Universal Stonesta on moneksi

Kodin siivouksessa erittäin hyväksi puhdistusaineeksi havaitsemani Universal Stone toimii myös muuhun puhdistukseen, on sen verran hellävarainen.

Viime kesänä hankkimani valkoiset nahkaiset Converset otin ihan kunnolla käyttöön nyt pari viikkoa sitten ja tietenkin ne myös sitten käytössä likaantuvat (<– blondin neronleimaus, hihihi!). Lisäksi farkut värjäävät nahkaa siniseksi, mutta eipä hätiä mitiä, Universal Stone pelastaa jälleen!

Ennen

515dba0cc98c7e641000007b.jpg

Jälkeen

515dba0cc98c7eca1e000037.jpg

515dba0fc98c7eca1e000041.jpg

Kengän läpistä ja muista kangasosioista farkkujen värjäytymät eivät tietysti lähteneet pois, mutta muutoin Universal Stone poisti suurimman osan liasta ja värjäytymistä.

Oletteko te kokeilleet Universal Stonea ja jos, niin mitä kaikkea olette sillä putsanneet? 🙂

Mukavaa iltaa! Kohta saammekin ihailla telkkarista taas Markoa. <3 🙂

Irina / White & Fresh - -

9 kommenttia “Universal Stonesta on moneksi

  1. Miten multa on mennyt täysin ohi että näitä valkoisia on myös nahkaisina!!! Taas yksi tuote pakko saada listalle…

    1. Mä en löytänyt itse nyt noita samoja kuin mulla, lieneekö joku viime vuoden sesonkituote, mutta niitä perus varrettomia valkoisia Converseja (joissa on se punainen raita) saa nyt myös nahkaisina. 🙂

  2. Hih, just muutama päivä sitten annoin miehelle tuon ihmeaineen käteen että kokeile sillä, ku valitteli likaisia kenkiään. Ja lähti puhtaaksi! Ihan huippu ainetta.

  3. missä universal stonea myydään? yritin prismasta katsoa, mutta ei silmiin osunut..<br />

    1. Kyllä sitä pitäisi Prismoista saada ja yleensäkin isommista marketeista. Lisäksi olen kuullut sitä myytävän myös esimerkiksi Ruohonjuuressa. 🙂

  4. Aivan paras aine 😉 omani ostin stockan hullareilta vuonna miekka ja kirves… Puhdistan sillä keraamisen lieden,kaikki altaat,lasten taideteokset luvattomista paikoista. Ym ym… Kenkiäkin on tullut puhdistettua… Ja on riittoisaa ainetta!

    1. Elina: Kiva, että säkin olet huomannut US:n monet käyttömahdollisuudet ja kiitos myös tuosta vinkistä, että sitä saa Stockalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *