Rakkaus – keltaiset Converset <3

Tilasin viime viikolla itselleni keltaiset Converset (Chuck Tailor All Star Low, Light Yellow). Aiemmat viime kesänä ystävältäni saamat kirkkaan keltaiset olivat numeroa liian pienet ja yrityksistä huolimatta oli parempi pistää ne myyntiin. Nyt on oikean kokoiset tilalla ja I’m so happy! Lapsuudessani vappuisin kelien salliessa sain polkupyörän ulos talven jäljiltä ja vappu oli niin monelta kantilta katsottuna the kevään merkki. Tänään hieman fiilistelin lapsuuden vappufiiliksiä ja lähdin ystävän luokse kahville uudet ihanat Conssut jalassa. <3

51812ddc89ac61ed21000002.jpg

51812de389ac619622000007.jpg

51812de689ac61ed21000007.jpg

51812ddc89ac616622000002.jpg

Nyt kokoelmassani on kolmet Converset: mustat varrelliset, valkoiset nahkaiset matalat sekä nämä keltaiset. Hyvin passaa erilaisiin tilanteisiin ja asuihin. 🙂

Summer I’m ready! 😀

Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “Rakkaus – keltaiset Converset <3

 1. Nam, nuo on herkut! &hearts; &hearts; &hearts; Ja niin söpöt. 🙂 Kiva kontrasti tulee kun maa on tuollainen rosoinen ja vähän &quot;rumilus&quot; ja siun kenkulit on niin uutukaiset ja suloiset. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Ja siis noi siniset farkut käy TÄYDELLISESTI keltaisen kanssa!! NICE! :):) Watch out ppl, she is on FIREEE :))

  1. Love: Niin käy, thanks! &hearts; Mulla on toisetkin siniset farkut ja odotan myös tennareiden käyttöä mustien leggingssien kanssa :)<br />
   <br />
   Hyvää yötä &hearts;

 3. Tarpeetonta kai sanoakaan, mutta noi on niin sulle sopivat kuin olla ja voi! Mä en kyllä hämmästyisi kovastikaan, jos kertoisit mulle syntyneesi keltsit converset jaloissasi… ;D

  1. Dara: Heh, ehken ihan syntynyt Conssut jalassa kuitenkaan, olinhan kuitenkin 33 kun sain elämäni ensimmäiset Converset 😀 Mut nää keltaiset on aivan mielettömät, tosi hyvät jalassa ja ihanan pirtsakat! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *