V&B NewWave Caffè -muki

Ajan saatossa silmääni on enemmän ja enemmän alkanut miellyttää Villeroy & Bochin NewWave -astiasarja. Ystäväni luona kyläillessäni sarjan mukeista juon aina kahvini ja jostain kumman syystä olen alkanut miettiä, josko omasta astiakaapistani sarjaa jossain vaiheessa löytyisi myös. Toistaiseksi astiani koostuvat valkoisesta Teemasta, S-ryhmän House Kombi-sarjasta sekä Muumimukeista ja Ikean juomalaseista.

IMAG4722.jpg

Niinpä kun NewWave mukit näin Stockmannin kanta-asiakastarjouksissa, päätin tilata yhden mukin itselleni makusteltavaksi, kosketeltavaksi ja nautittavaksi.

IMAG4723.jpgIMAG4725.jpgIMAG4726.jpgIMAG4728.jpg

On se vaan silmää hivelevän kaunis muki. <3

IMAG4729.jpgIMAG4730.jpg

Näitä mukeja saa kuulema myös vasenkätisten versiona. Olen itse vasenkätinen, mutta tottunut paljon tekemään oikeallakin kädellä. Kaksikätistä musta ei varmaan saa, mutta olen tottunut näistä mukeista juomaan oikein päin pitämällä kiinni oikealla kädellä kahvasta ja vasemmalla tuen mukin kyljestä. Voihan näistä juoda niin sanotusti väärinkin päin, mutta silloin jää mukin kaunis muotoilu hieman piiloon ja ”idea kärsii”. 🙂

Olen niin tyytyväinen kyllä tähä mukiin, että jossain vaiheessa voisin ehkä ostaa näitä lisääkin tai pyytää lahjaksi. Ajattelin mennä samalla taktiikalla astioiden määrän suhteen kuin tähänkin asti eli kutakin astiaa (mukia, lautasta jne.) olisi kuusi kappaletta.

Aiemmin kirjoittelin näistä Villeroy & Bochin haaveistani täällä!

Kivaa iltaa kaikille ja toivotaan sateisille alueille auringonpaistetta! <3

18 kommenttia “V&B NewWave Caffè -muki

  1. Suffeliini: Sitten vaan pikkuhiljaa kartuttamaan varastoa! 🙂

 1. Tosi tyylikäs ja ajaton muki! Tänne luvattiin täksi päivää sadetta,mut tuolla se aurinko vielä ainakin mollottaa:D

  1. Marika: Mä joskus ajattelin, että kyllästyisin tuohon muotoiluun. Nyt kun on oma kuppi niin saa nähdä miten käy. 🙂 Ja jei, tänään nähtiin täällä etelässäkin aurinko parin päivän tauon jälkeen! &hearts;

 2. Onpas täällä ihanan valkoista ja freesiä :). Tarttee tulla tänne seestymään aina välillä.

  1. Annukka: Lämpimästi tervetuloa! &hearts; Minäkin vierailen luonasi aina välillä. 🙂 Tekstisi on niin elämänmakuisia ja niitä on ilo lueskella, olet hyvä kirjoittamaan.

 3. Tämä on todella kaunis sarja! Mitäpä jos koklaisit yhtä vasureidenkin mukia kokeeksi, vaikka vain sulle itsellesi…? tietty ihan astiaston keräämistä ajatellen oikeakätisyys on varmaan hyvä 🙂

  1. Dara: Mä oon aina juonut näistä oikeakätisten versioista, joten voi olla etten vasenkätisten mallista osaisi edes juoda. 😀 Muki ei edes tunnu oudolta oikeassa kädessä, joka mulla vasenkätisyydestä huolimatta on se vahvempi käsi.

 4. Myisin sulle kaksi tuollaista isoa kahvikuppia jos asuttais lähempänä toisiamme, mun poika ei nimittäin tykkää juoda noista, kun hänen mielestään tuosta sivusta kahvi saattaa tulla &quot;yli&quot;, ostin sitten Ego-aamiaiskuppeja kokeeksi, eikä nekään herraa miellyttäneet, nyt olisi kaksi mukia molempia sarjoja turhaan kaapissa tilaa viemässä, Koko-sarjan kupit saattaisivat olla nuoren miehen &quot;suulle&quot; sopivat :)<br />
  Itse kyllä tykkään Villeroy &amp; Bochin astioista ja samantyylisistä sarjoista joita löytyykin minulta kulhoina, ruokalautasina, pastalautasina yms.

  1. t: Joitakin voi kuppien muotoilu hieman arastuttaa, mutta itse tykkään ja näistä on kiva juoda eikä juomiskokemus vastaa sitä ajatusta, joka voi tulla eli ajattelee että neste tulee &quot;yli&quot;. 🙂 Harmi, kun ei asuta lähempänä toisiamme. 🙂

 5. Oih, mäkin rakastan tuota muotoilua! Jos mulle ois kaikki maailman rahat (tai ees osa) niin ostaisin koko astiaston tota ja myisin kaikki arabiat pois 🙂

  1. Kati: Näitähän voi ostella hissukseen yksittäinkin ja käyttää varmasti hyvin muiden astioiden rinnalla. 🙂 Niin täytyy itse ainakin tehdä, sillä ovat tosiaan aika tyyriitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *