Värivertailua: NewWave & Teema

Ihastuessani ja hankkiessani muutaman Villeroy & Bochin NewWave-astian yksi ajatuksista oli se, miten astiat toimisivat Teeman kanssa, jota minulla oli kaapissa jo ennestään S-ryhmän House-sarjan astioiden lisäksi.

IMAG5373.jpg

IMAG5374.jpg

NewWave on aavistuksen valkoisempaa kuin Teema, mutta ainakin näin kuvissa valkoisen erot näkyvät pääasiassa tietyissä kuvakulmissa. Edestä katsottuna värieroa ei juurikaan huomaa, kun taas ylhäältä kuvattuna näkee kuinka Teeman lautanen on aavistuksen enemmän luonnonvalkoinen.

IMAG5376.jpg

IMAG5380.jpg

Ylemmissä kuvissa mukana värivertailussa on myös House-sarjan astiat, joista minulla on kahvikupit ja kulhot. House osuu värin osalta enempi yhteen NewWaven kanssa ja Teema jää edelleen hieman tummemmaksi.

Nämä värierot eivät ole niin jyrkät etteikö astioiden yhdistely onnistuisi. NewWaven keräilyssä menee astioiden hintavuuden vuoksi aikaa, joten ihan kiva, että siihen asti astioita voi käyttää yhdessä ilman ylitsepääsemättömiä värieroahdistuksia. 🙂

Miltä astioiden valkoisuuden erot näyttävät teidän mielestä, pystyisittekö yhdistelemään vai onko värierot liian suuria?

Tänään suuntana on Fallkullan kotieläintila ystäväni, kummipoikani ja sisarustensa kanssa. Kivaa päästä kurkistelemaan kivoja eläimiä ja Fallkullassa en muistaakseni ole koskaan käynytkään, joten jee! 🙂 Mukavaa ja aurinkoista tiistaita kaikille!

6 kommenttia “Värivertailua: NewWave & Teema

    1. Love: Muakaan ei häiritse! 🙂 Voin ihan rauhassa kerätä lisää NewWave-astioita ja käyttää niitä rinnakkain jo olemassaolevien kanssa.

  1. Mä oon myös huomannut, että Teeman valkoiset astiat eivät ole niin valkoisia kuin jotkut muut. Mulla tosin vertailukohtana ei ole New Wavea vaan ihan Ikean halvat Färgrig mukit. Toisinaan katan nuo mukit Teeman valkoisten tassien kanssa. Mutta eipä se väriero niin silmiinpistävä ole, että mua häiritsisi tippaakaan! Alle vielä Teeman turkoosit leipälautaset, niin ei häiritse sitäkään vähää ;D

    1. Dara: Turkoosilla tai muilla väreillä onkin hyvä hämätä, kun ne vangitsee katseen. 🙂

  2. Noihan sopii tosi hyvin, ja vielä kun laittaa jotain servettiä yms. niin ei huomaa yhtään 🙂

    1. Kati: No nimenomaan, kyllä vaan voi noiden sävyerojen kanssa elää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *