Pakkaus- ja paketointitarvikkeiden säilytys

Pitkään ovat kaikki pakkaus- ja paketointitarvikkeeni roikkuneet eteisen kaapin ovessa paperikasseissa. Kun lisää paketteja on tullut ja niiden materiaalit olen päätynyt säilyttämään ajatellen tulevia paketointia ja pakkauksia, niin olen tunkenut niitä paperikasseihin ja lopulta kasassa onkin ollut säilytyskatastrofi. Apuun hankin jo tovi sitten kankaisen säilytyslaatikon, jossa on myös kansi.

IMAG4324.jpgIMAG4331.jpg

Tästä sitten alkoi materiaalien läpikäynti ja niiden mahduttaminen laatikkoon. Kassit pursuilivat niin kovasti, että ajattelin projektin olevan pitkä. Mutta ei, nopeasti tuo sujui. Aivan turhaan olin tuotakin hommaa pitkittänyt.

IMAG4332.jpg

Isompia paperikasseja

IMAG4333.jpg

Naruja

IMAG4334.jpg

Kuplamuovia

IMAG4335.jpg

Pehmustettuja kuoria, paperipusseja yms.

IMAG4336.jpg

Yksi vanhan kokoinen Hesari

IMAG4337.jpg

Pahvipakkauksia

IMAG4338.jpg

Kangaskassikin löytyy, tällä voi vaikka kantaa lahjoja jonnekin 😉

IMAG4339.jpg

Pienempiä siistimpiä muovipusseja

IMAG4340_BURST002.jpg

Paperi- ja lahjakasseja

IMAG4341.jpg

Silkkipaperia ja kukkapaperia pakkailuun

Turhat ja tarpeettomat pois ja sitten järjestelemään laatikkoon. Kaikki mahtuivat hyvin ja nyt on paljon siistimpää. Ajan kanssa sitten selvinnee, kuinka paljon mitäkin materiaalia tarvitsee ja käykö jotkut materiaalit sitten tarpeettomiksi. Tällä hetkellä valikoima on nyt tässä ja kyllähän näillä jo hyvin pakkaa ja paketoi.

IMAG4342.jpgIMAG4343.jpg

Pakkaamatta jäi tuo yksi paperikassi, siihen voi sitten halutessaan säilöä jotain jonnekin. 🙂

Seuraavaakin projektia jo pukkaa, vähän on meinaan jäänyt. 😉

IMAG4344.jpg

Eli niinkin perinteinen kuin lehtien vieminen kierrätykseen. MUAH! 😀

Onko muita, jotka joskus hieman laiskanlaisesti hoitavat lehtien kierrätyksen?

Näillä kuvilla ja tunnelmilla toivottelen kaikille mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa! <3

11 kommenttia “Pakkaus- ja paketointitarvikkeiden säilytys

 1. Mä olen aina ollut tosi kova jemmaamaan kaikkia paperijuttuja. Mutta nyt kun lähiposti lakkautettiin, kiitos postin palveluiden karsimisen, en enää ole mitään huutiksessa myynyt pitkään aikaan. Päätin ettei mun tarvi noita paketointitarvikkeita säilyttää ja kun ystävä ilmoitti olevansa niitä vaille, lahjoitin hetkessä kaikki.<br />
  Mulla oli aina hirveesti noita joulupapereita ja muitakin säilössä. Sitten päätin etten osta mitään, käytän kaikki vanhat loppuun. Pari joulua meni ja nyt käytännössä ei ole yhtään mitään. Ei tämäkään fiksu ratkaisu. Edes 1 rulla pitäis olla.Naruja on 3 eriä väriä, isoja rullia. Hätätapauksessa lahjan voi kääriä vaikka Hesariin :).

  1. Lanttuleikkuri: Mä yritän olla nyt sitten tarkkana, että tarvikkeet eivät lisäänny siten etteivät mahtuisi tuohon laatikkoon. &quot;Laatikko rajana&quot; on nyt jutun nimi. 🙂 Aikanaan kun sitten näkee, tuleeko mitään paketoitua ja lähetettyä niin tuotakin määrää voi tarpeen vaatiessa karsia. 🙂 Pienet ja isot paperikassit (esim. kaupan) on hyviä, niissä voi kuljettaa kierrätyspaperit pois. 🙂

 2. Tunnustan! Täällä keskellä eteisen lattiaa majailee joku kasvava pino… 🙂

 3. Mä vien aina keräyspaperit ja biojätteet yhtä aikaa. Ei voi hirveesti laiskotella, ettei haju ala levitä 😀

  1. Anna: Hyvä rutiini sulla, pitäs itsekin skarpata vähän. 🙂 Onneksi tuossa mun pinossa oli muutakin, joka oli eksynyt väärään paikkaan ettei nyt ihan noin katastrofaalinen ollut todellisuus kun kävin sen läpi. 😀

 4. Laita jonkun komeron pohjalle kaupan valkoinen paperikassi – siis sellainen joka sopii kierrätykseen – säilö siihen lehdet ja sitten jollakin kauppareissulla vippaat koko kassin lehtiroskiin.

  1. anonyymi: Mulla on itse asiassa ihan pätevä lehtikori, ainoastaan tyhjennys on välillä turhan harvoin tapahtuvaa. Muutoin oikein oiva vinkki, kiitos 🙂

 5. Täällä ilmoittautuu myös yksi laiskanpuoleinen lehtien viejä…. tosin hommaa on helpottanut uusi &quot;ei mainoksia kiitos&quot;-kyltti ovessa ja se että olen perunut kaikki lehdet paitsi Dekon. Eipä kerry enää juuri tuonne koriin 🙂 Plus on kukkaro ystävällisempi sillä myönnän olevani melkoinen mainosten uhri…

  1. Sofia: Mun pitäisi myös hankkia sellainen &quot;Vain ilmaisjakelulehdet&quot; tarra oveen. Mainoksien orja olen minäkin, mutta onneksi olen oppinut pistämään mainokset suoraan lehtilaatikkoon. 😀

 6. heh, täälä lehdet viedään kierrätyspisteelle sitten kun lehtilaatikkoon ei enää mahdu yhtään lehteä= täysi katastrofi

  1. H-EHHASL: Onneksi en ole siis ainoa, jolla tuppaa kertymään niitä kierrätettäväksi meneviä lippulappusia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *