Illan leffavinkki: Twilight – Houkutus

Tänään tulee Twilight-sagan ensimmäinen osa televisiosta (Nelonen näyttää kaikki kolme ensimmäistä osaa tämän kevään aikana) ja sen aikana makaan visusti sohvalla ja nautiskelen nuoresta ja kiihkeästä rakkaudesta.

2000-luvun menestyneimpien elokuvasarjojen joukkoon kohonneen Twilight-saagan ensimmäinen elokuva käynnistyy, kun 17-vuotias Bella (Kristen Stewart) muuttaa isänsä luokse Forksin pikkukaupunkiin.

Nuoren naisen elämä mullistuu, kun hän tutustuu komeaan ja arvoituksellisen hurmaavaan Edwardiin (Robert Pattison). Vuosituhannen rakkaustarina saa alkunsa, mutta yhteinen tulevaisuus vaikuttaa toivottomalta Edwardin salaisuuksien vuoksi. Elokuva perustuu Stephanie Meyerin menestysromaaniin.

Kuvankaappaus%202013-5-7%20kello%2019.48

Kuvat ja teksti: Nelonen

Itse olen nähnyt sagasta kolme ensimmäistä osaa ja nyt ajattelinkin katsoa nämä kolme televisiosta uudelleen muistutukseksi ja sitten katsoa nelos-osan DVD:ltä, joka jo tuolla odotteleekin.

Suosittelen lämpimästi kaikille tätä sagaa, jos ei ole vielä nähnyt. 

Tuollaisen rakkauden kun voisi kokea, juuri tuollaisena kiihkeänä <3 😉

 

Ihanaa iltaa kaikille!

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Illan leffavinkki: Twilight – Houkutus

  1. Tää on pakko kattoo taas!!! Vaikkakin noi kaikki löytyy hyllystä jo 😀

  2. Mäkin katon vaikka kaikki viisi löytyy tuolta hyllystä ja nähty on kymmeniä kertoja 😀 Mut ne on niin huippuja! Oletkos Team Edwardissa vai Jacobissa? 😉

    1. Love: Sen mäkin yleensä katsoin, mut nyt Twilight voitti mennen tullen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *