Canon EOS M

Nyt alkaa uuden järkkärilempparin etsintä. Aluksi ajattelin hankkivani Canonin EOS 650D:n, mutta täytyyhän mun nyt kokeilla näitä hieman pienempikokoisia ensin, josko niiden tehot ja ominaisuudet riittäisivät mulle. Olisi varmasti helpompi kantaa pienempää kameraa matkassa.

IMAG5387.jpg

IMAG5388.jpg

IMAG5390.jpg

Sain tämän v a l k o i s e n <3 Canonin EOS M:n lainaksi Canonilta, jotta voin testailla. Tykkään kyllä ulkonäöstä ja koosta jo nyt tosi paljon, joten toivottavasti tekniikka osoittautuu myös omaan käyttööni riittäväksi. Nyt vaan sitten kuvailemaan mahdollisimman paljon! Seuraavaksi aion kokeilla vielä sitä EOS 100D:tä, jota pohdiskelin täällä!

Onko kellään omaa tai jonkun tuttavan kokemusta näistä pienempikokoisista järkkäreitä, EOS M:stä tai EOS 100D:stä?

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Canon EOS M

  1. Tuo on upea kamera ja niiiin kauniskin, kerrohan sitten kokemuksistasi itselläni on ihanan edullinen perus Canonin järkkäri.

    1. t: Kokemuksia varmaan tulee jonkin verran näkymään blogissa. Amatöörinä en hirveen paljon osaa varmaan mistään sanoa, mutta yritetään jonkinlaista analyysiä saada aikaiseksi jossain vaiheessa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *