Iloa puhtaista petivaatteista

Tällä kertaa suunnatonta iloa tuo puhtaat petivaatteet sängyssä. Ja erityisesti H&M:sta hankitut harmaat petivaatteet; pussilakanasetti ja kuminauhalakana. 
IMAG3338.jpg
Nämä ovat nyt kerran käyneet pesussa ja toivottavasti pysyvät muodossaan yhtä hyvin kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Harmaa on kiitollinen väri, sillä siinä ei pienet liat ja pölyt näy ihan heti. Nykyään tuntuu, kuin kaikki valkoiset liinavaatteeni olisivat täynnä tummentumia ja tahroja ja niiden lähteminen pesussa vaikuttaa vain haaveelta. Ehkä siirryn kokonaan harmaisiin liinavaatteisiin? Tosin rakastan yli kaiken valkoisia liinavaatteita.
Nyt on kuitenkin varsin onnellinen olo, kun sain taas nämä harmaat sänkyyn. Perusteellisessa suihkussa on käyty ja nyt alkaa rakas lemppariohjelmani Kosto. Sitten kelpaa hetken lueskella lemppariblogeja ja siirtyä untenmaille. Huomenna onkin juhlapäivä eikä sitä tiedä mitä kaikkea se mukanaan tuo. 🙂
Hyvää yötä ja toivottavasti aurinkoista alkavaa viikkoa! <3

9 kommenttia “Iloa puhtaista petivaatteista

  1. Ooo huomenna onkin onnittelupäivä 🙂 yritin kommentoida siun kukkapostaukseen, mut viskasi minut pihalle 🙁 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihania narsissikukkia sankarittarelle &amp;lt;3 Harva kuulee kukkien kuiskauksia, sie olet ollut onnekas! 🙂 eikä varmasti ole sattumaa se 😉 &amp;lt;3&lt;br /&gt;Mukavaa su-iltaa ja huomisen humua &amp;lt;3

  2. Niin on ja varsinkin kun tietää ettei heti ensimmäisen nukutun yön jälkeen ole &amp;quot;likaisen&amp;quot; näköiset. Mä en tajua, mikä mun valkoisia liinavaatteita vaivaa. 🙁

  3. Ooh, oletpa ollut tarkkana. 😉 Kukan kuiskaus, miten kaunis ilmaisu. &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hyvää yötä Soili-ihana &amp;lt;3

  4. Tuo on kyllä niin totta, puhtaat petivaatteet ilahduttavat ihan uskomattoman paljon. Erityisen ihanaa on käpertyä niiden väliin nukkumaan illalla ja nuuhkia puhtauden tuoksua. 🙂

  5. Oikein ihanan aurinkoista syntymäpäivää!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;quot; Irina blogia kirjoittaa ja kotiansa sisustaa, on moni lukija sen jo huomannut, häneltä useat kivat vinkit on saanut. Iloinen ja ystävällinen on hänen ote, hänen tyyliinsä ei kuulu kitinä tai moite. Surujakin joskus hän lukijoidensa kanssa jakaa, mutta pian jälleen yhdessä kanssa muiden hymyilee ja nauraa.&amp;quot;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Onnitteluhalauksin Pöppis &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *