Bestå-maistiaisia

Nyt se on v i h d o i n täällä!

Bestå <3

Haaveilua ja suunnittelua kaksi vuotta. Visio siitä, mitä sinne pitäisi mahtua ja visio siitä, miltä se näyttäisi. Lopputulos ei ihan vastannut odotuksia, sillä se on p a l j o n  p a r e m p i kuin odotin.

5154398fc98c7e807800087f.jpg
51543991c98c7e4209000004.jpg
51543994c98c7ea171000875.jpg
51543997c98c7e7b7a000737.jpg
5154399ac98c7e0508000008.jpg
5154399dc98c7e9871000845.jpg
515439a0c98c7e4209000013.jpg

Tavarat hakevat vielä paikkojansa ja tason somistaminen on kesken. Kuvissa olevat tavarat ovat toistaiseksi tilapäisiä. Koska tavaraa ja muuta on kodissa vielä sikin sokin ostosten ja järjestyksen vaihdon vuoksi, kaaos on jonkinlainen. Yritän tässä viimeistään pääsiäisenä saada kotia sellaiseen kuntoon, että voisin ottaa teille enemmän kuvia kokonaistilanteesta. 

Bestå on kotona ja olen onnellinen! <3 🙂

16 kommenttia “Bestå-maistiaisia

 1. Vautsi miten jännä &quot;nähä&quot; sinnuu ja blogia täällä Casassa &hearts; Onnea uuteen kotiin &hearts; Mukana kuljetaan hihii 🙂

  1. Soili, ihanaa että tuut minun matkassa. &hearts; On tää aika jännää ja täällä opettelenkin uusia systeemejä. 🙂 Tämä on myös ensimmäinen kommenttivastaukseni täällä, hihii!

 2. Se on vaan niin upea, että itsekin sitä vaan usein tuijottelen. 🙂

 3. Hyvältähän tuo näyttää! Hassua vain, että vähintään joka toisella bloggaajalla on tuo samainen taso kotonaan, missä vaihtoehdot?

  1. Bestån yleisyys johtuu sen hyvästä ulkonäöstä, toimivuudesta, muunneltavaisuudesta sekä siitä, että se on suhteellisen edullinen. 🙂

 4. Kyllä tuo bestå on yksinkertaisuudessaan vaan niin kaunis 🙂 Ootko muuten ikinä ajatellu et siirtäisit sohvan tuota beståa vastapäätä? Näin ikkunan eteen voisi laittaa jotain kivaa 🙂 Vaikka jonkun kapean tason tai kasata siihen lattialle sisustuslehtiä pariin pinoon tai tai… vaihtoehtojahan olisi vaikka kuinka. Ja jos et myy sitä lattiavalaisinta niin sen voisi siirtää vähän sieltä kulmasta pois!

  1. Toistaiseksi en ole pohtinut järjestyksen muuttamista. Tuo sun ehdottama järjestyisi saattaisi periaatteessa toimia, mutta mietin, meneekö sitten liian sumppuun kun siinä tapauksessa Bestån ja sohvan oikealla puolella olisi vielä tuo sänkykin. 🙂 Lattiavalaisin lähti muuten tänään uuteen ihanaan kotiinsa. 🙂

  2. Niin tälläin kuvista on vähän vaikee hahmottaa mittasuhteita 🙂 Voisi olohuoneesta tulla ehkä kodikkaampi kun vähän &quot;sulkisi&quot; tilaa, mutta jos ahtaaks menee niin sitten ei tietenkään toimi!

  3. Eihän se toki mitään maksa, joten joskus kun kaipaa vaihtelua sitä voi ainakin kokeilla! 🙂

 5. En ehdi lukemaan noita muita kommentteja, mutta aivan mielettömän ihana tuo telkkari ja tämä uusi ihanainen Bestå-tasosi!

  1. Mä tykkään itsekin molemmista ja vielä enemmän niiden yhteisilmeestä. 🙂 Ja tässä ei nyt vielä näykään kaikki kommentit, ne eivät ole vielä siirtyneet vanhasta blogista. 🙂 Kiva kuitenkin, että löysit tänne &hearts;

  1. Kiitos, mä olen myös tosi tyytyväinen. Aurinkoista pääsiäistä! 😀

 6. Meillä on tv-tason uusinta edessä. Tämä olisi juuri täydellinen meille. MIkä tässä on korkeus ja syvyys? Onko päällä kaksi lasilevyä? Taitaa olla rakennettu kahdesta 120 cm palasta :).

  1. Päivi: Korkeus on 38 cm jalusta eli 48 cm, syvyys 40 cm ja tosiaan kaksi 120 cm:n runkoa olen laittanut vierekkäin. Molempien päällä on vielä lasilevyt. Tämä on kyllä ollut hyvä ostos, tosi eleetön ja yksinkertainen eikä silmä kyllästy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *