Stockmannin alevalikoima

Olen aika pettynyt. Olen kierrellyt ja kaarrellut tässä jokusen aikaa verkkokauppojen alevalikoimia enkä ole juuri löytöjä tehnyt. Stockmannin valikoimaan niin kodintuotteiden kuin naisten vaatteiden osalta olen aika harmissani. Muutama ihan jees juttu löytyi sisustuspuolelta.

villa%20stockmann%20pyyhe.jpg

Minulla on kolmessa koossa Villa Stockmannin valkoisia pyyhkeitä ja periaatteessa voisin niitä päivitellä, kenties lisätä hieman lukumäärää – laiska pyykkääjä kun olen ja valkoiset pyyhkeet likaantuvat aika nopeaan.

revol%20basalt%20tarjoilulautanen%2025x1

Tämä betonilta näyttävä mutta posliininen tarjoilulautanen on kokoa 25 x 12 ja jos tämä olisi aavistuksen korkeampi, niin se voisi veikeän ulkomuotonsa vuoksi sopia hyvin Moccamasterin taakse suojaamaan seinäkaakeleita ja -saumoja kahviroiskeilta. Moccamasterilla kun on sellainen ominaisuus, että se tykkää ruikkia kahvihuuruja ja nehän ei kaakelisaumoista irti lähde, kokeiltu on!

casa%20stockmann%20relax%20tuoli.jpg

Kuvat: Stockmann

Tämä Casa Stockmannin Relax tuoli sopisi hyvin partsille pian häipyvän säkkituolin tilalle. Liikuttaminen siivouksen yhteydessä olisi helppoa ja tuolin päälle saisi hyvin jonkun kivan torkkupeiton ja tyynyn. Mikäs siinä olisi lehtiä lueskella ja leffaa katsella. 🙂

Mutta enpä taida näitä tilata, koska ovat vain ihan jees enkä kokenut näistäkään mitään must have -fiiliksiä. Niinpä ajattelin (aivan liian nopeasti) tulevaa syksyä ja tilasin kotipökiksi keltaiset Zoey M merkin velurihousut.

0202026460107_1.jpg

Kuva: Stockmann

Tähän samaan syssyyn voisin esitellä tilaukseni Elloksen alesta. Tilasin kokeiluun uuden trenssin. Vanha Vilan trenssi ei ollut kovin kestävä ja kaipaan siis uutta syystakkia. Takista mallikuvat mallin päällä beigenä, mutta väri tulee olemaan musta, siitä kuva viimeisenä näistä kolmesta alla olevasta kuvasta.

ells_0028285_M.jpg

ells_0028248_M.jpg

39-7316.jpg

Kuvat: Ellos

Lisäksi aiemmin mainitsemani H&M:n aletilaus saapui ja piti sisällään lähinnä kotivaatetusta. Samoin muutama muu vaatekappale on vielä tulossa, nekin pääasiassa kotivaatteiksi. On nämäkin alennusmyynnit, löytyy vaan kotirönttävaatteita. 😀

Niin joo, ihan perus balleriinat – ei minkään merkkiset – löysin Spartoolta ei juuri minkään hintaisina. Siinä tämän kesän balleriinapäivitys, jos koko on sopiva.

Nihkeää, sanoisin. Oletteko te jo kahlanneet aleja läpi verkossa tai paikan päällä ja jos, niin oletteko tehneet löytöjä? 🙂

 

Kivaa maanantaita! <3

 

Irina / White & Fresh - -

13 kommenttia “Stockmannin alevalikoima

 1. Olen monta kertaa miettinyt onko nuo alennusmyynnit muuttuneet vain minun mielestäni huonommiksi kuin ennen. Ilmeisesti ei. Kurjaa! Taidan jättää koko kierroksen väliin tänä kesänä. Paitsi UPS, mähän kävin stockalla jo ennen lomaa ja istin sata vaatetta lapselle 😀 Ne oli kyllä hyvät löydöt kun kokoja oli vielä ja kaikki -40%. 😉

  1. JuttaEmilia: No vaatepuolelta tosiaan saattoi Stockalla jotain löytääkin, sisustuspuolen ale oli todella ankea. Päädyin sitten Stockalta hankkimaan vaan noi kotihousut. 🙂

 2. Stockmannin alennusmyynnit olivat myös suuri pettymys 🙁 Lapsukaisille lähti viime viikolla ulkoilupuvut sieltä tilaukseen ei muuta… 🙁 🙂 Alennusmyynteihin olisi tarkoitus suunnistaa, mutta nyt olen itse kierrellyt ja haaveillut verkkoalen merkeissä. Tää netti on hermoheikolle parempi vaihtoehto :DDD<br />
  <br />
  Tuo takki on ihana!!! 🙂 &hearts;

  1. Live&amp;Home: Vaatepuolelta minäkin Stockalla löysin enempi kiinnostavaa kuin sisustuspuolelta. En kuitenkaan sortunut muihin kuin noihin kotihousuihin. 🙂 Itse fyysisesti kauppojen aleen en taida edes lähteä, ei jotenkin inspiroi nyt ollenkaan. Koneella on helppo selailla ja tutkailla. <br />
   <br />
   Toivottavasti tuo Elloksen takki on sopiva, ettei tartte palauttaa ja jäädä ilman ehjää syystakkia. 😀

 3. Mä en aio hirveesti ees kierrellä. Jonottaminen ja ruuhkat ei oo mun juttu ollenkaan, enkä mä varsinaisesti ees tarvi mitään. Mä käyn yleensä kiertämässä vaan ne ihan viimeiset alet ja kattoos, onko jotain kivaa jäänyt jäljelle 🙂

  1. Anna: Mä en ole edes menossa fyysisesti kauppoihin aleja kiertelemään, kattelen ja tutkailen vaan verkkokauppojen valikoimia. Näyttää kuitenkin kovasti siltä, että saalis jää aika laihanlaiseksi. Toisaalta hyvä, säästyypähän rahat. 😉

 4. Apua, millanen shoppailuenergia :).<br />
  Mulla ei riitä virtaa edes nettikuvastojen tutkimiseen, vaikka olis kyllä syytä päivittää vähän kaikkien kaappien sisällöt.. Syksymällä sit taas. Hope so 🙂

  1. Annukka: Kyllähän sitä koneella olla möllöttäessä jaksaa muutaman verkkokaupan valikoimat läpi käydä 😉 Ei sieltä kyllä järin paljon löytöjä ole tehnyt, pääasiassa tosiaan kotivaatteiden päivitystä parempikuntoisiin oon tehnyt. 🙂

 5. Kyllä stokka petti nyt pahemman kerran :/ Ootin myös, että sisustusliikkeet ois pistäneet alet pystyyn, mutten oo nähnyt vielä kellään aleja. Aikamoista kuraa.

  1. Kati: Heh, muutkin siis huomanneet valikoimien ankeuden. Mä jo ajattelin, että johtuu mun sisustusinspiraation puutteesta. 😉

 6. Mä kävin kattoo netanttilan, H&amp;M:n ja kodi1:sen eikä missään ollut mitään mikä ois kolahtanut! Enkä oikeestaan tarvitsekaan mitään. Mulla on jotenki ähky ostamisen suhteen ja edelleen haluan enemmän kamasta eroon, kun sitä lisää!! Musta tuntuu, että alkuvuodesta tuli ostettua niin paljon, että nyt ei vaa enää &quot;jaksa&quot; ja just tajuaa ettei tarvitse mitään!!! Hyvä näin!<br />
  <br />
  T: Aikuinen<br />
  ( hahahah )

  1. Love: Mä olen myös käynyt katsomassa noi samat paikat. Parhaiten löysin juttuja H&amp;M:sta, mutta sieltäkin vain kotivaatteita. :/ Kotivaatevalikoima kaipasi kyllä uudistusta, mutta silti… NetAnttila ja Kodin1:n verkkokaupat on uudistaneet ulkoasuaan eikä siellä ole kivaa enää surffailla, jotenkin vaikeaa. Olisin halunnut löytää yhdestä ja samasta paikasta kaikki aletuotteet, mutta niitä ei voi selailla muuta kuin tuoteosastoittain. En tykkää!<br />
   <br />
   Olisin halunnut jotain pientä piristystä sisustusrintamalle, mutta ei missään ole tosiaan mitään mikä kolahtaa. Prismassa oli halvalla Dysonin cityimuri, mutta en ehkä niin isoa ostosta pysty nyt tekemään. Plääääh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *