Sisustusgalleria Paloranta – Eclipse sivupöytä

Viimeisin, mutta ei vähäisin kolmesta yhteistyön merkeissä Palorannalta saamistani tuotteista on metallinen Leitmotivin Eclipse sivupöytä.

IMAG4446.jpg

Värivaihtoehtoja oli valkoinen, harmaa, hopea ja sininen. Arvatusti päädyin valkoiseen, onhan parvekkeeni kalusteet muutenkin valkoisia. Ja koska pöytä sopii hyvin myös sisätiloihin, niin sitäkin ajatellen valkoinen tuntui parhaalta vaihtoehdolta.

IMAG4443.jpgIMAG4456.jpg

Eclipse pääsi kunniapaikalle ja väliaikaisesti partsipöytänä toiminut TamTam (ostettu Palorannalta sekin) pääsi partsin toiseen päätyyn pikkupöydäksi säkkituolin kaveriksi.

IMAG4451.jpgIMAG4453.jpg

Nyt mahtuu pöydälle jopa kukkia, TamTamin päällä ei oikein mahtunut pitämään mitään. Eclipsen halkaisija on 45 cm ja korkeus 42 cm. Korkeudeltaan siis oikein sopiva verrattuna Ikean Skarpö-tuoleihin ja muuhun kalustukseen.

IMAG4457.jpg

Kyllä kelpaa kauniin valkoisen pelargonian tuossa hengailla. <3

Pöydästä lisää löytyy Palorannan sivuilta TÄÄLTÄ.

Nyt jännäillään jääkiekon MM-kisojen Suomi-Itävalta peliä, Suomi johtaakin tällä hetkellä 2-0. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! 🙂

 

Postaus tehty yhteistyössä Palorannan kanssa

16 kommenttia “Sisustusgalleria Paloranta – Eclipse sivupöytä

 1. Saanko mä muuttaa sun partsille? Mä niin viihtyisin siellä &hearts;<br />
  <br />
  Ompas upea tuo pöytä! Nyt taisikin olla onni onnettomuudessa, että sä olit taulapää silloin Ikea-reissulla ;D Vai vieläkö meinaat sen Ikeankin pöydän hommata?

  1. Dara: Tänne vaan! 😀 En ole Ikean pöytää enää hankkimassa. Päätin käyttää ne rahat toiseen tarpeelliseen asiaan ja siten päätin olla ilman partsipöytää. Kävikin kuitenkin aivan älyttömän hyvä tuuri, että tää Palorannan yhteistyö tuli nyt niin sain ihanan pöydän. &hearts; 🙂

  2. Asiasta villasukkaan, ootko sattunut kiinnittämään huomiota Juhani Tammisen solmioihin? Ne on meinaan aika omaa luokkaansa ;DDD Meillä on sekin ihme koettu, että P antaa lätkän kotikatsomossa kommentteja kommentaattoreiden ja juontajien pukeutumistyylistä nykyään =D<br />
   <br />
   Perskeleen I-valta… Kehtaskin tehä taas maalin 🙁

  3. Dara: Tamin pukeutumisesta on kyllä kovasti kohistu, mutta mä en ole ihan hiffannut mikä juttu se on. Omituisia vaatteita sillä kyllä on päällä ollut, mietin et oliko aiemmin jo vai vasta tänä vuonna ja jos vasta tänä vuonna niin mikä siinä on juju, onko se vaan hauskanpitoa vai onko se saanut jonkun tällin päähänsä ja seonnut. :D<br />
   <br />
   Hitsi, mä tein jotain muuta ja olin ihan missannut tuon 3-1 maalin ja se onkin nyt 3-2. Pentele!

  4. Tiiätkö, mä en olis sen solmioihin muuten kiinnittänyt edes huomiota, ellei P olisi ruvennut niitä kommentoimaan ;D Siis P ei varmaan huomaisi mitään, vaikka mä värjäisin tukkani sähkönsiniseksi, niin tuntuu tosi huvittavalta, että se kommentoi jonkun pukeutumista =D <br />
   <br />
   No nyt, 7-2 Suomen hyväksi!!!! Tää hoidettiin kotiin!!!

  5. Dara: Hauska P 😀 Ja jeeee, tuli kyllä murskavoitto. 🙂 Tiistaina sitten jännätään miten käy Latvian kanssa!

 2. Siis aivan mielettömän kaunis toi sun partsi! Ihana! Tuota tyyliä haluaisin meidän terassille, mutta mies ei suostu hommaamaan valkoisia pihakalusteita 🙁 Ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt tuon pöydän hinnasta, kun Palorannan sivuilla kävin kurkkimassa! Jostakin syystä mulla on ollut sellainen käsitys, että Palorannalla on vain ökykalliita juttuja….

  1. Sun täytyy Jossu tulla joskus istahtamaan partsilla, niin saat ainakin vähän nautiskella. 😉 Ja ylipuhut sen miehes nyt valkoisiin kalusteisiin suostumaan. Kyllä se tykkää sitten, kun näkee kokonaisuuden. :D<br />
   <br />
   Ja joo, siis tosi positiivinen ylläri tuo pöytä, niin moni design-tuote kun kuitenkin maksaa monesti niin paljon. &hearts;

  2. Joudut kuule vielä lunastamaan ton lupauksesi 🙂 On meinaan Helsingin reissuja tiedossa kesällä, kun hääkutsuja tipahtelee postilaatikkoon jatkuvalla syötöllä 😀

  3. Jossu: No nyt sitten äkkiä siivoamaan, että tänne kehtaa ketään kutsua! Voidaan sitten tyttöporukalla istuskella tossa partsilla. 🙂

 3. Sun partsi vaan ns. paranee vanhetessaan 🙂 Pöytä sopii ihan loistavasti kokonaisuuteen.

  1. Anna: Aika nappiosuma toi pöytä, vielä parempi kuin olin alun perin kuvitellut. 🙂

 4. Wauuu!! Nice! Se on toooosi kiva !!!! &hearts; Partsi on niiiiin valmis kesään :):)

  1. Love: No todellakin alkaa olla kunnossa! Pitäs vaan pestä partsin lattia, lasitukset uudelleen, vaihtaa yksi tyyny toiseen ja puhdistaa säkkituoli. Kaikilta muilta osin partsi on valmis ja tuo pöytä kruunasi kaiken. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa!

 5. Kaunis pöytä, kevyen ja tukevan oloinen yhtä aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *