Pöytävalaisimen etsintä alkamassa

Noin kuukauden kuluttua ollaan sellaisessa tilanteessa, että saattaa olla pöytävalaisimelle tarvetta. Kun muutin tähän yksiöön, huokasin helpotuksesta ettei tarvitse alkaa etsimään uutta pöytävalaisinta tai jopa -valaisimia. Kun ei minnekään moinen mahdu, niin jo olemassa oleva lattiavalaisin on riittävä. No, voipi olla niin, että jatkossa sille lattiavalaisimelle ei ole enää tilaa ja on tosiaan hankittava pöytävalaisin. 
Edison-po%CC%88yta%CC%88valaisin+Hobby+H
Mä en niin ole valmis tähän projektiin, mutta kai se on pakko alkaa katselemaan pöytävalaisimia hieman sillä silmällä. Uskon, että lattiavalaisimen etsiminen voisi olla jopa helpompaa!
Stativ-po%CC%88yta%CC%88valaisin+Hobby+H
Jotenkin vaan tuntuu, että missään ei ole silmää miellyttäviä pöytävalaisimia. Haluan kuitenkin sisustukseen sopivan valaisimen, joka on yksinkertainen eikä turhan krumeluuri. Ja siitä huolimatta siinä pitäisi olla sitä jotain. Kartellin Bourgie ja vastaavat eivät ihan kohtaa makuni kanssa. 
Tuplakupla-valaisin+M+tai+S+Hobby+Hall.j
Kuvat: Hobby Hall
Valaisuteho saisi olla yhtä hyvä kuin nykyisessä lattiavalaisimessa, joka on siis lattiaversio tuosta keskimmäisen kuvan valaisimesta. Valaisin on aikoinaan ostettu Ellokselta. Tuollaisena kolmijalkaisena se vaan saattaa jatkossa olla liian iso.

Ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa Humantoolin arvontaan täällä ja tykkäämässä blogini kotisivuista Facebookissa, niin osallistutte myös arvontaan. Lisätietoja Facebook-arvonnasta löytyy täältä.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *