Paljastava haaste sisustusbloggaajille

Varoitus! Tulossa kuvia, jotka voivat olla vahingollisia herkimmille lukijoille. 😉 Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömĂ€nĂ€. Jokainen sisustusbloggaaja tietÀÀ, ettĂ€ todellisuus ja arki eivĂ€t ole aina sitĂ€, mitĂ€ sisustuskuvissa nĂ€kyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vĂ€hintÀÀnkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltĂ€ pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nĂ€timpiĂ€.
Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa. 🙂 TĂ€ssĂ€ omaa todellisuuttani muutaman pĂ€ivĂ€n takaa. Huhheijakkaa!
IMAG3473.jpg
Astianpesukoneen tyhjentĂ€minen ja tĂ€yttĂ€minen reaaliajassa on joskus yllĂ€ttĂ€vĂ€n työlĂ€stĂ€ 😉

IMAG3474.jpg
Roipelaatikko pursuaa ties mitÀ ja aina eivÀt tavarat (heti) löydÀ oikeisiin paikkoihin. 

IMAG3475.jpg
SohvapöydĂ€lle kertyy vĂ€lillĂ€ turhankin paljon kaikkea, tĂ€mĂ€ on vielĂ€ aika kesy tilanne. 🙂

IMAG3476.jpg
Miksi nuo tavarat eivĂ€t ole laatikoissa piilossa? 😉

IMAG3477.jpg
TÀhÀn rompekasaan tulee onneksi muutos, kun BestÄ kotiutuu!

IMAG3478.jpg
Kovin usein on sÀnky petaamatta. HyvinÀ pÀivinÀ jaksan sentÀÀn oikoa peiton ja asetella koristetyynyn paikoilleen. PÀivÀpeitto ei ole ollut kÀytössÀ aikoihin. Ja helmalakanakin pitÀisi puhdistaa teippiharjalla hiuksista ja pölystÀ. 

IMAG3479.jpg
Sitten ”ylpeyden” aiheeni eli sĂ€ngyn jalkopÀÀty. Tuohon olen kasannut eri paikkoihin meneviĂ€ tavaroita. Osa tavaroista on tuohon kertynyt huvikseen ja laiskuutta, osa etsii ihan oikeasti pitkĂ€aikaista sijoituspaikkaa. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ siis nĂ€yttÀÀ, ettĂ€ tuohon on helppo vaan laittaa tavarat muualta lojumasta. Pah!

IMAG3480.jpg
Eteisen naulakon siivoamista olen lykĂ€nnyt ajatuksella, ettĂ€ kohta tulee kevĂ€t ja talvivaatteet ja -kengĂ€t tulee sitten joka tapauksessa pakattua pois. MitĂ€pĂ€ sitĂ€ turhaan jĂ€rjestystĂ€ yllĂ€pitĂ€mÀÀn siihen asti, hih 😉 Ikean kassissa on vielĂ€ viikkaamattomat puhtaat pyykit edelliseltĂ€ pesutupareissulta. Inhoan viikkaamista, entĂ€ te?
Sotkuahan ja elÀmisen jÀlkiÀ mahtuu jokaiseen kotiin, mutta itseÀni hieman harmittaa (vaikka laiska olenkin) tÀmÀ kaaos, sillÀ kun on pieni koti niin kaikki pienetkin kaaokset nÀkyy selvemmin ja massiivisempana. Onneksi koti ei (ihan) tÀmÀn nÀköinen ole aina. Edelleen jaksan toivoa, ettÀ BestÄ kotiutuessaan antaa sÀilytystilan lisÀksi myös lisÀmotiivia jÀrjestyksen pitÀmiseen.
MinÀ haluan tÀmÀn haasteen pistÀÀ eteenpÀin seuraaville blogeille:
Haasteeseen saa tarttua tietenkin myös ilman haastamista!
SiispĂ€: MiltĂ€ teidĂ€n kotonanne nĂ€yttÀÀ? 😀
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *