Uunilohta ja kasviksia

Helppo ja suhteellisen nopea ruoka. Eikä edes epäterveellisemmästä päästä.

5169902ec98c7e647b000003.jpg

5169902ec98c7ece7700000a.jpg

Lohen maustoin yksinkertaisen perinteisesti. Hieman suolaa, sitruunapippuria (suolatonta), tilliä ja puolikkaan sitruunan mehu. Sitten vaan folion sisään ja 200 asteeseen puoleksi tunniksi.

51699032c98c7eac650000da.jpg

51699035c98c7eeb77000017.jpg

Kasvikset paistoin sitruunaisessa öljyssä pannulla vajaan 10 minuutin ajan.

51699039c98c7e647b00000d.jpg

Ruoan kera vielä hieman lisää proteiinia raejuustosta ja ateria oli täyttävä. Aavistuksen liian iso annos, mutta ei tullut ähkyä kuitenkaan kun ruoassa ei ollut nopeita hiilareita. Kalaa ja kasviksia jäi vielä huomisellekin. Saa nähdä syönkö samalla kokoonpanolla vai tekisinkö lohesta vaikkapa salaatin.

Lohta ja ylipäätään kalaa pitäisi syödä kyllä paljon useammin. Olen vain sitä mieltä, että hyvä rasvainen ja terveellinen kala on hieman kalliin puoleista.

Syöttekö te usein kalaa?

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *