Loppuneet kosmetiikkatuotteet toukokuu 2013

Toukokuussa loppui jälleen ihan hyvä määrä kosmetiikkatuotteita.

IMAG4747.jpg

Yllä oleva kuva näyttää, että tälle haasteelle on tarvetta. Aika hitaasti loppujen lopuksi tuotteet käytössä loppuvat, joten jännä nähdä miltä tämä laatikko näyttää loppuvuodesta. 😉 Mutta nyt toukokuun aikana kulutettujen kosmetiikkatuotteiden pariin.

IMAG2751.jpg

Glyseriini-palasaippuaa käytin suihkussa.

IMAG4207.jpg

Calmurililla olen hoitanut keratosis pilarista, mutta ainakaan oma kp ei sillä ole talttunut. Rasvana noin muuten varmasti kuitenkin hyvä ja kosteuttava.

IMAG4299.jpg

Nämä Ducray-kuuriin kuuluvat hiusnesteet kestävät aika kauan ja niitä on kohta loppumassa vielä yksi ja sen jälkeen yksi täysinäinen odottelee käyttöä.

IMAG4466.jpg

Hiuksiin suihkittava ja jätettävä hoitoaine Bonacurelta. Tehokas kyllä ja itselläni selvitti takut. 

IMAG4578.jpg

Ziajan vartalovoi oli ihan ok, mutta ei niin mieletön kokemus, että pakosti olisi saatava lisää. Kosteutti ja tuoksui ihan kivalle kuitenkin.

IMAG4618.jpg

Ducray-kuurin shampoo. Kuurista on jäljellä enää hiusnesteet. Voi olla, että tämä kuuri hillitsi hieman hiustenlähtöä, mutta kyllä vaan sitä hiusta vielä lähtee. Tuotteet ja kuuri voivat silti toimia muilla, ehkä itselläni on joku juttu hiustenlähdössä ja siksi ongelma ei ole poistunut. Jatkan siis hiustenlähtöongelman selvittämistä ja varmaankin palailen aiheeseen jossain vaiheessa. 🙂

IMAG4793.jpg

Näytekokoinen Lushin Popcornilta maistuva ja tuoksuva huulikuorinta-aine kului loppuun. Tätä voisi joskus ehkä ostaakin lisää. 🙂

IMAG4810.jpg

Lumenen Berry Refresh -käsivoide. Hyvin imeytyvä eikä tuoksu ollut paha vaikka tykkäsinkin enemmän Lumenen mustikkakäsivoiteesta.

IMAG4814.jpg

Mexxin Fresh hajuvesi, raikas ja kesäinen. Tykkäsin!

IMAG4824.jpg

Aqualan L, pienikokoinen tuubi. Käytin tätä ostaessani helmikuussa kasvoille, kun sain allergisen reaktion aknelääkkeestä ja sittemmin käytin tätä kuiviin käsivarsiini, joissa myöskin ongelmana läikikäs ja pilkullinen iho keratosis pilariksen vuoksi.

Lisäksi kosmetiikkavarastojani läpikäydessä seuraavat tuotteet lähtivät pois joko vanhentuneina tai tarpeettomina.

IMAG4789.jpg

IMAG4790_BURST002.jpg

IMAG4791.jpg

IMAG4792.jpg

Tuotteita loppui siis yhdeksän normaalikokoista ja yksi näytekokoinen. Ihan hyvä saalis niin sanotusti. 

Alla linkit kuluneisiin kuukausiin:

Tammikuu 2013

Helmikuu 2013

Maaliskuu 2013

Huhtikuu 2013

Kesäkuulta toivon saaliiksi suurin piirtein samanlaista määrää, mutta vannomaan en uskalla mennä. Mitenkäs teillä tähän haasteeseen osallistuneilla on mennyt kosmetiikkavarastojen pienennys? Ja hei, jos ette ole vielä osallistuneet niin napatkaahan haaste mukaanne! Tämä haaste meinaan motivoi aika hyvin käyttämään hyllyissä ja laatikoissa lojuvia tuotteita, joita on tullut hamstrattua. 😉

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet toukokuu 2013

  1. Tehokas haaste 🙂 Miekin olen ruennut käyttämään aiemmin hamstraamiani tuotteita ihan eri silmin. Nykyään en hutikosmetiikkaa ostelekaan, onneksi, jippiajei. (Joskus ostelin ihan liikaa, niitäkin :D). Kiva kun tuotteet tulee käytettyä eivätkä pyöriskele kaapeissa.<br />
    <br />
    Ihanaa iltaa &hearts;

    1. Soili: Mäkin olen huomannut motivaation kosmetiikan kulutukseen nousseen tämän haasteen myötä. Sitä oikein odottaa, että tuotteet loppuu ja että pääsee korkkaamaan seuraavan. Hassu tuo ihmismieli. 😉 Ja kiva kuulla, että tää haaste on tälleen etäisesti vaikuttanut myös sun kosmetiikankäyttöön. &hearts; Mukavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *