Uusi televisio

Oma televisioni on temppuilut jonkin aikaa, vaikka onkin vasta 2,5-vuotias. Vika on joillekin Sonyn malleille tyypillinen, jossa telkkarin reunasta toiseen ilmestyy kummallinen palkki. Itselläni se on juuri tekstityksen kohdalla. Kun telkkarin pistää päälle, se on kokonaan harmaa palkki, josta tekstitys kuultaa läpi ja jonkin aikaa telkkarin oltua päällä, jäljelle jää tekstityksen yläosaan kapea viiva, joka on välillä vihreä ja välillä punainen. Netin syövereissä on olemassa toki ohje, jonka avulla ongelmasta pääsisi eroon.
Mutta toistalta… nyt olisi hyvä sauma hankkia uusi televisio. Mitään erikoisia ominaisuuksia en telkkarilleni tarvitse, kun en ole mikään hifistelijä, mutta telkkari saa olla perus toimiva ja tietenkin nyt on hyvä katsoa myös, löytyisikö telkkaria vaikkapa valkoisena sopivasta hintaluokasta. 😉 Alla muutama vaihtoehto, joihin törmäsin Hobby Hallissa.
Philips+32PFL5007T+-LED-tv+32%E2%80%9D+H
Philips

32PFL5007T -LED-tv 32”

Thomson+32HU5253-LED-tv+32%E2%80%9D+Hobb

Thomson

32HU5253-LED-tv 32”

LG+32LS359T-LED-tv+32%E2%80%9D+Hobby+Hal

LG

32LS359T-LED-tv 32”

Yllä olevissa kuvissa siis yksi harmaa ja kaksi valkoista televisiota… Philips, Thomson ja LG. Kaikki ovat kooltaan 32 tuumaisia. Pieneen yksiöön se on oivan kokoinen televisio. 🙂
Minä olen valintani kyllä tehnyt, ei kai siitä pääse mihinkään (varsinkaan kun tilaus lähti juuri eteenpäin, HIH!). Minkä te valitsisitte?
Kuvat: Hobby Hall
Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Uusi televisio

  1. JEEE :):):) <br /><br />BeStÅ ja uusi TV :):) NICE <3 <3 <br /><br />Happy for you! <3

  2. samsung on kestävin merkki näistä tellkarimerkeistä. Meillä itellä on samsungin 51 tuumanen 3d plasma kohta puoltoista vuotta ja ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä. Meillä myös muu elektroniikka on samsungia. Myös aikasempi telkkari joka kestikin 7 vuotta kunnes putosi telineestä muuttoa tehdessä :/

  3. LG muotoilultaan mielestäni kaunein. Kerran valkoisen telkkarin ostaneena, en enää vaihtaisi. Ei pomppaa silmille lainkaan niin paljon kuin tummemmat. 🙂

  4. No nii-i, mä en tajua vieläkään mitä menin tekemään. 😀 Olen hullu!

  5. Mä olin kans pari vuotta tyytyväinen tuohon Sonyyn, mutta sattuipa sitten kohdalleni tämä tyyppivika. :/

  6. Tuossa on semmoista söpöä pyöreyttä, joka eroaa suoraviivaisista muodoista ja samalla tukee muita pyöreän muotoisia huonekaluja. 🙂

  7. Thomson jos ulkonäön perusteella pitäis valita 😉 <br /><br />Me ostettiin just uus 46" Samsungin, joten sen kestävyydestä en vielä voi sanoa juuta enkä jaata. Mut ainakin siinä on kuvanlaatu ihan uskomaton ja etenkin blu-rayt näyttää upeilta<3

  8. Tuo Thomson onkin ihanan suoraviivaisen näköinen <3<br />

  9. Se on tosi kivan näköinen ja nimenomaan tuommoinen pehmoisen pyöreä muodoiltaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *