Ostoslistalla Ikeasta

Oon yrittänyt vähän miettiä, että mitä tässä ajan saatossa edellisen Ikea-reissun jäljiltä on tullut mieleen hankittavaa. Samalla, kun sitä Beståa lähden hakemaan niin voisi kotiuttaa muutaman muunkin tarpeellisen jutun.
Kuvankaappaus+2013-3-15+kello+17.40.30.p
En muista miten paljon olen asiasta puhunut, mutta keväällä, kesällä ja alkusyksystä tää asunto on kuin valossa kylpevä pätsi. Valo tai tarkemmin sanottuna aurinko on ihan kiva ja piristävä asia, mutta ei enää siinä vaiheessa kun se häiritsee asumismukavuutta. Aurinko sisään paistaessaan vaikeuttaa läppärin näytön näkemistä ja samoin telkkarin katsomista. Mitä enemmän aurinko sisään paistaa, sen kuumempi on. Ei sinänsä ihme, kun on pieni yksiö etelän suuntaan ja asunnon ainoa ikkuna on juuri sinne. 😀 Tuulettimella on totisesti käyttöä, olen itse asiassa jo muutamana iltapäivänä auringon paistaessa harkinnut sen hakemista varastosta. Päivisin jo nyt on partsilla t-paita-keli, lämpötila parvekelasituksen ollessa kiinni kohoaa helposti 30 asteeseen.
Nyt meinasin, että ainakin valo-ongelmaan yritän saada helpotusta hankkimalla Ikeasta halvan rullaverhon. Kyseessä on täysin pimentävä verho. Parvekkeen ovi saa toistaiseksi olla ilman rullista.
Tupplur+rullaverho+180x195+pimenta%CC%88
Lisäksi kodissani ei ole vielä laisinkaan kokovartalopeiliä. Mietin, josko kotiuttaisi sen samalla. Olen päättänyt hankkia Ikean Stave-peilin, joka 40 cm leveydellään sopisi hyvin eteisen kaapin sivuun kylppärin oven taakse niin sanotusti. Kylppärin oven ollessa kiinni peilin edessä mahtuisi sitten keikistelemään eikä tarvitsisi enää pukeutua ”sokkona” ja tarkastaa vasta hissin peilistä lähtiessä että onhan nyt kaikki kohdillaan. 😉
stave-peili__74209_PE190954_S4.jpg
Lisäksi ostoslistalla olisi Kassett-laatikoita valkoisina. Kahta kokoa; pienempään DVD-levyjä, joita on taas kertynyt sekä isompien avulla ehkä hieman järjestystä räjähtäneeseen siivouskaappiin. Lisäksi olen miettinyt, josko viitsisin sijoittaa viisi euroa (hih ;)) valkoiseen Lack-pöytään, jotta Bestån tullessa kodin väritys olisi yhtenäisempi. Telkkarin lisäksi kun täällä ei oikeastaan enää ole mustaa ja uusi telkkarikin tulee olemaan valkoinen. 🙂
kassett-kannellinen-laatikko__0147783_PE
Jos rahaa olisi ylettömästi, kotiuttaisin vielä kaksi alla olevan kuvan mukaista Skärpo-tuolia parvekkeelleni. <3
skarpo-lepotuoli__0088370_PE219330_S4.JP
Nämä kävisivät kivasti kaverina valkoiselle TamTamilleni. Ja kun en tiedä, tarvitsenko oikeasti parvekkeelle ruokapöytää, joka sinne eksyi muuton yhteydessä parvekekalustoksi tilanpuutteen vuoksi. Ehkä tällä Ikea-reissulla haaveeni ei näistä tuoleista toteudu, mutta ehkä keväämmällä tai alkukesästä sitten. <3
Ihanaa, että saan kotiin kauan odotetun Bestån ja sitä kautta hieman järjestystä!
Kuvat: Ikea

13 kommenttia “Ostoslistalla Ikeasta

 1. Ikean ostoslistoja on niin kiva tehdä! =D Pitääpä taas päivittää omaa listaa, jos pääsisin keväällä käymään. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tuo Skärpo on kyllä kiva uutuus. Pitääpä käydä katsomassa minkä hintainen se on. Vågöja olen kyllä ajatellut ja valkoinen Tami kaveriksi.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Meiltäkin puuttuu edelleen kokovartalopeili.

 2. Vågöt on kans tosi kivat, mutta taisin tykästyä hieman enemmän tuohon Skärpoon, se näyttää paremmalta selälle. 🙂

 3. Joo, peilittömänä oon ollut. Välillä oon jakkaralle noussut seisomaan ja kurkistellut kylppärin peilistä. 😀 Mut aika äkkiä sitä oppii olemaan ilman peiliä ja varmaan tulisin jatkossakin toimeen ilman. 🙂 Hyvää yötä! &amp;lt;3

 4. Mullakin on ollut näitä selkäongelmia, niin noissa näyttää, että alaselkä saa paremman tuen kuin Vågössä. 🙂

 5. Arvaa vaan, kuinka paljon oikeasti olisi kiva sieltä ostella? 😉 Ikeassa kun pyörii niin siellä tulee vastaan aina kaikkee 😀 Ja nytkin muistin just että unohdin laittaa ostoslistaan uudet tyynyt, hih!

 6. Liputan pimentävien rullaverhojen puolesta! Meillä on kylläkin Prisman versiot, mutta on ihanaa kun saa nukkua pimeässä. Koirakin nukkuu paljon pidempään aamuisin kun ei aurinko paista suoraan kuonoon 🙂

 7. Tuo peili on meilläkin ja erittäin hyvännäköinen! Nuo skärpot on kyllä aivan ihanat!

 8. Mä nukun ihan mielelläni yöt kevyiden verhojen varassa, herääpähän sitten aamulla ajoissa ja valoisaan, mutta oleskelu näin aurinkoisessa kodissa päivisin on hieman tukalaa joten siksi kunnon verhot. 🙂

 9. Voi olla, että skippaan tällä kerralla peilin ostamisen – alan jo tottumaan olemaan ilman hih – ja ostan jotain muuta. Mut voi kun olisi rahaa noihin Skärpoihin. &amp;lt;3

 10. Kivan listan olet koonnut!!! Ei sieltä Ikeasta kyllä koskaan tyhjin käsin pääse pois! 🙂 Itsekkin päivitän ikean listaa tasaisin väliajoin… lista tuntuu kyllä kasvavan eikä lyhene ollenkaan… hih… Omakin blogi herää pian eloon… kotimatkalla parhaillaan… 🙂 T:Suffeliini

 11. Mä oon varautunut siihen, että mukaan tarttuu jotain ylimääräistä listan ulkopuolelta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *