Päivä kaupungilla ja ostoksia

Aurinkoista huomenta ihanat! 🙂

Täällä mennään edelleen eilisen ihanalla energialla, jota sain roppakaupalla shoppailureissulla stadissa. Mä rakastan kesäistä Helsinkiä. <3 Mä niin haluaisin tänne meidänkin pääkaupunkiin sitä keski-eurooppalaista kahvila- ja kaupunkikulttuuria. Aika hyvin sitäkin jo näkyy vaikka vielä saisi näkyä enempikin.

IMAG4208.jpgIMAG4213.jpg

Nää pantomiimihahmot, jotka nököttää kuin patsaat ja rahaa saadessaan liikkuvat on hauskoja. 🙂 Muutama vuosi sitten Tukholmassa saatiin kaverin kanssa miimikon ”kiukut” niskallemme kun niin kovasti hihiteltiin sille ja otettiin kuvia. Vielä parinsadan metrin päähän päästyämme se meille leikkimielisen vihaisesti heristeli. 😀

Käytiin tosiaan Citycenterin Anttilan avajaisissa, josta lähti mukaan hakemani Lumenen CC-voide kesää varten. Jep, kosmetiikkahankinta, mutta tarpeellinen ja oli hyvässä tarjouksessa. 😉

IMAG4228.jpg

Tämä on kevyempi kuin meikkivoide ja sopii kesään suojakertoimensa puolesta mainiosti. Tosin ei välttämättä koko ajan tule käytettyä, sillä hikoilen kesäkuumalla niin paljon että siinä ei paljon voiteet sun muut naamassa pysy. 😀

Lisäksi ballerinakelejä ajatellen ostin pariin pikkukenkiin ”sukkasuojat” (joo, sellaisiksi niitä sanotaan!), jotta a) ei hierrä ja b) ei lonksu kantapäästä.

IMAG4225.jpg

Tosiaan piipahdettiin myös Stockmannilla, jossa oli tarkoitus käydä kahvilla. Eksyttiin kuitenkin kukkaosastolle, josta olisin voinut kotiuttaa jotain kivaa parvekkeelle (taas). Jostain syystä kuitenkin osastolla oli huonosti hoidettu kukkia ja moni kiva parvekekukka oli todella huonossa hapessa, moni oli melkein pystyyn kuollut. Lisäksi käytiin Herkussa ja sieltä lähtikin mukaan lounaaksi ehdotonta lemppariani eli broileri-caesarsalaattia. Nam!

IMAG4229.jpg

Lopuksi käytiin vielä Citycenteriin avatussa Tigerissa, josta mukaan lähti sisustus- ja säilytysjuttuja.

IMAG4217.jpg

IMAG4219.jpg

Pienet purkit vihreillä kansilla. Näihin ajattelin laittaa mun D-vitamiinit, toiseen siis ainakin.

IMAG4223.jpgIMAG4222.jpgIMAG4220.jpg

Tämä nahkainen pussukka on ihan mahtava, mulla jo tällainen onkin entuudestaan ja nyt oli pakko hankkia toinen. Aiemmin hankkimani pussukka toimii meikkipussina ja tähän ajattelin laittaa jotain sälää, mikä laukussa usein hukkuu laukunpohjalle. 

Oli kyllä varsin mukava päivä eilen ja nythän on sitten viikonloppu! Ihanaa perjantaita kaikille! 🙂

9 kommenttia “Päivä kaupungilla ja ostoksia

 1. Kuinka paljon maksoit noista kantalapuista? Tai sukkasuojista ;D Ostitko nekin Anttilasta?

  1. Janet: Ostin noi molemmat Anttilasta. Silikoniset (Bamat) maksoivat 3,90 ja haljasnahkaiset 2,90 eli ei pahasti kirpaissut. 🙂

 2. Kuulostaapa mukavalta päivältä ja näyttäisi siltä, että saamme nauttia auringosta koko viikonlopun :)) YES!

  1. Love: Oli oikein kiva päivä ja oli ihana nautiskella citylife-fiiliksestä. 🙂 Onneksi aurinkoiset kelit jatkuvat! (voi minun pätsi-koti raukkaa, hih! ;))

 3. Oi juma! Mistä olet löytänyt tuon luumupurkin, vanhan Arabian siis, jossa on nyt joku kasvi kasvamassa? Sain tuollaisen jumalattoman ison kulhon mummon perintönä männävuonna ja voisin helposti hankkia niitä lisääkin.

 4. Tuo Lumenen CC-voide on yllättävän hyvää! Ei ole turhaan mainostettu joka paikassa. 🙂

 5. Mäki ostin tuota CC- voidetta, tänään ensimmäisen kerran kasvoilla. Mäkin valitsin tuon MEDIUM -sävyn myyjän opastuksella joka olikin liian tumma mulle, oon niin valkonaamainen näin talven jäljiltä

  1. H-EHHASL: Ehkä tuo medium sopii sitten, kun kasvot ovat saaneet hieman väriä 🙂 Sillä ajatuksella itsekin valitsin mediumin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *