Blogini seuraaminen Bloglovinin kautta

Sain äsken ilmoituksen, että blogini osoite on muutettu Bloglovinissa ja kaikki seuraajat on myös siirretty ns. uuden osoitteen alle. Täten kaikki te, jotka jo seuraatte blogiani tuota kautta saatte jatkossa päivityksetkin, niin ainakin olen käsittänyt.

Bloglovin on tyyliltään verrattavissa Bloggerin kautta seuraamiseen, blogipäivitykset ilmaantuvat ns. pääsivulle sen jälkeen kun on kirjautunut sisään. Tässä pieni ohjeistus heille, joille systeemi on tuntemattomampi. 

Blogloviniin pääset kirjoittamalla osoitteeksi

http://www.bloglovin.com/

515c433ec98c7e273b000004.jpg

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Blogloviniin kirjautumisen voi tehdä myös Facebook-tunnuksilla.

515c434ec98c7ed644000002.jpg

Yllä olevan kuvan sain sillä, että kirjoitin ”Etsi blogeja” kenttään White & Fresh, jolloin systeemi antoi vaihtoehdoksi rekisteröityä FB-tunnuksilla tai tehdä rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Itse tosin jo tunnukset omaavana klikkasin tuota ”Login” tekstiä. 

Tämän tehtyäni ruutu näytti seuraavanlaiselta:

515c434dc98c7ece3c000009.jpg

Siitä sitten vaan klikkaamaan tuota sinistä Seuraa-nappulaa ja homma on selvä. Samalla periaatteella toimii muidenkin blogien etsiminen. ”Etsi blogeja” ja siihen voi naputella blogin nimen tai osoitteen. Itse käytän hakua osoitteella, jotta varmasti löydän heti oikean blogin.

Ja eikun tykkäilemään! 🙂

P.S. Dara, oliko tarpeeksi helppo ohje vai menikö sekavaksi?! 😉

P.P.S. Yritän saada mahdollisimman pian päivitettyä uuden osoitteen myös Blogilistalle!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Blogini seuraaminen Bloglovinin kautta

  1. Kyl mä tän ohjeen kelpuutan ;D En tosin ole vielä käytännössä testannut, mutta vaikuttaa oikein selkeältä… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *