Lehtiprojekti eli karsintaa

Oon vähän semmonen tomppeli, joka innostuu tilailemaan sisustus- ym. lehtiä enkä ole pitkään aikaan niitä tuoreena lueskellut. Niinpä lehtikorini sekä muut paikat pursuilevat lukemattomia lehtiä. Mitä tuhlausta! 🙂
IMAG2866.jpg
Tuo yllä olevan kuvan kasa on vielä pieni, nyt kasa on paljon suurempi. Nostin meinaan lehtikoristani kaikki lehdet pois ja pistin yhteen pinoon. Nyt vain lehti kerrallaan selailemaan.
IMAG2874.jpg

Mielenkiintoiset jutut, kuvat ja muut talteen aion kuitenkin ottaa ja niistä voisi ehkä joskus tehdä jonkinlaisen leikekirjan.
IMAG2863.jpg
Muutoin lähtee iso määrä lehtiä kierrätykseen. Ehkä voisin muutamasta sisustuslehdestä säilyttää numeroita, vaikka vain sisustuksen nimissä. 😉
Mutta voi ei! Tiiättekö mikä mollukka tuolla alkoi juuri paistelemaan?! AURINKO, aaaaah! <3

19 kommenttia “Lehtiprojekti eli karsintaa

 1. Mä en enää nykyisin paljon sisutuslehtiä luekaan, kun olen niin koukussa blogeihin 😉 Jotenkin tuntuu, että mulle blogit antaa paljon enemmän inspiraatiota ja jopa oikeasti käyttökelpoisia ideoita.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Aurinko?? Mikä se on?? Onks se se kummallinen valoilmiö jota ei juuri ole viime kuukausina näillä leveysasteilla näkynyt? ;D

 2. Joo tuolla se taivaalla loisti, ihan kumma juttu! &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mä olen nyt päättänyt karsia lehtitilausteni määrää, koska onhan se nyt ihan pöljää tilaamisen ilosta vaan tilata, kun selkeesti en niitä lue ja blogeista tosiaan saa niin älyttömän paljon inspiraatiota. 🙂

 3. Mie en tilaa kuin Elleä, mutta joka kuukaus sit ostan kumminkin ainakin yhden sisustuslehden ;). Tykkään selailla lehtiä välillä, mut aika useestihan sitä kahviakin juo tietsikalla :).

 4. Täälläkin paistoi aurinko, mutta nyt tuli taas harmaata ja kaiken lisäksi sataa lunta :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Oon lehtihirmu ja lehdet onkin ainoita asioita mitä hamstraan. Oon varmaan outo, mut muodostan lehtiin tunnesiteen ja luen samoja lehtiä kerta toisensa jälkeen vuosien ajan 😀 Ihan kaikki yksilöt ei iske ja ne lykkään surutta lehtiroskikseen!

 5. Mikä tahdonvoima! Mulla on viime syksyisen siivousprojektin jäljiltä edelleen yksi iiiiso kassillinen just sisustuslehtiä käymättä läpi. Mullakin tarkoituksena keräillä leikekirjaan parhaimmat jutut. Ikuisuusprojeti taitaa olla :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Iiiihana aurinko paistoi hetken täälläkin! 🙂

 6. Nyt se mollukka möllöttää aika kirkkaasti täälläkin! Oiti oikein partsille mennä hetkeksi ihailemaan :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mä tein just löydön, kun peuhasin vaatekaappiani. Siellähän oli yksi kelta-valkoinen sisustustyynyn päällinen joka on peräisin 90-luvulta kun mulla oli keltainen kausi meneillään. Joo, kelpaa se nytkin pikku raikastukseksi olkkariin, kunhan se saakelin sohva vaan suvaitsisi joskus saapua 🙂 Hihhii, ei kun keltsii vaan taas lisää etsimään!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Niin, arvaa kenen syy? ;D

 7. No niin Dara, tässä on menty syyttelyissä niin pitkälle, että olisi paree alkaa pakertamaan sitä blogia!! 😀

 8. Tiiätkö tossa tilanteessa lehtien tilaaminen ja ostaminen onkin ihan ok, kun ne tulee luettua eivätkä mee hukkaan. Toisin on mulla, kun vaan hamstraan enkä saa tuoreeltaan luettua. Tällä viikolla aion kaivaa tuosta pinosta kaikki tämän vuoden lehdet eli tuoreimmat ja luen ne läpi sekä kerään ihania inspiksiä! Vanhat lehdet voin käydä läpi sitten hiljalleen ajan kanssa, mutta koska kerran maksan muutamasta tilauksesta, niin nyt täytyy alkaa lukemaankin niitä. 🙂

 9. Tahdonvoima hyvä, toteutus nihkeämpi! 😀 Päätin just, että alan tutkailemaan tuoreimpia eli tämän vuoden lehtiä ja pyrin lukemaan uudet lehdet heeti tuoreeltaan. Noita vanhoja voin sitten selailla ajan kanssa hissukseen!

 10. No siellä on lehtiä! 🙂 Näyttävät erittäin mielenkiintoisilta! Terveisin yks joka ei oo viimesiin päiviin muuta tehny kun lukenu lehtiä 😉

 11. Hyvä idea tuo leikekirja :)))) Kaikki omat inspikset sinne niin näkee ne yhdellä kertaa ja ei aina tarvii pläräillä lehtiä!!!Plus ei vie niin paljon tilaa. Ja sitten parin vuoden päästä kiva katsoa mikä oli IN!! :)))

 12. Hei vitsi mikä tuuri, siis että tunnet eri lehtiä noin paljon! Missä siusta on eniten selkeää ja skandinaavista sisustusta? Joskus ostin höyrähdyksissäni muistaakseni divaanin ja se oli aika romanttinen (ainakin se numero). Mulla on sellainen 70 cm torni sisustuslehtiä laidasta laitaan (sarjassa pelastettuja orpolaisia). Osa on jo kyllä askarreltu ja pilkottu palasiksi :D. Hyviä askartelujuttuja saapi noista, vink vink… joulukortteihin, kortteihin ym ym 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa iltaa siulle &amp;lt;3

 13. Tuossa on joo muutama lehti, joka pitää käydä läpi. 😀

 14. Mä en kauheen expertti kyllä ole sisustuslehtien osalta, mutta käsittääkseni hyviä ja moderneja ovat Divaanin lisäksi Deko ja Avotakka. 🙂 Voi olla, että sulla kävi vaan huono mäihä sen yhden Divaanin osalta. 🙂

 15. Oon kyllä tullut siihen tulokseen että kaikki aika hurahtaa täällä blogi maailmassa niin jää tuo printti puoli hieman unholaan 🙂

 16. No niin miekin luulen että oli huono tuuri silloin. Minunkin mielikuva on ollu siitä just sellainen kivan moderni lehti. Ja voivoi just silloin kun ostin oli oikein tuska saada lukea jotain kivaa. Taidan kokeilla uudestaan Divaania ja olla muutaman euron köyhempi 🙂 Dekoa pitänee kyl myös testata! Avotakka on kyllä huippu (ainakin oli vielä kymmenen vuotta sitten :D). &lt;br /&gt;Kivaa iltaa siulle ihana &amp;lt;3 &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

 17. Ihan sama mulla, siksi aionkin keskittyä pääosin blogimaailmaan sitten kun noi lehdet on kahlattu läpi. 🙂

 18. Etsimällä ja tutkailemalla löydät varmasti kivan sisustuslehden. 🙂 Kivaa iltaa sullekin!! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *