Auringonnousu ja raivausta

Viime yö meni valvoessa, unta ei vain kuulunut. Kolmen jälkeen yöllä ihmettelin taivaan väriä, kunnes tajusin, että piru vieköön, aurinkohan on nousemassa jo. Harvoin valvon tuohon asti, joten sitä ei ihan konkreettisesti hiffaa, että siihen aikaanhan se aamu alkaa jo vähitellen sarastaa.

IMAG4796.jpg

IMAG4799.jpg

IMAG4801.jpg

Eilen myös hieman kävin kaappejani läpi ja tänään lähti iso Ikea-kassillinen tavaraa uuteen kotiin. Annoin käskyn, että jos jokin tavara ei miellytä niin eteenpäin vain kierrätykseen tai kaatopaikalle. 🙂

IMAG4813.jpg

Lisäksi vanhat ruokapöytä ja tuolit saivat uuden kodin. Toivottavasti viihtyvät. <3

Kodin raivaus- ja järjestelypuuhat eivät silti todellakaan ole päättymässä vaan projekti jatkuu. 

 

Mukavaa sunnuntaita kaikille. 🙂

Irina / White & Fresh - -

12 kommenttia “Auringonnousu ja raivausta

 1. Sä oot ollut ahkera. Mä oon käynyt viikonlopun aikana sisällä vain suihkussa ja nukkumassa.

  1. Anna: No en mä ahkeruudesta tiedä, kunhan vaan kävin kaappeja läpi ja katsoin mitä en enää tarvi tai mikä voisi ilahduttaa enemmän jotakuta toista kuin itseäni ja kassiin vaan! 😀 Olisi itsekin ulkoiltava enemmän, pääosin aika kuluu täällä sohvan nurkassa.

  1. Love: No niin on, viime aikoina ei hirveesti ole huvittanut mennä nukkumaan, kun yöt ovat mitä ovat. Toivottavasti tasaantuu pian.

 2. Mä saan aina iltamyöhään kaikkia siivous ja järjestelykohtauksia, just ennen kun pitäs mennä nukkumaan 😀

  1. Petra: Noi on kyl ärsyttäviä 😀 Mä sain noita myös joskus, nykyään harvemmin. Muuten vaan sitten tulee möllötettyä koneella ja sitten pahin on kun väsymys iskee ja menee sänkyyn niin uni ei tulekaan. Tosi rassaavaa 🙂

 3. Raivaus on tosiaankin aika terapeuttista…itsekin möin eilen kirppiksellä &quot;siivouspäivän hengessä&quot; kasan turhaa ja taas henki kulkee paremmin 😀

  1. Siru: Hyvä! Mä oon maailman huonoin myymään yhtään mitään ja siksi pääsääntöisesti aina jossain nuokkuu laatikko täynnä kiertoon menevää rompetta. 😀 Onneksi nyt tavarat saivat uuden kodin kaverilta ja toivotaan, että siellä sitten myös tiukasti viskotaan menemään eikä hillota turhaan jos tarvetta ei ole. 🙂 Kyllä se tavarasta eroon pääseminen vaan saa hengen kulkemaan vapaammin, pakko myöntää!<br />
   <br />
   Hyvää yötä ja kivaa alkavaa viikkoa! 🙂

 4. Mikä sua valvottaa murunen? Kuu taisi olla täysi, vaikuttaisko se sun nukkumiseen? Itse nukun usein huonosti ennen kuun täyttymistä. Kivaa alkanutta viikkoa!

  1. t: Varmaan valvominen on monen asian summa. Ongelma on lähinnä ollut viime aikoina unenlaatu, heräilen öisin (yleensä klo 3:30 nurkilla) ja näen todella omituisia unia. Ongelma on ollut jo jonkin aikaa, mutta toivottavasti poistuu pian. Mukavaa viikkoa sullekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *