Kyllä vai juu?

Mitä tehdä, klikatako nämä ostoskoriin pitääkö paketti kun se saapuu vai pistää palautukseen? 

Kuvankaappaus%202013-5-25%20kello%2020.5

Kuva: Kodin Ykkönen

Mitä mä menin tekemään?!

Mutku mä en pystynyt hillitsemään itseäni.

Ne on vaan niin kivat.

Ja kauniit.

Ja tarjouksessa. 

Villeroy & Bochin NewWave -kulhot.

😀

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Kyllä vai juu?

  1. Voi kuule, ei kai kauniisiin astioihin laitettu raha hukkaan heitettyä ole! Eri asia tietty sellaisille, joilla jo kaapit tursuaa astioita muutenkin ja alati vaan lisää hamstraillaan, mutta sulla ei käsittääkseni ainakaan moista ongelmaa ole :)<br />
    Ja olisihan nyt äärettömän typerää hyviä ja kauniita kulhoja palauttamaankaan alkaa ;D

    1. Dara: Aika hyvin perusteltu. 🙂 Mulla on kerätty valkoista Teemaa ruoka- ja leipälautaset. Kulhot ja kahvikupit on S-ryhmän House Kombi -sarjaa ja siksi aloitankin NewWaven keräämisen nyt niistä. Kai se on &quot;aika sama&quot; ostanko kulhot ja kupit Teemana vai NewWavena, kun ne &quot;on hankittava&quot; jossain kohtaa kuitenkin. Öö, aika höhlän kuulonen selitys, mut en nyt kyennyt parempaan. 😀

    2. Ai, mun korvaan tuo selitys kuulostaa hyvin loogiselta ja pätevältä perustelulta, ei yhtään höhlältä! 😀

  2. tiedän tuon tunteen, klikkasin eilen jo ostoskoriin yhden lautassetin joka on melkein kuin NW, lopulta kuitenkin tyydyin vastaavan muotoilun omaavaan teräksiseen pieneen tarjottimeen ja tarjoiluastioihin. laitan sulle meiliä, kivaa päivää!

    1. t: Sainkin mailisi, vastailen siihen jossain kohtaa. &hearts; Nää NewWavet ovat kyllä tosi kauniita muotoilultaan. Onneksi ei ole paljon rahaa, niin ei tullut klikkailtua muita tuotteita ostoskoriin. Meinasin kyllä eka ostaa ruokalautasiakin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *