Loppuneet kosmetiikkatuotteet maaliskuu 2013

Jei, huhtikuu! Se tarkoittaa myös, että on aika listata loppuneet kosmetiikkatuotteet maaliskuun osalta. Tammikuussahan päätin ottaa osaa haasteeseen, jossa on tarkoitus tämän vuoden aikana pyrkiä käyttämään jo hamstrattuja kosmetiikkatuotteita ja järkeistään kosmetiikan säilytystä ja ostaa uusia vasta loppuneiden tuotteiden tilalle. Alla linkit tammi- ja helmikuun loppuneisiin tuotteisiin.

Tammikuu 2013

Helmikuu 2013

Kosmetiikkavarastojeni läpikäynti on vielä kesken, mutta on selvää, että kosmetiikkaa on aivan liian paljon. Sehän tietenkin tarkoittaa pursuilevia kaappeja ja hyllyjä eli säilytyksellistä sekasortoa. Tässä piakkoin on tarkoitus käydä kylppärin säilytystä ja tuotteita läpi. Maaliskuun aikana tyhjentyi vain muutama purnukka, loput heitin pois muista syistä.

51594130c98c7ec95d000043.jpg

51594130c98c7eca52000075.jpg

51594133c98c7e932d0000f5.jpg

51594136c98c7ec95d000048.jpg

Loppuneet tuotteet: Urtekram hiustenhoitoaine, Ducray shampoo ja Lumenen käsirasva. Toi Lumenen käsirasva oli aivan ihana, tuoksu huumaava ja karkkinen vaikkei oikeasti mun mielestä mustikalle tuoksunut. Voisin helposti hankkia tuota jatkossakin. Nyt tosin on ensin käytettävä jo olemassa olevat käsirasvat.

Muut kuvissa näkyvät tuotteet viskoin pois sopimattomuuden vuoksi, hygieniasyistä tai tarpeettomuuden vuoksi. Kokonaissaldo ihan hyvä siis, mutta eipä tosiaan näy vielä säilytystiloissa. Onneksi on vielä monta kuukautta aikaa 😉

Uusia kosmetiikkatuotteita olen hankkinut maaliskuussa kolme; Ziajan suihkusaippuan, Ziajan vartalovoin sekä Sensain 38 ripsarin.

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet maaliskuu 2013

 1. onpa hauska ja hyödyllinen haaste! tekis kyllä itsellekin hyvää, on tuo sama taipumus hankkia uusia tuotteita vaikka vanhojakin olisi vielä useampi jäljellä…

  1. Juuri siksi mäkin tähän ryhdyin, kun aina tulee hankittua kaikenlaista ja suurinta osaa ei sitten kuitenkaan käytä. Noi tyhjentyneet purnukat ja loppuneet tuotteet motivoi tosi paljon tyhjentelemään lisää. Kun kuvaa loppuneen tuotteen ja saa heittää putelin pois, niin se tuottaa suurta mielihyvää! 🙂

 2. Tää on niin hyvä systeemi, että käyttää ensiksi vanhat pois ja sit vasta uusia! yesh :)<br />
  <br />
  Kivaa iltaa :))

  1. Tää haaste tuli niin hyvään saumaan, kun on muutenkin tarkoitus karsia tavaraa ja mä oon niin heikkona kaikkiin puteleihin ja purnukoihin. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sullekin Love! &hearts;

 3. Aika mukasti sait tuotteita loppuun, eikä tilallekaan tullut kuin vain kolme! Hieno saavutus :)<br />
  <br />
  Mä taistelen pienessä mielessäni nyt kauheesti, kun tekis mieli mennä taas täydentämään varastoja mut kun vanhojakin ois vielä jäljellä… Yritän hillitä itseni 😉

  1. Osallistu säkin Rebecca tähän haasteeseen, motivoi aika hyvin myös ostamisessa. Itse mietin pitkään ja hartaasti noiden Ziajan tuotteiden ostamista kun takaraivossa poltteli tää haaste. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *