Flow kosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa ja jossain vaiheessa suunnittelin siirtymistä kokonaan luonnonkosmetiikan pariin. En ole vielä löytänyt itselleni sellaista sarjaa, jonka kokisin omakseni. Jonkin verran olen kokeillut, mutta löytääkseni ”the” jutun minun olisi kokeiltava luonnonkosmetiikkaa huomattavasti ahkerammin.

Nyt päätin kokeilla Flow kosmetiikkaa, jota on kovasti kehuttu. Kyseessä on täysin suomalainen merkki ja tuotteissa käytetään tarkoin valittuja ainesosia. Ei esimerkiksi parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. 

piparminttu_jalkavoi.jpg

Kokeiluni päätin aloittaa kahdella tuotteella, sellaisilla joille on ns. tilaa kosmetiikkavarastoissani. Ensimmäisenä Piparminttu Jalkavoi. Jalat ovat minulla huonossa kunnossa ja niiden huoltaminen olisi syytä aloittaa asap. Tämä on jaloille varmasti hyvä kosteuttaja ja näin kesäaikaan kun jalkojani usein lämmön vuoksi kuumottaa niin tässä on siihenkin ratkaisu. Tuotetiedot löytyvät alla olevasta kuvakaappauksesta.

Kuvankaappaus%202013-6-18%20kello%2018.2

Toiseksi tuotteeksi valitsin vartalonkuorinta-aineen. Edellinen on juuri loppumassa, joten uudelle on tarvetta. Olen aika laiska kuorimaan vartaloani, mutta olen siinä aavistuksen verran petrannut. Vanilja-appelsiini tuoksuna kuulostaa varsin makoisalta sekä ”Himalajansuolakuorinta” saa jo sanana mieleen ihanan siloisen ihon. Huh, wishful thinking sanoo keratosis pilariksen valtaama ihoni. 😉 Noh, ainakin kuorinta saanee muut hoitotuotteet paremmin imeytymään ihoon vaikka vauvanpepputuntua tuskin saan. 😀

vanilja-appelsiini.jpg

Kuvankaappaus%202013-6-18%20kello%2018.2

Kuvat: Flow kosmetiikka

Onko Flow kosmetiikka teille tuttua?

Ja ai niin, kesäkuun loppuun asti Flow kosmetiikan verkkokaupasta saa 10% alennusta koodilla faceb, ihan vaan jos satutte laillani sortumaan niin saatte hieman helpostusta loppusummaan.

12 kommenttia “Flow kosmetiikkaa

 1. Yhden saippuan verran on kokemusta ja lukuisten myymälän liepeillä haikailujen verran ;D

  1. Saippua on kyllä ihana! Sen verta ihana, ettei varmasti jää viimeiseksi 🙂

  2. Dara: Kiva kuulla, että sullakin oli hyvä kokemus. 🙂 Mä kattelinkin kaikkia saippuoita tuolla verkkokaupassa ja oli kyllä niin herkullista että! ♥

  3. Mä sieltä Hyvinkään myymälästä omani ostin, ja olin muuten tosi ylpeä itsestäni, että onnistuin poistumaan sieltä vain yksi saippua mukanani! Tuskallistahan se oli, mutta onnistuin ;D

  4. Dara: Mä himoitsen pääsystä sinne myymälään, olisi ihana kuvata upeita tuotteita notkuvia hyllyjä ja hengittää myymälän ilmaa keuhkoihin. Hypistellä ja nautiskella kauniita pakkauksia ja nappasta mukaan tuote jos toinenkin! Mutta… mua EI SAA päästää sinne myymälään, jo verkkokaupassa vierailu on mulle aivan liian vaarallista. Ja jos en olisi takonut verkkokaupassa vieraillessani päähäni kosmetiikkahaasteen sanomaa niin ostoskoriin olisin klikannut vielä paljon muutakin. Voi luoja tätä kosmetiikkahimoa! 😀

 2. Flow -kosmetiikka on tuttu merkki. Valmistus tapahtuu täällä Hyvinkäällä. Ennen sen nimi oli Vihreä kosmetiikka. Heillä on myös ihana pieni myymälä tuossa kauppakeskus Willan pohjakerroksessa. Minulla on kasvosaippua, naamiosavea, sellaista palasaippuan muodossa olevaa kehäkukkashampoota, poskipunaa ja huulirasvaa sieltä ostettuna. Olen koukussa niihin tuotteisiin!

  1. Henkkumaaria: Kiva kuulla positiivista kokemusta. 🙂 Mulla taitaa itse asiassa olla tuolla varastoissani ikivanha Vihreän kosmetiikan valkoinen savijauhe, josta voi tehdä juurikin naamioita. Onkohan se ikuisesti käyttökelpoista vai vanheneeko joskus, tiedätkö sä?<br />
   <br />
   Toivottavasti en ikinä &quot;joudu&quot; heidän myymälään, sillä saisin varmasti jonkinlaisen ostohepulin tällaisena kivoista pakkauksista ja ihanan tuoksuisista tuotteista tykkäävänä. 😀

 3. Mulle tää on ihan uusi tuttavuus, mutta postauksen perusteella tekisi mieli testata. Piparminttu jalkavoi kuulloostaa aivan ihanalta, tuoksi on varmasti huumaava 🙂

  1. LadyBlue: Mullakin notkuu kylppärin säilytyslaatikko kosmetiikasta, mutta nämä Flown tuotteet, jotka tilasin kokeiluun on onneksi sellaisia, joita mulla ei tällä hetkellä ole. 🙂 Ja aika hyvä sattuma, sillä olin laittanut aiemmin jo tuon sun kotitekoisen kuorinnan itselleni ylös kirjanmerkkeihin, koska se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Pitää joskus kokeilla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *