listalta poistunut ja jotain on tullut lisää. On myös joitain juttuja, joista en ole enää varma, mutta annoin niiden olla, kun en ole tehnyt lopullista päätöstä.

517241ec89ac611a76000024.jpg

new%20wave.jpg

Haaveita2.jpg

Haaveita1-001.jpg

Haaveita-001.jpg

Ykkösenä haavelistalla keikkuu edelleen Canonin järjestelmäkamera. Muilla listan tuotteilla ei ole mikään kiire, ainakaan ne eivät ole prioriteettilistan kärjessä. Ei tosin ole ihan heti varaa kameraankaan, mutta sen varmaan hankin ensimmäisenä isoista hankinnoista. 

Olen myös alkanut enemmän ja enemmän haaveilemaan pesutornista. Olisi niin kiva voida pestä pyykkiä silloin kun siltä tuntuu eikä tarvitsisi varailla aikaa pesutuvasta ja ravata siellä tuntitolkulla.

Nyt kuitenkin on aika hoitaa asioita kuntoon. Velat pois ja tavoitteena voisi olla, että suurin osa (lukuunottamatta opintolainaa) olisi maksettuna vuoden 2014 loppuun mennessä. Samoin mulla on käynnissä raivaus, sisustuksen yksinkertaistaminen ja mahdollisimman simppelin pohjan luominen ennen kuin mietin yhtään isompia muutoksia.

Nyt on selkeästi joku puhdistautumisvaihe päällä ja mahdollisuuksien ja parhaani mukaan teen muutoksia myös muilla elämäni osa-alueilla. Olen aavistuksen pihalla vielä siitä, mitä haluan, mutta sen tiedän, että muutoksia on tapahduttava. Ehdottomasti!

Kuka minä olen? Henkisesti, fyysisesti? Millainen kotini on? Mitä haluan elämältäni? Olenko tyytyväinen, onnellinen, onko elämälläni suuntaa tai tarkoitusta?

Isoja kysymyksiä, joihin vastaus löytyy ehkä ajan kanssa. Sitä ennen siis keskityn mihin pystyn eli tavaran karsimiseen. 😉

Ehkä vähän sekava postaus, mutta ehkä tästä nyt tajuaa, että mulla on muutoksen tuulet meneillään tai vähintäänkin halu muutoksiin. 😀

Eli hyvää yötä ja huomenta vaan! <3

20 kommenttia “Haavelistan päivitys ja ajatuksia

 1. Ihan hyvällä pohjalla ja järkevän kuuloisia haaveita. Itsekin olen yksinkertaistanut elämääni parin viime vuoden aikana ja toteuttanut haaveita. <br />
  Ja ilokseni voin sanoa olevani onnellisimmillani pitkääääään aikaan tällä hetkellä :D<br />
  Eli tsemppiä sinne kovasti!

  1. Siru: Pitkä on vielä tie eikä ihan selkeäkään, joten tsemppiä tarvitaan! 🙂 Ihanaa, että olet löytänyt onnen, mä vielä etsin omaani. 🙂

 2. Hyvältä kuulostaa! Itsekin elän jonkinlaista murrosta tällä hetkellä, tuntuu ainakin siltä. Samojen asioiden kanssa painin; mitä haluan elämältäni, millaisen kodin ja sisustuksen haluan ja ennen kaikkea nyt on aika alkaa toteuttaa unelmia! 🙂

 3. Järkevän kuuloisia haaveita. Olet saanut Bestån, se taisikin olla tärkeimpänä 🙂 Pesutorni olisi täälläkin haaveissa, mutta kylpyhuoneeseen ei mahdu…

  1. Rebecca R: Bestå oli tärkein ja onneksi se on nyt toteutunut. Seuraavaksi sitten pienten tarpeellisten ostosten lisäksi tärkein on ehdottomasti järkkäri. 🙂

 4. Hyvää pohdintaa ja samoja juttuja tulee itsekin pyöritellyt aika ajoin. Haavelistat näyttää myös ihanilta! Onpa siellä samoja juttuja kuin mistä itsekin haaveilen mm. tuo pesutorni! 😀 <br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Jenni: Olisi ihana saada pesutorni hetinyt, mutta pakko olla sen verran sisukas, että jaksaisin käydä siellä pesutuvassa nyt siihen asti, että joskus olisi varaa pesutorniin. Mut jessus, miten helpottaisi pyykkihuoltoa omat koneet. 🙂

 5. Kuulostaa hyvältä! Tuo Tablo-pöytä on päätynyt minunkin haavelistalle juuri tuon värisenä 🙂 Ihanaa viikonloppua Irinalle &hearts;

  1. J: Tablo on ihana. Haaveilen toisaalta myös Hayn tarjotinpöydästä, mutta saa nähdä mihin sitten joskus aikanaan kallistun. 🙂 Ihanaa iltaa &hearts;

 6. Pesutorni on ihan huippuhaave, ainakin minusta. Oma pikkupesula, sellainen arkea helpottava ja arjen sujuvuutta lisäävä asia. 🙂 <br />
  <br />
  &gt; Pieni vinkki/ehdotus: saisitko esim. vuoden verran kerran kuukaudessa rahaa säästöön jonkun kympin verran, niin sit ois jo pesukonerahat vuoden päästä hankittu (ihan melkeinpä huomaamatta)? Ja seuraavana vuonna sama temppu kuivausrummulle? Oliko ihan höhlä/vaikeasti toteutettava idea? Itse olen saanut juuri tälleen aika monta isompaa hankintaa hankittua. (Huomasin vaan itse joskus, että helposti just joku kaksikymmentä-viisikymmentä euroa voi hurahtaa ihan humpuukiinkin, siis per kuukausi.) <br />
  <br />
  Mukavaa perjantaita Irina &hearts;

  1. Soili: Pesutorni helpottaisi h u o m a t t a v a s t i pyykkihuoltoa. Nyt on vaan oltava reipas ja jaksettava ravata pesutuvassa, sillä varaa moisen tornin hankintaan ei todellakaan ole. Sun ideasi säästämisestä on tosi hyvä, mutta mulla ei ole senttiäkään laittaa säästöön saamistani rahoista, sillä elän kädestä suuhun ja välillä en edes suuhun asti. :/ Ainoa säästötoimenpide, mitä teen, laitan kaikki alle 50 sentin kolikot purkkiin säästöön.<br />
   <br />
   Kivaa sunnuntai-iltaa! &hearts;

 7. Joskus käy näin että kun vihdoin näkyi valoa ja asiat tuntuivat järjestyvän tulee täydellinen takapakki. Nyt ei auta kuin laittaa myyntiin kaikki haavelistaltani tekemät hankinnat. todennäköisesti menee myös tämä unelma-asuntonikin. Samoin menee tämä puhelin ja tietsikkakin, joten yksi lukijasi poistuu nyt lukijalistalta. Ehkäpä voin silloin tällöin käydä kirjaston koneella. Pitäkää kuitenkin kiinni unelmistanne. Minun kohdalla ei elämänmuutos ja yksinkertaistaminen tuottanut toivottua tulosta.

  1. Pia: Voi ei, tosi harmi kuulla, että sulle on on tuommoisen kohtalo antanut eteen. :/ Toivon sydämestäni, että selviit ja mahdollisella pohjalla käymisen jälkeen pääset sieltä nopeasti ylös. &hearts;

 8. Mä en meinannut uskoa silmiäni, kun me ostettiin Lidlin imuri ja kuinka hyvä se onkaan. ollaan ristitty se köyhän miehen Dysoniksi. Pussiton ja hyvin näppärä ja kevyehkä imuri, joka todellakin toimii.<br />
  Esim pesukoneissa kalliimmassa vaihtoehdossa on enemmän toimintoja, enemmän hipasunäppäimiä ja rikki meneviä osia. Puhumattakaan että ovat energiaystävällisiä ja vähän vettä syöviä. Sähkö mitä yhden ihmisen talous pesukoneen takia syö on todella pieni pisara ja olen konkreettisesti itse huomannut ettei nämä A energialuokkaan kuuluvat huuhtele niin hyvin. <br />
  Suosittelen näissä hankkimaan edukkaampia vaihtoehtoja. Jopa hyvän ystäväni veli, joka on kodinkoneliikkeessä töissä sanoo ihan samaa ystävilleen, ei ehkä asiakkailleen.

  1. Lanttuleikkuri, kiitos imurivinkistä! Tosin Lidlissä on aika nopeaa tuo tavarankierto, että mitenkähän löytynee mutta aion käydä kyllä katsomassa. Veljelläni on ostoslistalla uusi imuri niin josko sieltä tulisi ratkaisu 🙂

  2. Niitä imureita on vain muutama kappale per kauppa ja kun tulevat myyntiin lähtevät samantien eteepäin. Eli suosittelen että seuraat Lidlin tarjouksia.<br />
   <br />
   Joo, paras ratkaisu on veljen vanha. Voit vielä siskon ominaisuudessa selittää ettei sulla ole varaa maksaa ja sähän teet palveluksen kun kierrätät imurin hänen puolestaan.

  3. Lanttuleikkuri: Hih, Lidlistä voi näemmä tehdä yllättäviäkin löytöjä. 😀 No, mulla saa pesutornit, imurit, järkkärit ja lähes kaikki haavelistan asiat nyt odotella. Sen aikaa voi seurailla listan kehittymistä ja oman maun kehittymistä siinä samalla. 🙂

 9. Kivoja haaveita ja MAHTAVIA kysymyksiä itsellesi!! Mä kanssa kysyin pari vuotta sitten samoja kysymyksiä itseltäni ja siitä se sitten lähti!! Elämä kohti parempaa :)) &hearts; &hearts; Suosittelen!!!<br />
  <br />
  OMEGAAA…no sä voit ihailla sitä mun luona. Mä olen edelleen lovena siihen :))!!

  1. Love: Älä kerro kellekään, mutta mä oikeastaan tiedän kyllä mitä elämältäni haluan. Toteutumista ei vain ole näköpiirissä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *