Mitä parvekkeelle säkkituolin tilalle?

Otsikon mukaisia pohdintoja täällä tänään.

IMAG5220.jpg

Säkkituoli on aivan ihana, siinä on kiva köllötellä ja kuten yllä olevasta kuvasta näkyy niin myös leffailta sujuu leppoisissa merkeissä.

515326aac98c7e635e001cf3.jpg

5157e927c98c7e8c2d000002.jpg

Nyt on kuitenkin tullut luopumisen aika, vaikka pari asiaa mietityttää…

Ongelma nro 1: Millä tuon saa siirrettyä, kun se on noin iso? Kun säkkituoli viime kesänä tuli mulle, se vaan avattiin paketista, sisus sujautettiin pussin sisään ja annettiin hiljalleen avautua ja turvota oikeaan kokoonsa.

Ongelma nro 2: Minne minä tuon laitan, kun haluan siitä eroon? En halua sitä myöskään sisätiloihin.

Ongelma nro 3: Tämä on todellakin pienin ongelma, mutta mitä säkkituolin tilalle parvekkeelle? Periaatteessa pärjäisin kyllä noilla Skarpö-lepotuoleilla, ne voisi laittaa vaikkapa vastakkain jolloin jalat saa suoraksi toiselle tuolille. Kaipa siinäkin leffaa katselisi?

Onko kellään kokemusta tällaisten säkkituolien kasaamisesta, purkamisesta tai jostain? Tai jotain ideoita, mitä kummaa voin tehdä?

 

16 kommenttia “Mitä parvekkeelle säkkituolin tilalle?

 1. Hmmm, tästä ei ole apua… Mutta miksi ihmeessä edes haluat tuosta eroon!? 🙂

  1. jasmis: Kiva, kun jätit kuitenkin puumerkin käynnistäsi! 🙂 Mulle tuli jostain syystä tarve yksinkertaistaa parvekkeen sisustusta monestakin eri syystä. Säkkituoli on kuitenkin hyvä ja mun parvekkeelle ihan sopivan kokoinenkin eli siinä ei ole vikaa 🙂

 2. Ihan sama tuli ensimmäisenä mieleen, että miksi ihmeessä haluat siitä eroon, mutta jos kerran haluat, niin seuraava ajatus oli punnertaa se kaiteen yli (ehkä tarvitaan vähän apuvoimia..) suoraan alhaalla odottavan tulevan ostajan peräkärryyn :D. Ellet nyt sitten satu asumaan ihan järjettömän korkealla.. Mutta helpoimmalla varmaan sillä keinoin pääsis, ettei yrittäiskään kuljettaa sisäkautta.<br />
  <br />
  Sitä en ole koskaan tiennyt, että tuoli ei ole jo ostettaessa tollanen iso, vaan vasta täytetään siinä vaiheessa. Että kiitos tästä opista 🙂

  1. Annukka: Haluan yksinkertaistaa parvekkeen sisustusta, siksi ajattelin hankkiutua säkkituolista eroon. :)<br />
   <br />
   Olen ilmaissut itseäni vissiin hieman huonosti, sillä kyllä säkkituolin parvekkeen ovesta saa sisään kannettua. Sitä ei vaan yksin saa mitenkään kannettua ja helpompihan se olisi kantaa, jos sen saisi jotenkin kasaan. En vaan tiedä onnistuuko. 🙂

 3. Mikäli haluat päästä säkkituolista eroon, laita se myyntiin lähialueellesi, voiko säkin laskea narulla alas partsilta? (en muista kuinka korkealla asut) KIvaa iltaa 🙂 Huomenna nokka kohti Jyväskylää 🙂

  1. t: Kuten sanoin jo Annukalle, niin taisin ilmaista itseäni hieman epäselvästi. Säkkiuolin saa kyllä kannettua ovesta sisään, sitä ei onneksi tarvitse hinata tai pudottaa parvekkeelta. :D<br />
   <br />
   Hauskaa reissua Jyväskylään!

  1. Tiina: Pidän sut mielessä! Yksi kiinnostunut on jo ilmoittanut ostohalukkuutensa, mutta jos kauppoja ei synny niin voin sulle ehdotella sitten 🙂

 4. Mä ensimmäisenä kans ihmettelin, että oi miksi luovut säkkituolista :)<br />
  Ehkä tuohon nurkkaan yksinkertaisuudessaan sopis pieni nojatuoli ja sit rahi mihin jalat saa nostettua, mitään sen ihmeellisempää en keksi…<br />
  Tai ostat rahin joka sopii korkeudeltaan skarpön kanssa ja tuohon säkkituolin paikalle sitten vaikka penkin minkä päälle voit laittaa istuintyynyt tai kukkia tai lyhtyjä…. tai siirrät sieltä parvekkeen toisesta reunasta sen säilytyslokerikon tohon niin mahdut levittämään skarpöt leveemmälle (ehkä toisen sitä päätyseinää vasten ja toisen tuohon missä onkin, pöytä nurkkaan)<br />
  Toivottavasti keksit ratkaisun parvekkeellesi 🙂

  1. Tsinnia: Joku rahi voisi ollakin kiva, kiitos ehdotuksesta! 🙂 Toi &quot;lokerikko&quot; eli eteispenkki on myös lähdössä parvekkeelta. 😉 Ja tosiaan, kyseessä on parvekkeen sisustuksen yksinkertaistaminen.

 5. Kyllä mulle kelpais säkkituoli, mut harmittavan kaukana. <br />
  Ihan paras keino on myydä paikallisella fb-kirpparilla ja ostaja noutaa. Näin mä oon kaikki iso tavarat myynyt. Saa sit ostaja miettiä, millä kuskaa.

  1. Anna: Mä olen kuullut moneltakin ihmiseltä, että FB-kirpparit on tosi hyviä paikkoja myydä tavaraa. Täytyy joskus varmaan kokeilla. 🙂

 6. Entäs jos koklaat myydä tori.fi: ssä tai oman blogin kulmaan myyntimainos? <br />
  Ihanat sävyt tuossa säkkituolihommelissa (edelleen :D) ihan namis.

  1. Soili: Kiitos vinkistä! Tuskin kuitenkaan tarvitsee, ostajaehdokkaita kun on jo muutama. 😀 Ihanaa loppupäivää! &hearts;

 7. mun säkkituoli on ainenki ihan kevyt.. en tienny et on painaviakin 😀 ja täytteet oli siellä jo valmiiks semmosta kevyttä pehmeetä styroksinpalannäkösiä. minkälaista sun säkkituolin täyte sit on? aattelin et kaikis on tota samaa.<br />
  ja ratkasu sun ongelmaan: ostaja tietysti hakee sen sieltä ja ottaa kantoapua mukaan / kannatte kaksistaan sen

  1. jioiiiii: Mä en itse asiassa tiedä, mitä toi täyte on. Hitsi, kun mulla ei ole tuotteen tietoja enää. Yritin etsiä netistä, olisko jossain tuota samaa säkkituolia vielä myynnissä, niin olisin sieltä saanut tuotetiedot. Toi sisus on kuitenkin sellainen yhtenäinen iso juttu, mikä sujautettiin säkin sisään ja annettiin turvota ja avautua oikeaan kokoonsa. Ei ollut mitään palasia, murusia tms.<br />
   <br />
   Ja ihan totta, mä en saisi ihan älyttömästi stressata tuosta vaan mun pitäisi hyväksyä, että säkkituoli on iso ja ostaja sitten kaverin kanssa sen kantaa autoon tai sitten mä yritän parhaani mukaan auttaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *