Uusi astiasto?

Aloin vuosi sitten keräämään itselleni uutta astiastoa. Keräilyn kohteeksi valikoitui Iittalan Teema valkoisena. Kasassa on tällä hetkellä ruoka- ja leipälautaset (23 cm + 17 cm). Olin ajatellut hankkia vielä kahvikupit ja syvät kulhot. Toistaiseksi keräilyllä ei ole ollut kiire, sillä kulhoina ja kuppeina on ihan simppelit ja kivat valkoiset House-sarjan versiot.

Nyt olen jostain syystä alkanut lämpeämään Villeroy & Bochin New Wave-sarjalle. Ei hajuakaan, mikä siinä niin kovasti viehättää. En ole koskaan oikein ymmärtänyt mitä niin hienoa sen muotoilussa on, vaikka ihan kivalta näyttääkin.

516e69c189ac612d0c000016.jpg

Muki 0,4 l

516e69c589ac611c0c00001c.jpg

Kulho 0,6 l

516e69c989ac612d0c000020.jpg

Lautanen 24 x 24 cm

516e69cc89ac61c30c00000c.jpg

Lautanen 18 x 15 cm

Jos lähtisin sarjaa keräämään, niin yllä olevat tuotteet olisivat tarpeen. Mietin tosin, pitäisikö sitten hankkia tuota neljän desin mukia vai muotoilultaan hieman korkeampaa kolmen ja puolen desin mukia. Olen tottunut kolmen desin mukeihin, joihin yleensä tulee puolet kahvia ja puolet maitoa. 

V & B:n New Wave astiat maksavat aika paljon, joten kerääminen tulisi olemaan aika hidasta. Tätä täytyy miettiä vakavasti ja todella huolellisesti, sillä mielenvaihteluille ei ole kovasti sijaa, jos sarjaa päätän alkaa keräämään.

Onko teillä kellään tätä sarjaa ja mitä noin muutenkin olette mieltä New Wavesta?

​Kuvat: Stockmann

22 kommenttia “Uusi astiasto?

 1. Minulla on! Kotiutin astiat kuukausi sitten ja olen aivan rakastunut!!! ♥ Suosittelen 😉

  1. Suvi: Oi vau! 🙂 Mua vähän jännittää, että entäs jos kyllästyn… tokihan ne saa sitten varmasti myytyä, mutta astiasto on aina semmoinen että jotenkin jännitän semmoisten hankintaa. 😉

 2. Ihana sarja ja muotoilu on niin kaunis, minua viehättää suuresti ! ♥ just tuon muodon vuoksi haluaisin noita kerätä 🙂 en ole vielä kuitenkaan raaskinut ostella, mutta kyllä varmasti joku kerta.

  1. Jenna: Mä voisin myös pikkuhiljaa aloittaa keräämisen, mutta pitää ensin tehdä päätös harkiten. Useamman viikon olen asiaa kyllä jo miettinyt, mutta virallista päätöstä en ole raaskinut tehdä. Ehkä vain joku kaunis päivä hankin yhden kupin ja siitä se sitten lähtee 😉

 3. Sarjahan on todella kaunis! Ja kalliskin kyllä… Hypisteltyä tulee, kun tilaisuus tulee. 🙂

  1. suvi tuuli: Mä en ole käynyt liikkeissä hypistelemässä, mutta olen useasti juonut kahvini moisista, kun ystävälläni on astiasto. 🙂

  1. Hansu: Hih, tämä kommenttisi sai mut nauramaan ihan kunnolla! 🙂 En tiedä, oletko oikeasti blogiani aiemmin lukenut, mutta olen rehellisesti ja näkyvästi mainostanut blogissani aika kauan jo. 😀 Sitä paitsi portaaliin siirryttyäni mainonta on vähentynyt noin 95% ja olen tänne kuvaillut oman kotini juttuja ja muutoin itseäni kiinnostavia tuotteita. Aiemmin sain mainoksistani rahaa mutta nykyää tuotteet joihin blogissani viittaan eivät tuo minulle mainetta eikä mammonaa. (ellei niissä ole mainintaa yhteistyöstä). <br />
   <br />
   Kiitos, tämä oli hauska juttu. 🙂

 4. Muki on tosi kaunis &hearts;. Tarjoiluvati-käyttöön voisin kotiuttaa jonkun, mut arkikäytössä tykkään enemmän arabioista. Väri on tosi kauniin valkoinen noissa, sellainen oikein puhdas valkoinen. (tää kommentti ei ollu maksettu mainos, ei arabian eikä new waven :D)<br />
  <br />
  Kivaa päivää :)<br />

  1. Soili: Muki tosiaan on kaunis. Noi on oikeakätisille, mutta niitä saa myös vasenkätisten versioina. Vaikka olen vasuri, niin taidan kuitenkin ottaa noi oikeakätisten versiot jos päädyn ne hankkimaan. :)<br />
   <br />
   Hyvää yötä &hearts;

 5. Mitenköhän paljon noiden värisävyt eroavat toisistaan. Siis Teeman ja tämän New Waven? Josko esimerkiksi Teeman kaveriksi muutama &quot;tarjoiluastia&quot; tätä sarjaa? Jotenkin näyttää, että Arabiat olisivat enemmän kermanvärisiä kuin nämä. Mutta en ole koskaan ihaillut näitä molempia vieretysten… 🙂 Vaikeaa! Asiasto on aina paha – sitä ostaa harvoin kerralla, ja kun keräily kestää tarpeeksi pitkään, ehtii mielikin muuttua välissä ja tiestysti kaikkea kivaa uuttakin ilmestyä kauppohin kun edellinenkin setti on vielä kesken 😉

  1. JuttaEmilia: Toi on niin totta, että sitä ehtii helposti ihastua muihin astioihin kun käyttää aikaa sen hetkisen astiaston keräämiseen. 🙂 Mä luulen, että Teema ja New Wave istuvat ihan ok vierekkäin, vaikka voi olla, että NW on hieman valkoisempi.

 6. ymmärrän nuo sun ajatukset. itse keräilen myös iittalan teemaa, sarjaa on helppo piristää ostamalla välillä vähän erivärisiä kuppeja ja kippoja, koska ne kaikki sopii hyvin yhteen! itse tykkään, että astiat ovat aika simppelejä, jolloin niitä on helpompi yhdistellä muihin.. mutta kauniitahan nuokin ovat!!

  1. Ruut: Mä joskus ajattelin, että New Wave on tosi krumeluuri sarja ja sitä ostaa vaan sellaiset, jotka haluaa jotenkin olla &quot;fiinejä&quot;. 😉 Nyt ajan kanssa silmä on tottunut näkemään kyseisen sarjan astioita ja olen useastikin juonut noista mukeista ja syönyt noilta lautasilta. On myös auttanut kun astioita on nähnyt käytettävän ihan arjen hyörinässä. Ja onhan se niinkin, että kun jotain näkee usein ja paljon niin silmä mukautuu. 🙂

 7. Meillä myös valkoista Teemaa ja siihen yhdistettynä milloin mitäkin, Kokoa jne. 🙂 Sinuna hankkisin uudesta sarjasta vain joitakin osia höystämään Teemaa. Mielestäni tuo muotokieli on vähän turhan runsas koko astiastona/kattauksena käytettäväksi. Mutta mielipideasioita.:)

  1. Heidi: Ei sun ideakaan mikään huono ole! 🙂 Voisihan sitä vaikka hankkia kahvikupit New Wavena ja makustella sitten ajan kanssa, mitä tekee. 🙂 Kiitti hyvästä vinkistä! &hearts;

 8. VB:t ovat kyllä kauniita!! &hearts; &hearts; Mä niin jotenkin niin tyytyväinen Teemaani etten lähde sitä helpolla vaihtamaan! Ainoa mikä huutelee on KOKO- sarja!!!<br />
  <br />
  Kivaa iltaa muruinen!

  1. Love: Teema on kyllä oikeasti hyvä, ajaton ja silti aika moderni. Voi olla, että päädyn joskus uuteen astiastoon tai sitten vaikka himojeni hillitsemiseksi voisin hankkia vaikka kahvikupit New Wavelta ja muut astiat Teemasta :)<br />
   <br />
   Hyvää yötä ystäväni &hearts;

 9. Minäkin olen aina ihastellut samaa sarjaa, muoto on vaan niiiin kaunis &hearts;

 10. Marit: Muoto on tosiaan kaunis. Ajan myötä silmäkin on tottunut jo niin paljon etten enää pidä muotoa liian juhlavana. Aiemmin kovasti ihmettelin noiden muotoa. :)<br />

 11. Minultakin löytyy kyseistä sarjaa! Kahvikuppeja en ottanut ollenkaan, koska miellän aina ne liian pieniksi. Isot kolmen desin &quot;tee-mukit&quot; kivempia käteen 🙂 … kaapista löytyy New Wave ja Iittalan kastehelmi sarjaa. Tulee ihanan pirteän värikkäitä kattauksia, kun niitä yhdeistelee, tykkään kovasti 🙂

  1. Pilvi: Yhdistely voisikin olla kiva idea! Mukeista varmaan valitsisin neljän desin mukit vaikka olenkin tottunut käyttämään kolmen desin mukeja (House-sarjaa ja Muumeja). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *