Going with the Flow

Tovi sitten tilaamani Flow Kosmetiikan tuotteet kävin tänään hakemassa lähi-Valintatalosta. Tilasin siis jalkavoiteen (sorry vaan jalat, kun en ole aiemmin teitä oikein hoitanut!) ja vartalonkuorinta-aineen. 

Purnukat ovat yksinkertaiset, mutta erittäin miellyttävät omaan silmään ja niitä olikin kiva hypistellä, käännellä ja pyöritellä.

IMG_9585.jpg

IMG_9588.jpg

IMG_9589.jpg

IMG_9590.jpg

IMG_9592.jpg

Kotimaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Katsotaan ja kokeillaan, millaisia nämä ovat. Tuoksu on ainakin passeli. 🙂 Kuorinta-aine pääsi kylppäriin ja jalkavoi sängyn viereen iltoja varten. 🙂

10 kommenttia “Going with the Flow

  1. Siru: Varmasti jonkinlaista arviota kerron, viimeistään sitten kun tuotteet on käytetty 🙂

 1. OIH! Mäkin haluan enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa kokeilla :):)! Kerrothan kokemukset!!

  1. Love: Luonnonkosmetiikkavalikoima tuntuu valtavalta viidakolta, ei oikein tiedä mitä kokeilisi ja hankkisiko kaiken yheltä ja samalta merkiltä vai mitä tekisi. Ja jatkaako kokeilua eri merkkien välillä vaikka jokin tuote olisikin ihan ok… 🙂 Kerron varmaankin kokemuksia viimeistään kun tuotteet on kulutettu loppuun. 🙂

 2. FLOW kosmetiikka on niin mahtava sarja, että voisin ostaa sitä kokoajan lisää. Mansikkavartalovoita on nyt menossa jo kolmas purkki. Vartalokuorinta ja jalkakuorinta on kovassa käytössä. Ja uusi käsivoide on hankintalistalla. Ihania hetkiä FLOW kosmetiikan parissa myös sinulle 🙂

  1. Flow cosmetic on hyvä suomalainen luonnonkosmetiikan valmistaja. Pienenä lisäyksenä: tuotteet eivät ole sertifioituja. Raaka-aineet ovat. Pienelle puodille sertifiointi on aikamoinen sijoitus. Suosittelen untuvikko palashampoota sarjalta, aivan ihana shampoo.

  2. Nina: Uskaltauduin nyt vihdoin kokeilemaan Flowta. 🙂 Aloitan noilla ja mahdollisesti jatkan muilla tuotteilla. Mansikkavartalovoi kuulostaa herkulliselta, samoin käsivoiteitakin voisi kokeilla.

  3. Anonyymi: Kiitos, että korjasit. Tekstiä kirjoittaessani hetken mietin, olikohan Flow juuri se merkki, jolla ei ole sertifioidut tuotteet vaikka ainesosat ovatkin. Olisi vaan pitänyt luottaa vaistoon ja tarkastaa asia. 🙂

 3. Olen melko skeptinen uusiin kosmetiikkasarjoihin, koska ihoni on super herkkis lähes kaikelle, joten ilolla odottelen kokemuksia tuotteiden tehosta. Tuo Piparminttu jalkavoin purkki on suorastaan herkullinen, sillä siitä tuli välittömästi mieleen Fazerin Marianne -karkit :p

  1. white and sweet: Jalkavoi onkin aika tujua tavaraa, todella rasvaista ja rasvauksen jälkeen vaatii käsipesun kahteen kertaan että irtoaa. Oletan siis, että kosteutusteho on aika hyvä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *