Keittiö

Kokonaisuudessaan tällä kertaa. Joo, oikeesti… ei mitään yhtä tiettyä yksityiskohtaa. Voitteko kuvitella?! 😉
Sain kerrankin sekä tiskipöydän että tason sellaiseen kuosiin, että kehtasin ottaa kokonaisuuskuvan. Tiskipöydän siivotessani vaihdoin samalla Moccamasterin takaisin vanhalle paikalleen, sillä se oli toisaalla hieman hankalakäyttöinen. Keittimen taakse sijoitin mustan tarjottimeni suojaksi, sillä keitin tykkää höyrytä päällä ollessaan kahvitahroja seinälaattojen saumoihin. Ja ei, ne tahrat ei lähde irti… ei Universal Stonella eikä ns. taikasienelläkään.
IMAG3406.jpg

IMAG3404.jpg

IMAG3403.jpg

IMAG3402.jpg

IMAG3401.jpg

IMAG3400.jpg
Tältä näyttää siis keittiöni yhdellä silmäyksellä katsottuna. Roipekori hieman pursuaa, mutta on nipin napin vielä aisoissa. 😉
Täällä on sairastuttu flunssaan ja yskittää niin pirusti. Ihan 100% ei ole tauti vielä iskenyt ja toivonkin ettei kovin pahemmaksi enää menekään ja että paranisi mahdollisimman pian ilman mitään keuhkoputkentulehduksia tms. Lepoa vain, sitä se vaatii. Olihan tämä vähän eilen jo aistittavissa kun oli vähän yskän tuntua ja illalla sain siivous-spurtin. Sellaisia iskee joskus jos on tulossa kipeäksi, kenties kroppa valmistautuu pidempään lepoon. 😉
Ja muistakaahan käydä tykkäilemässä White & Freshin Facebook-sivuista, vielä on klo 19 asti aikaa ennen kuin Method-arvonta päättyy. Lisätietoa arvonnasta täältä!

15 kommenttia “Keittiö

 1. Sulla on ihana keittiö <3<br />Ja miten onkaan oikein puhtaaksi puunattu ja kiillotettu tiskipöytä kaunis! Sääli että se on yleensä varsin lyhytaikainen ilo, vaikkei mitään edes suuremmin sotkisi…

 2. Kivan näkönen ja raikas keittiö!! Kaikki simppelisti järjestyksessä 🙂

 3. Ihmettelin tässä taannoin, että miten meidän keittiön seinä ja laatat oli aivan kahvitahroissa siitä Moccamasterin takaa. Sain ne ainakin toistaiseksi vielä ihan helposti pyyhittyä pois, mutta ehkä joku kätevä&kivan näköinen suoja olisi paikallaan meillekkin Moccamasterin ja seinän väliin 🙂

 4. Aivan ihanan näköistä ja NIIIN puhdas tuo sinun tiskipöytäsi? Miten? <br /><br />Tosi kaunista Irina!!!

 5. Hei täällä on sama ongelma tuon keittimen roiskimisen kanssa! Tosin tähän asti en ole tajunnut miten se on aiheutunut sinne! Aika outo juttu sanoisin…<br /><br />Ja hei tosi rohkea keittiö kuva, näitä lisää 😉 Ja miten ihmeessä sun keittotaso voi olla noin naarmuton ja siisti!

 6. Huhhuh, miten kiiltävää 😀 Olisipa meilläkin joskus tuollaista! 😉 Todella näppärä keksintö tuo suoja keittimen taakse, pitääpä itsekin kokeilla!

 7. Oot niin oikeassa, todellakin on lyhytaikainen ilo. Mä oon mestari sotkemaan. 😀

 8. Mielenkiintoista kuulla, että jollain muullakin on sama ongelma. Mä annoin ehkä tahrojen olla liian kauan ja nyt on oikein imeytyneet laattojen saumoihin. :/ Laatoista toki lähti tahrat pois.

 9. Joo, ja vaikkei mitään sotkisikaan, niin ei meillä aineskaan tiskipöytä kiiltävänä kauaa pysy… Pelkät vesiroiskutkin tuntuu jättävän sellasia outoja jälkiä siihen 🙁

 10. Naarmuton se on varmaan siksi, kun tää asuntokaan ei ole vielä vuottakaan vanha ja puhdas ja siisti se on siksi, kun sen juuri puhdistin Universal Stonella. Ennen puhdistusta se oli aika hurjan näköinen 😀 Pienestä kodista ei kovin usein saa isompia alueita kuvattua, varsinkin kun mulla on aina jossain kohtaa asuntoa jonkinlainen kaaos. 😉 Mut aina välillä niitä kokonaisuuksia saa kuvailtua.

 11. Täysin sama täällä! Karseita tahroja vaikka pelkkää vettä olisi läikkynyt. Mikähän siinäkin on, ei mun vanhan kodin tiskipöytä tolleen tahriintunut. 😮

 12. Kivan siistiä 😉 Pikaista parantumista, terv toinen vetopoissa köh köh <3

 13. Kiitos, kiitos, kiitos <3 Toivottavasti tämä pian tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *