Villeroy & Boch NewWave kulhot

NewWave-kokoelmani kasvoi neljällä 0,6 litran kulholla. Nyt kasassa on yksi lattemuki ja kulhot. Pari kulhoa ainakin on jossain kohtaa hankittava lisää. Niin ja mukeja. Tähän mennessä olen tykännyt ja astiat ovat toimineet hyvin omissa tarpeissani.

IMAG5095.jpg

IMAG5101.jpg

Suurimmaksi osaksi syön kulhoista rahkaa ja ananasta sekä puuroa. Kulhot toimivat myös pienen keittoannoksen kanssa ja tietenkin myös muussa. Varsinaisia syviä ruokalautasia en koe siis tarvitsevani vaan kulhot toimittavat niidenkin virkaa.

IMAG5103.jpg

IMAG5110.jpg

IMAG5113.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä toivottaa aurinkoista tiistaita! 🙂

16 kommenttia “Villeroy & Boch NewWave kulhot

 1. On ne vain niin kauniita ja monikäyttöisiä! &hearts;<br />
  Onnea uusille kulhoille 🙂

  1. Little White Home: Kiitos, nää on kyllä ihania. Hieman normaalia erikoisemman näköisiä muotoilunsa ansiosta muttei kuitenkaan liian krumeluurit. 🙂

 2. On ne kyllä hienot! Osuit ihan oikeaan kuvauksessasi; erikoiset muttei liian krumeluurit!

  1. Dara: Kyllä tykkään. Seuraavat osat hankin sitten joskus. 🙂

 3. Apua ei suklaakuvia pliis!! Karkkilakko rakoilee muuten 😀 Ihanat kulhot!!! Noi on kyllä varmaan just täydellisen kokoiset moneen ruokaan! Astianpesukoneeseen sijoittumisesta en tosin ole vakuuttunut, menisi käsitiskiksi 🙂

  1. Sofia: Hih, täytyy yrittää hillitä suklaakuvia 😉 Itsekin pyrin syömään herkkua vaan viikonloppuna. <br />
   <br />
   Mä pohdiskelin myös tuota astianpesukoneeseen mahduttamista, mutta tuntuvat mahtuvan yhtä hyvin kuin aiemmat syvät kulhoni. Ei siis ongelmaa onneksi siinä! 🙂

 4. Ei vitsit… On ne niin kauniit ja mitkä sisällöt!!! Njam!!! 😉 Täälläkin haaveilut jatkuu New Waven osalta!!! Polly namit maistuu täällä! 😉

  1. Suffeliini: Osta sinäkin vaikka ensin yksi kuppi tms. vaan ja makustele. Sit jos tykkää käytännössä, voi ostella hiljalleen lisää. 🙂

  2. Suffeliini: No niin, hopi hopi ostoksille sitten vain! 😉

 5. Tuo Wave-sarja on kyllä niin ihana, ystävän luona aina ihastelen. Mä olen miettinyt, että mikä voisi olla sellainen meille sopiva astiasarja kun &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://www.karnevaalikausi.com/2013/05/varoitus-ja-vinkkeja.html">kyllästyn</a>&quot; target="_blank">http://www.karnevaalikausi.com/2013/05/varoitus-ja-vinkkeja.html">kyllästyn</a></a&gt; helposti ja Wave saattaisi hyvin olla se. Kuten aiempi kommentoijakin totesi niin komppaan, ne ovat jotenkin tavalliset, mutta toisaalta erikoiset.

  1. Sonja: Kiva kun jätit kommenttia! 🙂 NewWave on kyllä kaunis ja todellakin suhteellisen neutraali vaikka itse joskus kauhistelin sen muodokkuutta. Ystävän luona minäkin sitä olen ihastellut ja tottunut sen muotoiluun. Ehkä voisi hankkia ensin yhden kupin tai kulhon ja hissukseen makustella tuntumaa. Ostaa sitten lisää, jos tykkää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *