Haaste: 6 kuvaa kesästä

Tämän päivän kyläilyreissu siirtyikin huomiselle, joten pistetään vaikka sitä odotellessa haastetta kehiin. Oon laiskasti toteutellut saamiani haasteita, mutta jokainen odottelee tuolla kuitenkin kiltisti toteutusta. 🙂 Nyt katsellaan hieman kesäkuvia, kuvat on viime kesältä.
Picture+212.jpg
Suosikkipaikkani kesäisin on ehdottomasti Kaivopuisto.

Picture+189.jpg
Kaivopuistossa käydessä tulee aina nautittua Helsingin jäätelötehtaan jäätelöitä. Vakkarina kaksi palloa kupissa ja tällä kertaa makuna oli lakritsi ja kookos. 🙂

Picture+050.jpg
Keltaista sain viime kesänä lisättyä myös hieman asuihin, ihanat keltaiset Conssut. <3

Picture+041.jpg
Tällaisia ja monenlaisia muita maisemia sain katsella oman kotini parvekkeelta. Miten kaunis taivas voikaan olla ja miten erilainen se voi olla joka päivä. 

Picture+004.jpg
Kesä alkoi muutolla uuteen kotiin.

IMAG8548.jpg
Helsingin Töölössä sijaitsee upea ja kotoisa kahvila Cafe Regatta. Pääsin ensimmäistä kertaa paikkaan tutustumaan viime kesänä ja toivottavasti uudelleen tulevana kesänä. 
Kevät ja kesä, tulkaa jo!
Kiitokset tästä haasteesta Kirjeitä Decolle -blogin Viiville sekä Nordland 146 -blogille!

5 kommenttia “Haaste: 6 kuvaa kesästä

  1. Vitsit tuolla Regatassa pitäisi kyllä joskus käydä! Aina lenkillä menen sen ohi ja mietin että joskus sitten, mutta jotenkin sen aina unohtaa 🙂

  2. ihania kuvia ja ihana haaste just nyt kun kaikkialla on niin harmaata!! voi tulispas se kesä jo pian!!

  3. Ihania kesätunnelmia! Mäkin tykkään hirveesti Kaivopuistosta. Harmi, että meiltä on niin pitkä matka sinne 🙁 Lapsena mentiin aina joka viikonloppu Uunisaareen jos oli aurinkoista (ja lapsuudessahan kaikki kesät oli aurinkoisia intiaanikesiä :D).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *