Kokemuksia Sinin Ruuvittomista

Kylppärissäni on nyt muutaman kuukauden ajan ollut kaksi Sinin Ruuviton -tuotetta, kulmahylly ja lavuaarin yläpuolella kylpyhuoneteline.
aa.JPG

IMAG1244+2.jpg
Viime viikkoon asti imukupit pysyivät seinässä kiinni moitteetta. Molemmista telineistä toinen imukuppi sitten irtosi, mutta kiinnitin ne uudelleen. Imukupit tarttuivat uudelleenkiinnityksessä hyvin ja ovat taas tiukasti kiinni seinässä. 
Kokemukseni ovat siis hyviä ja voin suositella näitä muillekin. Telineet tuovat kivasti säilytystilaa kylppäriin ja teräksisinä myös silmät kestävät näitä katsella. 🙂
P.S. Vielä reilu vuorokausi aikaa osallistua Humantool Pilot Spot selkätuen arvontaan, osallistumaan pääset tästä!

21 kommenttia “Kokemuksia Sinin Ruuvittomista

 1. Meillä on kylppärissä lidlin imukuppi hyllykkö. sellanen kaksi tasoinen ja painoa päällä koko ajan yli 2 kiloa eikä kertaakaan ole irronnut kesäkuun 2011 jälkeen. suosittelen lämmöllä sitä. ei ole nimittäin hinnankiroissa millon sitä sattuu valikoimissa heillä olemaan. makso muistaakseni 7,90€ ja on todellakin hintansa väärti. Aion meillekkin hommata niitä lisää jahka ottaavat taas valikoimiinsa..

 2. Muitakin imukuppituotteita on varmasti ihan hyviä. 🙂

 3. Mä oon himostellut tuota koria kans naamanpesuaineille altaan viereen, mutta tuo Sini on vaan niiiiin ylihintainen. Pitääpäs muistaa tuo Lidlkin vaihtoehtona! 🙂

 4. Kiva että päivitit kokemuksiasi noista Ruuvittomista! Nyt kyllä menee vakavaan harkintaan näiden hankkiminen kun noinkin hyvin pysyvät :)<br /><br />Vähänkö muuten on hyvää kamaa se Methodin tiskiaine! Yritin viime viikolla liotella yhdestä lasipurkista etiketin jättämiä liimajälkiä Fairyn kanssa pois, huonolla menestyksellä. Nyt kun tulin töistä, päätin, että liimat lähtee ja hain jo kaapista asetonipullon, jolla niinku taatusti lähtee kaikki tollaset liimat. Päätin kuitenkin ensin vähän liottaa purkkia Methodin kanssa vielä. Eli purkki tiskialtaaseen, perään niin kuumaa vettä kuin kraanasta lähtee ja yksi pumppaus Methodia. Nyt just kävin tsekkaamassa tilannetta ja ne liimathan lähti ihan tosta vaan! Ei tarvinnut edes hinkata mitenkään erityisesti! Vakuuttavaa jälkeä, ei voi muuta sanoa 🙂

 5. Sinin teline onkin ihan uusi mulle. Tuollainenhan vois olla kätsä muuallakin kuin vessassa tai kylppärissä. Ai mutta tarviiko se kaakelin taakseen? Hyvää yötä zzz <3

 6. Hei, kiitos tästä vinkistä!! Mä olen miettinyt näiden ostoa jo pidempään, mutta vähän empinyt asiaa. Jos kerran näin hyvät on niin täytyy varmaan pari kotiuttaa :))<br /><br />

 7. Waude, ihanaa että oot ollut tyytyväinen käsitiskiaineeseen. Kannatti ostaa! 🙂

 8. Mulla olisi myös tarvetta vastaaville, kiva vinkki – kiitos :)<br />Kivaa iltaa ja hyvää yötä ZzZ

 9. Olepa hyvä! Nää on käteviä ja onneksi itsellä myöskin kestäneet hyvin. 🙂 Hyvää yötä tuiskuseni! <3

 10. "Mä en malta odottaa, että pääset kokeilemaan muitakin tuotteita. :)"<br /><br />Maltatko odottaa vielä 2,5 tuntia? Tulin juuri kotiin töistä, löysin täkin päältä karsean läjän kissan oksennusta… Upeaa… Vetelin sitten pussilakanat pois sängystä ja päätin aikaistaa lakanoidenvaihdon perjantaista tähän päivään. Olin tunkemassa juuri lakanoita koneeseen, kun ovikello soi. Siellä seisoi postipoika kädessään minulle osoitettu paketti. Kädet innosta täristen tietty riivin paketin auki, ja kas, sieltähän paljastui Methodin Free&Clear pyykinpesuaine!!! Sattuipas sopivasti =D<br /><br />Nyt on sit koneessa lakanapyykki kissan oksuineen päivineen pyörimässä ja pesuaineena Method! Raportoin tuloksia jahka se valmistuu ;)<br /><br />Pusuhalirutistuskiitos ja IIIIIKKKKKK IHANAAAA!!!! Olet kulta ihana!! <3 <3 <3

 11. Kihkihkih, sait täysin ansaitun lahjan. <3 🙂

 12. Rakas <3 <3 <3 Nyt on puhtaat (tosin ei valkeat) lakanat ;D

 13. Herättää hilpeyttä nämä blogit, jossa Ruuviton-tuotetta kehutaan. Tuote on loppuviimein melkoinen susi, kun ei vaan pysy seinässä vaikka tekisi mitä…

  1. Ape -69: Kyllä ne joillain on pysyneetkin hyvin, toisilla ei. Minun tuotteeni pysyivät pitkään hyvin seinässä, mutta lopulta kiinnitys antoi periksi enkä sen jälkeen ole ostanut uusia. Olen löytänyt toisenlaisia tapoja säilyttää kosmetiikka- ja suihkutuotteeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *