Helppo ja suhteellisen nopea ruoka. Eikä edes epäterveellisemmästä päästä.
Lohen maustoin yksinkertaisen perinteisesti. Hieman suolaa, sitruunapippuria (suolatonta), tilliä ja puolikkaan sitruunan mehu. Sitten vaan folion sisään ja 200 asteeseen puoleksi tunniksi.
Kasvikset paistoin sitruunaisessa öljyssä pannulla vajaan 10 minuutin ajan.
Ruoan kera vielä hieman lisää proteiinia raejuustosta ja ateria oli täyttävä. Aavistuksen liian iso annos, mutta ei tullut ähkyä kuitenkaan kun ruoassa ei ollut nopeita hiilareita. Kalaa ja kasviksia jäi vielä huomisellekin. Saa nähdä syönkö samalla kokoonpanolla vai tekisinkö lohesta vaikkapa salaatin.
Lohta ja ylipäätään kalaa pitäisi syödä kyllä paljon useammin. Olen vain sitä mieltä, että hyvä rasvainen ja terveellinen kala on hieman kalliin puoleista.
Syöttekö te usein kalaa?