Keskiviikon Hullari-tärpit

Nyt myös Hullareiden kuvaston lisäksi on julkaistu yllätystuotteet. Sieltä löysin heti muutaman mielenkiintoisen jutun, jotka tekisi kovasti mieli kotiuttaa.

516467fec98c7e2e24000099.jpg

Olen jo jonkin aikaa halunnut vaihtaa juomalasini Ikean laseista Iittalan Lempi-laseihin. Aikoinaan kävin niitä hypistelemässä ja mallailemassa, jotta tietäisin, istuvatko hyvin käteen ja ovatko tarpeeksi vankkaa tekoa. Lasit saivat hyväksyntäni ja pisteitä saavat myös pinottavuudesta. Nyt olisi hyvä mahdollisuus saada suhteellisen edullisesti lasit, kun maksavat vain 13,90 ja pakkauksessa on kaksi lasia.

516467fdc98c7ed53c000017.jpg

Kas kummaa, silmäni osuivat myös tähän JOSEPH JOSEPH Chop to Pot leikkuulautaan eikä vähiten värin takia! 😀 Olen tuota leikkuulautaa aiemminkin miettinyt, siinä on kätevä tekniikka. Hinta 9,90 on myös edullinen, kun normaalisti se maksaa Stockmannilla 23,90. Voi olla, että joudun kotiuttamaan 😀

51646800c98c7e2e2400009e.jpg

Myös kosmetiikkapuolelta löytyy kiinnostavia juttuja, mutta tarkempi syynini bongasi The Body Shopin mango-vartalovoin. P A K K O saada <3 No joo, haaveillahan saa. Rahavarat ei ihan riitä tällä kertaa, sillä olen budjetoinut valmiiksi pari Methodin tuotetta. Niin ja sitten jos päädyn tuohon leikkuulautaan…

51646802c98c7ec234000062.jpg

Yleensä Methodin pesuaineita on Hullareilla enemmän kuin mitä kuvastossa näkyy, mutta jos valikoimassa ei muuta todella must have-tuotetta ole niin mukaan lähtee kuvastossakin näkyvät lasinpesuaine ja yleispuhdistussuihke. Eettiseltä Luksukselta saamani Methodin keittiösuihke – hyväksi muuten havaittu – loppuu tällä puhdistusvauhdilla ennen kuin huomaankaan. 🙂

Jokos teillä on ostoslistat Hullareita varten valmiina? 🙂

Irina / White & Fresh - -

26 kommenttia “Keskiviikon Hullari-tärpit

 1. Listat on kyllä valmiina! jonotus suunnitelmat lippujen ostoonkin on tehty 😀

 2. Mä oon nyt pysynyt tiukkana ja keskittynyt ylimääräisen tavaran karsimiseen. <br />
  Itseekin jännittää, miten pitkään mun selkäranka kestää tässä asiassa :)<br />
  Yritin jo Facebookin puolella huhuilla, et kuka halus niitä Citymarketin keräyskuponkeja, joilla voi ostaa Lempi-laseja. Olitko se sinä?

  1. Anna, en ollut minä kuponkien perään vaan SisustusUnelmia-blogin Johanna. 🙂

  2. Oi, kiitos. Nyt laitan tän muistiin, niin tiedän, kenelle tarjoan, jos lappu täyttyy 🙂

  1. E o!<br />
   <br />
   Kavinkin! Mutta vain tarpeellisia ostin! Nlle valikausikengat ja kurikset, kummatkin puuttu!! Ja mul meni viime kesana ballerinat rikki , joten ne tarvitsin kuitenkin :))<br />

  2. Love: Haha! 😀 Mut joo noi on kyllä tarpeellisia ostoksia joten ei se mitään! 🙂

 3. Katsoin katalogin läpi… noh… oishan siellä muumeja tulossa, jonain päivänä 😀 nyt kyllä pitää laittaa itsekuria, etten höyrähdä mihinkään. <br />
  Kivvaa päivää siulle 🙂

 4. Mä oon kans tämän päivän jo jättänyt väliin ja yritän pitää pintani, koska en oikeasti tarvitse mitään juuri nyt,mutta onhan se kiusaus suuri ja siihenhän nämä ale-hepulit perustuukin 🙂

 5. Mäkään en aio mennä, ja vaikka paljon ihanaa ostettavaa sieltä löytyisikin niin nyt pidän kuitenkin tiukan linjan 🙂

 6. Ei ole täälläkään, enkä aio mennä. Itsekkin meinaan kerätä cittarista noita lempi-laseja… 🙂

  1. Suffeliini: Hyvä olla menemättä, jos tuntuu ettei mitään todella tarpeellista tarjouksista löydy 🙂

 7. Moikka! <br />
  Tulih huikkaamaan peukut Joseph Josephin leikkulautojen ostolle. Ne ovat tosi käteviä ja kestävät hyvin käyttöä. Pinta toki naarmuuntuu ja rispaantuu veitsenteristä, ihan niinkuin muissakin muovisissa leikkulaudoissa, mutta tuolle muotoilulle voin antaa kestävyyspisteet: lauta taipuu ja suoristuu aivan kuin uutena ja on tosi kiva käyttää. Mulla käytössä jo melkein kaksi vuotta. Olen tykännyt!

  1. Valentine's Afternoon: Kiitos suosituksesta! Tilasin leikkuulaudan netin kautta ja onneksi niin tein, sillä myymälässä ei ollut enää kuin pienempiä vihreitä. Isot valkoiset ja mustat olivatkin sitten normaalihintaisia. 🙂

  2. Hyvä kun ehdit. 🙂 Uskon että olet tuotteeseen tyytyväinen. 🙂

  3. Mä uskon, että tuun olemaan tyytyväinen, vielä kiitos että jaoit kokemuksesi Valentine's Afternoon 🙂

 8. Huh, olen käynyt tänään Hulluilla jo kahdesti, hullua! Täsmäiskuna tuli haettu kyynärpäätaktiikalla Eccon tennarit, Vero Modan takki, Cliniquen kasvovesi sekä Paola Suhosen Kärpänen-palovaroitin! <br />
  <br />
  Sen verran hiki tuli, että taidan suosiolla pysytellä pois sieltä loppuviikon… 🙂

  1. Sannika: Oho, no säpä olet ollut ahkera. 😀 Mä kävin vaan kerran ja varmaan se olikin näiden Hullareiden ainoa kerta. Jos jotain pitää vielä hankkia niin varmaan teen ostokset netissä. 🙂

 9. Kahdesti tuli tänään Hulluilla käytyä 😉 Puolustaudun sillä että toisella kerralla käytiin yhdessä miehen kanssa ja vain Herkun puolella. Mutta joo, tarkoitus olisi joka päivä käydä kun ne mua kiinnostavat asiat on juurikin siroiteltu jokaiselle päivälle. Mutta en mä nyt hulluna aio tuhlailla kuitenkaan 🙂

  1. Satu: Mä en ole löytänyt pakottavaa tarvetta hankkia eilisten ostosten lisäksi mitään. Päivittäin kuitenkin tutkailen kuvaston ja teen päätöksen aina päivä kerrallaan. 🙂

 10. No eipä sitä kamaa kannata hankkia jos ei sitä tarvitse 🙂 Vähemmän on enemmän 😉 Mä shoppailen myös parin ystävän puolesta jotka eivät pääse Hulluille mutta haluaisivat sieltä jotain tiettyä. Itse oon ostanut lähinnä sellaista tarpeellista käyttöön tulevaa josta ollut puute (esim. Methodin puhdostusaineita, luonnonkosmetiikkaa jne.) ja sitten Herkusta pöperöä.

  1. Satu: Kuulostaa järkevältä. 🙂 Mäkin ostin eilen Methodin pesuaineita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *