Kaaoksen selätystä

Muutama päivä sitten kerroin teille Epäjärjestys vie sisustamishalut -postauksessani, kuinka kotini on vallannut kaaos. Hetken tilannetta surkuteltuani ja otettuani hieman etäisyyttä kotiin käymällä asioilla sain aavistuksen energiaa ja pienillä askelilla lähdin selättämään kaaosta. 

Tässä kuvia ennen ja jälkeen…

IMAG4399.jpgIMAG4611.jpg

Kynttilät sun muut somisteet odottelivat aluksi paikkaansa ikävästi keskellä lattiaa, mutta nyt ne ovat päässeet Bestån sisälle.

IMAG4401.jpgIMAG4616.jpg

Sängyn jalkopääty on ollut varsinainen tavarakaaos. Nyt tilanne on hieman parempi, kun kävin tavarat läpi ja muutamat löysivät paikkansa kaapeista. Nyt tilanne ei ole enää ollenkaan niin paha vaikkei valmista vielä olekaan. 🙂

IMAG4403.jpgIMAG4612.jpgIMAG4613.jpg

Luopumislaatikkoon siirtyneet tavarat rönsyilivät pahasti yli äyräiden, mutta nyt ne on siirretty isompaan pahvilaatikkoon odottamaan kohtaloaan ja tuo kylpyhuoneen oven takaisin katastrofi on siistiytynyt ja tilalle laitoin keräykseen menevien lehtien säilytyslaatikon. Ah, avara näkymä on niin namia silmille. 🙂

Kävin myös keittiön astiakaapit läpi ja järjestelin niitä hieman parempaan kuntoon. Siitä juttua sitten myöhemmin. Nyt on aika suunnata lounaalle lapsuudenkotiin ja sieltä riennän ystävän avuksi. Illalla jännitetään jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelua Suomi-Slovakia. Matsi alkaakin jo klo 18:15, joten pitää yrittää muistaa olla silloin kotona. 

Aurinkoista päivää <3

10 kommenttia “Kaaoksen selätystä

 1. Voi vitsit… olet ahkera;))<br />
  <br />
  Minäkin täällä odottelen tuollaista energia-purkausta!<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

 2. Wau! Sähän oot päässyt hyvin vauhtiin! Saat hei tulla meillekin kaaosta selättämään, jos tuntuu, että kotona loppuu duunit kesken ;D

  1. Dara: Ei nää hommat ihan äkkiä lopu, toi oli vaan yksi kaappi. Eiku kaksi 😀

 3. Sä oot ahkeroinut urakalla. Hyvältä näyttää. Mun kaappien järjestely on vasta alkutekijöissä.

  1. Anna: Mulla on vielä paljon tehtävää, noi kaapit oli vain alkua. 🙂

 4. Katseeni vangitsi tuo lehtisäilytys&quot;kassisi&quot;, onko se mistä? <br />
  <br />
  -Samankaltaista etsivä-

  1. Katriina: Lehtikorin eli Crumple Boxin tilasin viime syksynä Habitare-messuilta ja olen tehnyt siitä oman postauksenkin, joka löytyy alla olevasta linkistä. Siellä kommenttiosiossa on myös linkki paikkaan, mistä sitä ainakin jossain vaiheessa pystyi hankkimaan. Google varmaan osaa kertoa enemmän, itse en ole aikoihin tuota tutkaillut. Ehkäpä niitä saisi nyt useammasta paikasta kuin ennen? Ehkä… toivottavasti :D<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2012/11/ruttuinen-paperikassi-lehtiteline&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2012/11/ruttuinen-paperikassi-lehtiteline</a><br />
   <br />
   Toivottavasti tästä oli apua! Kivaa perjantai-iltaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *