Minä

Pari kuvaa muutaman vuoden takaa. Hiukset ovat nyt aika lailla saman mittaiset, ainoastaan ei ole tuota ihanaa monivärisyyttä. Nyt hiukset ovat tummat kauttaaltaan, jos värin haalistumista ei oteta huomioon.

HPIM1402.jpg

HPIM1404.jpg

Noin periaatteessa uskon näyttäväni nyt aika samalta, ainoastaan muutaman vuoden vanhemmalta 😉 Minut nähneet voivat korjata, jos olen väärässä, hih! 😀 Niin ja kulmat rehottavat eikä niissä ole väriä. Ne pitäisi laitattaa kuntoon ehdottomasti, saisi heti hieman ilmettä kehiin.

 

Nämä kuvat löysin vanhasta digipokkaristani, joka on itse asiassa myynnissä. Kyseessä on siis HP:n Photosmart M537 pokkari, 6 megapikseliä. Kamera on ostettu 2007, mutta on vielä toimiva vekotin ja sopisi hyvin vaikka lapselle/nuorelle ekaksi kameraksi. Jos olet kiinnostunut, niin otathan yhteyttä sähköpostilla irina@casablogit.fi ja tee tarjous!

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Minä

 1. Kukkuu :)) <br />
  Ihana Irina &hearts;<br />
  Tuli mieleen, että miten siun iho nykyään voi?

  1. Soili: Iho voi kasvoissa aavistuksen paremmin, varmaan kesällä on oma vaikutuksensa siihen. Ongelmia toki vieläkin on, mutta niiden kanssa on oppinut elämään. 🙂

 2. Ihana sinä 🙂 Ja hei, naisethan ei näytä vanhemmilta, vaan viisaammilta 🙂

  1. t: Kiitos, voi kun tuo olisikin totta! 🙂 Ihoni on punainen, couperosainen ja läikikäs. Tuossa kuvassa on vaan kasvojen iho meikattu. Tietysti myös kesällä on ollut aavistuksen merkitystä ihon kuntoon. 🙂

 3. Ihan sinultahan tuo näyttää! Missä sä muka jotain vanhenemista olet näkevinäs? Kun en mä oo vielä keksinyt…

  1. Dara: Hihii, eksä oo huomannut mun satoja ryppyjä ja muutoinkin kurttusta ihoa? 😉

  2. Puhuksää nyt siitä kurttukokoelmasta, joka asuu sun mielikuvituksessa ja jota ei oikeesti oo olemassakaan? ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *