Plantagen ja muuta mukavaa

Tänään suuntasimme Plantageniin. Plantagen on mukavan kävelymatkan päässä kotoa (säävarauksella tottakai) ja kävelimmekin menomatkan.

IMAG5581.jpg

Kellokukkia

IMAG5585.jpg

IMAG5586.jpg

IMAG5587.jpg

IMAG5589.jpg

Kukkoharja 

IMAG5590.jpg

IMAG5593.jpg

Nämä korit sopisi hyvin myös ihan kotikäyttöön, peitoille ja tyynyille vaikkapa!

IMAG5594.jpg

Kellokukka (tämäkin), upeat suppilomaiset kellokukat

IMAG5595.jpg

Hyvän hintaisia orkideoja, keltainen olisi kiva. <3

Mukaan Plantagenista lähti yksi pelargonia sekä suojaruukku. Poikkesin parvekkeen valko-kelta-harmaasta värimaailmasta ja valikoin valkoiseen suojaruukkuun lilahtavan vaaleanpunaisen pelargonian. Löysin vielä hyvän yksilön, jossa oli suhteellisen paljon vielä aukeamattomia nuppuja.

IMG_9661.jpg

IMG_9663.jpg

IMG_9666.jpg

IMG_9662.jpg

IMG_9664.jpg

Jos ei kummempia viirauksia päässä ilmene, niin tämä taisi olla sitten tämän kesän viimeinen kukkaostos. Parvekkeella on vielä (uudelleen kukkivat) orvokit, valkoinen pelargonia, keltainen ruukkuruusu (sekin kukkii loistokkaasti uudelleen), ruukkugerbera (vielä yksi kukka sinnikkäästi nostaa mullasta päätään <3) sekä keltainen miljoonakello.

Matkalla Plantageniin keräsin muovikassiin tien vieressä olevia männynkäpyjä. Onpahan sitten loppuvuodesta jotain, millä askarrella asetelmia yms. 

IMG_9656.jpg

IMG_9658.jpg

Vein käpypussin parvekkeelle, sillä bongasin sieltä jonkun öttiäisen. En todellakaan halua mitään steppailevia inhottavuuksia kotiini. En tiedä, uskaltaisikohan käpyjä huuhdella vedellä?

IMG_9651.jpg

Lopuksi vielä pieni, mutta suurta onnellisuutta aiheuttava juttu. Kahta päivää vajaa puoli vuotta sitten postasin sitruunaverbenan tuoksuisesta palasaippuasta, jonka otin käyttöön. Eilen, siis todellakin vasta eilen se loppui. Johan oli pitkäkestoinen saippua! Ehdin kyllästyä siihen jo moneen kertaan ja nyt olen onnellinen saadessani korkata käyttöön viime syksynä messuilta kylkiäisenä saamani granaattiomenan ja melonin tuoksuisen Reilun kaupan nestesaippuan.

Loppuilta meneekin sitten möllötellessä vaan ja nautiskelemalla mansikoista, joita myös ostettiin Plantegenista. Kiva, kun olivat laittaneet kojun myymälän eteen. Jotenkin tosi sopiva paikka moiselle myynnille. 🙂 

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

7 kommenttia “Plantagen ja muuta mukavaa

  1. neela: Tuoksu on ihanan kesäinen ja raikas, ihanaa että sain sen otettua käyttöön 🙂

 1. Kyllä voit ihan surutta niitä käpyjä huuhdella. Siellähän ne tien reunoillakin ovat vesisateessa olleet ennen niiden keräämistäsi 😀

 2. Ihan huippuja nuo korit, nami saippuaa 🙂 <br />
  Saitko eilen lähettämäni s-postin? Tuliko perille?

  1. Soili: Kiitos joo, sain sähköpostisi. Vähän vetelä olen nyt vastailemaan, mutta kunhan saan aikaiseksi, niin vastaan &hearts; 🙂

  2. Juu hyvä kun on tullu viesti perille, ei kiirettä vastaamisella 🙂 odottelen.<br />
   Hyvää yötä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *