Inspiration: H&M Home

Pitkästä aikaa piipahdin H&M Home -osastolla ja muutamia juttuja siellä oli, joita en aiemmin ollut nähnyt. Keräsin pikkuruisen kokoelman tuotteita, jotka olisi ihan jees omistaa. Jos olisi rahaa. 😉

hmprod%20%281%29.jpghmprod%20%283%29.jpg

hmprod%20%282%29.jpghmprod%20%285%29.jpg

hmprod%20%284%29.jpghmprod%20%286%29.jpg

hmprod%20%287%29.jpghmprod%20%288%29.jpg

hmprod.jpg

Kuvat: H&M

Tuo kori on semmonen ihan pikkuruinen, mutta oikeasti olisi tarvetta isolle. Pitäisi jostain löytää kiva ja sopivan hintainen. Edelleen haaveilen myös pellavapussilakanasta, on niitä sen verran hehkutettu, että pakko kai se on jossain kohtaa sortua. 😉

Ja sopisi mun keittiöön paremmin kuin hyvin tuo viimeisen kuvan keittiöpyyhe: Bless this mess or do it yourself 😀

 

19 kommenttia “Inspiration: H&M Home

 1. Onpas kivoja juttuja! Mun täytyisi nyt vaan hillitä näitä heräteostoksia, sillä taas olisi kirppikselle viemistä vaikka kuinka paljon. Ja mukana semmoisia juttuja, joita en ole koskaan käyttänyt, mutta kaupassa oli pakko saada 😀 Mutta ehkäpä meistä jokainen sortuu heräteostoksiin, etenkin näin oman ensikodin sisustamisen alussa, kun sitä omaa tyyliä vielä haetaan 🙂

  1. Jossu: Todellakin sitä sortuu välillä heräteostoksiin! Vaikka mun tavaramäärä on oleellisesti vähentynyt, koen silti tavaraa olevan liikaa. Ja vaikka periaatteessa on selkeenä mielessä mistä tykkään ja minkä tyylistä tavaraa kotiini haluan, niin silti voisin sanoa ettei se oma tyyli ole täysin kiveen kirjoitettu ja hakemista vielä vähän on. 🙂

 2. H&M:llä on kyllä niin kivoja kotijuttuja! Itse haaveilen myös noista pellavalakanoista! 🙂

  1. Sanna: Pellavalakanat tuntuu olevan nyt muutoinkin tosi in ja olen niistä ajan myötä kiinnostunut enemmän ja enemmän. Luulin aiemmin, että pellava on karheaa, mutta kaikki kokemusta omaavat vakuuttelevat toisin. Pakko kai noi on joskus kotiuttaa. 🙂

 3. Ihan huippu toi pyyhe 🙂 Ja mä niin tykkään tosta dymo-fontista. Mä ehdin jo innostua tosta korista, kun luulin sen olevan isompi. En mä oikeesti ees tarvi sellasta, mut silti aina kuolaan sitä Ferm Livingin koriakin 🙂

  1. Anna: Ferm Livingin kori on kyllä hieno. Semmoinen voisi olla kiva keltaisena, mutta ehkä ajattomampi väri niinkin hintavassa tuotteessa voisi olla parempi. Onneksi kivoja koreja saa halvemmalla muualtakin, jos vaan malttaa etsiä. Korbo olisi kans kiva, mutta hitsi kun sekin on niin tyyris! Tuon H&M:n korin olisin varmaan pistänyt tilaukseen samantien, jos se olisi isompi. 😀

 4. Katoin kans tänään verkkokaupasta noita uutuuksia. En oikein vielä innostunut mistään. Oli kaikenmaailman pääkalloja ym.:D Mutta pellavalakanat houkuttelee muakin. Ja toi keittiöpyyhe on aika hauska.:))

  1. Jemina: Mullekaan ei tullut mitään "pakko saada nyt heti" fiilistä, mutta kun noita makusteli niin ihan kivoja ovat ja käyttöäkin varmasti löytyisi. 🙂

 5. Moikka! Oli kiva tavata sinut ihan "livenä" tänään! Yrttiruukku oli ehjä ja siisti, kiitos paljon! Minulla on ennestään se pieni. Tähän pitää käydä ostamassa kaksi kivaa yrttiä huomenna! Muuten, siellä Granitissa oli myös ihania metallikoreja! Huomasitko niitä siellä käydessäsi? Minulla on tänään pyörinyt päässä monet siellä näkemäni jutut, joten kai sinne tulee suunnattua useammankin kerran. Nuo sinun vinkkaamasi tuotteet on kyllä kaikki ihania. Nuo näyttävät ihan Dymolla kirjoitetuilta teksteiltä. Tykkään!

  1. Henkkumaaria: Kiva, että ruukku kelpasi ja oli tosiaan kiva saada oikeat kasvot sinullekin! 🙂 <br />
   <br />
   Mä katoin niitä Granitin koreja myös, joskus voisi taas käydä tutkailemassa uudelleen. Ekalla kerralla tosiaan en osannut mitään ostaa, kun joka paikka pullotteli niin kivoja juttuja. Se kuuluisia runsaudenpula iski. 🙂

 6. Voi hitsinen just näitä ihania houkutuksia ;)! Tiedän just tuon tunteen, että kun tekis mieli ostaa (ja joskus ostaakin) …ja entistäkin pitäisi ja voisi karsia vaikka millä mitalla 🙂

  1. Soili: Onneksi itselleni ei tullut näistä tuotteista mitään &quot;Pakko saada nyt heti&quot; fiilistä, vaan kaikki olivat &quot;vaan&quot; ihan kivoja. Toi kori olisi saanut kyllä olla iso ja pellavalakanatkin kotiuttaisin mielelläni. Ehtiihän tuota kuitenkin myöhemminkin! 🙂

 7. Pellavalakanoita täälläkin himotaan!!<br />
  <br />
  Tuota koria kuvasta katsoin, että jes, nyt löytyi paikka mistä saan tuollaisen varmasti kohtuu hintaan. Sitten luinkin tekstisi ja koin pettymyksen. Haluaisin kans tuollaisen korin hieman isompana.

  1. Marru: Harmi, että jouduin tuottamaan sulle(kin) pettymyksen! 😉 Nyt vaan bongailemaan muualta edullisia koreja. 🙂

 8. &quot;Bless this mess or do it yourself&quot; Hahhaa ;D Mä voisin kirjoittaa ton tekstin meidän keittiön liitutauluseinään… 😉

 9. Kivoja juttuja! Voi että minä niin ootan, että pääsen käymään tuolla paikan päällä seuraavalla Helsingin reissulla.. En oo vielä koskaan käynyt…:) 😉

  1. Nannu: Myymälässä näkeekin ihan eri tavalla kuin netissä, pääsee hypistelemään ja tuotteet on kivasti somistettu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *