Haaste: Blogini nimen synty

Nyt on aika valottaa hieman blogini nimen syntyä. Sain tämän haasteen Kohta kotona -blogin neelalta, kiitos siitä. 🙂

IMG_9379.jpg

Keväällä 2011 havahduin miettimään kotini sisustusta tarkemmin. Vahvaa punaista lankaa sisustuksessani ei ole ollut, ohuita säikeitä vain. Kotiini olen aiemmin hankkinut lähinnä tiettyjä värejä ja miellyttäviä esineitä sen kummemmin kokonaisuutta miettimättä.

IMG_9381.jpg

Tosiaan keväällä 2011 tuli tarve selkeyttää kodin sisustusta. Halusin kodistani vaalean ja sitä kautta selkeyttä ympärilleni. Myös tavaramäärän karsinta oli oleellinen juttu. Tätä muutosta kuvaamaan halusin blogin nimeen sanan valkoinen. Ja koska kyse oli selvästä selkiyttämisestä ja freesauksesta, halusin myös sen näkymään blogini nimeen. Päädyin raikkauteen. Ja koska englanninkielinen nimi tuntui suuhun ja paperille luontevammalta, tuli nimeksi White & Fresh.

IMG_9382.jpg

Sana Fresh kuvastaa myös muuta. Se kuvastaa elämässäni tapahtuneita muitakin muutoksia. Blogia aloittaessani muutoksen kohteena oli sisustuksen lisäksi myös pukeutumistyylini sekä painonpudotus. Kokonaisuudessaan blogini nimi kuvastaa uutta ja raikasta noin yleisesti ottaen. Eihän tietenkään kaikki minussa ja kodissa ole puhtaan valkoista, raikasta ja ihanaa vaan joukkoon mahtuu synkempiäkin sävyjä, tarpomista ja uupumista. Jotain tässä kuitenkin tavoitellaan ja yksityiskohdat ja kokonaisuudet selviävät ajan kanssa. Joka tapauksessa matka on pitkä ja blogin nimi kuvastaa mielestäni ennemmin toivottua muutosta kuin itse takkuista matkaa…

IMG_9383.jpg

Kovasti jännäsin, osaanko valita blogilleni nimen, joka tarvittaessa sopii mihin vain ja johon en kyllästy. Toistaiseksi White & Fresh on toiminut ihan tarpeeksi hyvin.

Näillä siis mennään ja ihmetellään. 🙂

 

16 kommenttia “Haaste: Blogini nimen synty

 1. Mä voisin pölliä tämän sulta 🙂 Kuulostaa mukavalta haasteelta. Mun mielestä on hirveen mielenkiintosta kuulla, mistä blogin nimi on saanut alkunsa 🙂

  1. Heidi: Hei joo anna palaa! Oliskin kiva kuulla tarina sun blogin nimen synnystä. 🙂 Mulla jäi jostain syystä pistämättä tämä eteenpäin.

 2. Passaa kyllä todella hyvin yksiin blogisi sisällön ja kotisi kanssa. Onnistunut valinta 🙂

 3. Näitäkin on aina kiva lukea. Vaikka joskus blogin nimi vaikuttaa itsestäänselvältä, on kuitenkin kiva kuulla, miten siihen on päädytty 🙂

 4. Kiva haaste! On osunut blogisi nimi kertaheitolla kohdilleen ja kivaa kun olet taas maisemissa 🙂 jippii!!!

  1. Soili: Kiva olla taas maisemissa. Ehkä 😉 Vielä mieli halajaa jonnekin, mutta myöhemmin kesällä sitten.

 5. White & Fresh on niin sun ja sun blogin näköinen nimi, etten voisi muuta kuvitellakaan ♥ Ihanaa kun kerroit tarinan sen takana 🙂

 6. olipa kiva lukea sun blogin nimen tarina, hauskaa että tartuit haasteeseen! 🙂

 7. Oli kiva lukea tarina blogin takana, sillä olen seurannut blogiasi viime kesästä eli siitä asti kun löysin sen! Olet ihanan aito ja oma itsesi ja siksi blogikirjoituksiasi on niin kiva lukea. Et myöskään epäröi tuoda esille vastoinkäymisiä, jonka senkin teet kypsästi, turhia valittamatta ja eteenpäin katsoen. Toivottavasti jaksat kirjoittaa: meitä on monta jotka seuraamme sinua because you're white&fresh!

  1. Jaana: Kiitos kaunis ♥ Olen tyytyväinen siitä, että olen onnistunut pitämään itseni itsenäni blogin mukana ja että jonkin verran itseäni näkyy blogin kautta. Muuta en osaa oikein nyt sanoa, sen verran sanattomaksi kommenttisi sai. 🙂 Kiva, että seurailet mukana ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! Syksymmällä toivottavasti sisustusaiheetkin lisääntyvät, kun ulkoaktiviteetit pakostakin vähenevät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *