Kiitos!

Mä olen niin onnellinen teistä lukijoista! <3 Teidän olemassaolon (ja tietty sisustusmieltymykseni) vuoksi mä olen alkanut hiljalleen jaksaa nostaa itseäni ylöspäin ja suunnata katsetta kohti kevättä!
2012-11-23_1353663454.jpg
Kaikki olette tärkeitä, mutta haluan nostaa esille muutaman henkilön.
Dara – kiitos, että olet olemassa ja kiitos, että olet jaksanut kannustaa. Olet tosi-blogiystävä. <3
LOVE – ihana, ihana, ihana! Niin iloinen, niin pirteä eikä pahaa sanaa suustasi pääse koskaan. Olet tärkeä <3
Miia – OKV – Kiitos päivittäisestä tsemppauksesta, täältä noustaan! <3
Soili – Sinä pirteä ihana keltaiseen hurahtanut blogiystäväni, ehkä joskus tapaamme ihan oikeastikin. <3
Ja nyt lyö tyhjää, oon kai liian täpinöissäni. Tiedän, että on vielä maininnan ansainneita tyyppejä siellä ruudun takana. Joku päivä käyn kommenttiboksini läpi ja teen teistä kaikista ihanista kunnollisen postauksen. Ilman teitä tämä bloggaaminen ei olisi mitään enkä tästäkään suosta olisi jaksanut nousta.
Kiitos <3 <3 <3
2012-10-20_1350743004.jpg
P.S. Terveisiä myös Jonskulle, Rebeccalle, Sofialle ja Pöppikselle! 🙂
Irina / White & Fresh - -

29 kommenttia “Kiitos!

 1. Arvaa murunen kuka täällä itkeä tihrustaa taas… &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;quot;Kippis elämälle, kippis elämän kiemuroille, elämän mutkille, kaikille kyyneleille, hauraudelle, kasvamisen tuskille, kasvamiselle, nousemiselle, toivolle, mahdollisuuksille, virtaamiselle. Iloille, suruille, onnenhetkille. Kippis eiliselle, huomiselle, tälle päivälle, kippis tähän hetkeen. Kippis keltaiselle, raivaamiselle ja hetkille!!&amp;quot; &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kippis SINULLE, ihanalle elämänkulkijalle. Kippis White &amp;amp; Freshille!!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;3 Ihana olisi kyllä tavata joskus!!! 🙂 :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa iltaa siulle. Elämä on lahja!! &amp;lt;3

 2. Ihana olet 🙂 &amp;lt;3 Lukijat on kyllä korvaamattomia, ne tekee blogista tärkeän!!!

 3. Sniffelis!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 PusuHaliPusuHaliPusuHali!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olet myös hyvin tärkeä minulle :))) &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Kuinka sitkeä sissi oletkaan ja kuinka ponnistat ylös vaikkei aina jaksaisikaan! Ja annat myös itsesi vain olla, kun sitä tarvitset!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mä ihannoin sinunlaisia ihmisiä!!! Pitkän matkaa tultu ja pitkä tie edessä, pääasia ettei luovuta!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;MUAH!!

 4. &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tässä sen huomaa että virtuaalisetkin ystävät ovat tärkeitä!

 5. Ihanaa, että täältä blogimaailmasta löytyy ihmisiä, jotka jaksavat kannustaa toisiaan päivästä toiseen! Ja sinäkin olet kyllä tuonut iloa monen bloggaajan elämään, ainakin minun &amp;lt;3

 6. Kiitos ihana Irina itsellesi ja kovasti terkkuja täältäkin, ihanaa kuulla, että kevätauringon säteet ovat yltäneet myös sinne. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Olet itse aina ystävällinen, avoin ja idearikas!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Blogiystävät ja kaverit ovat tärkeitä, täällä iloitaan ja itketään yhdessä ja uskon, että myös ruudun ulkopuolella kohdatessa meillä sisustusintoilijoilla riittäisi juttua! &amp;lt;3 Toivottavasti mä saan järkättyä ne parvekepartyt kesällä. :))

 7. Voi rakas murunen &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3&lt;br /&gt;Mulle on tärkeintä että sä alat taas piristymään. Yhtä henkilöä voisit vielä paaaaljon lisää kiitellä, sitä joka kaikkein lämpimimmän kiitoksen ponnisteluistaan ansaitsee ja joka sen todellisen työn teki ja tekee edelleen, nyt ja tulevaisuudessa: Nimittäin ITSEÄSI! Juuri SINÄ ansaitset suuret kiitokset :)&lt;br /&gt;Olet niin tärkeä mulle, ettet tiiäkään! &amp;lt;3

 8. Ihana olet ♥ Ja osaat niin sujuvasti kirjoittaa tuntemuksesi 🙂

 9. Ihana kirjoitus, harvemmin me suomalaiset kiitämme tai kerromme kuinka rakkaita ja tärkeitä jotkut ovat. Useimmiten se on sitä huonompaa sorttia vain mitä maailmalle välitämme, mikään ei ole ikinä hyvin ja kaikki ovat kakkoja ja vali vali… IHANA nähdä ja lukea tälläistä! :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiitos Irina mahtavasti blogista! 🙂

 10. Heippa vielä! Mun oli pakko kirjoittaa sulle yksi kirjoittamani runo, joka varmaan avautuu sinulle. Se on blogissani. 🙂

 11. Suupielet hymyyn ja eteeepäin. Ystävien voimalla se onnistuu 🙂

 12. Oot kyllä ihana kun noin kiittelet ystäviäsi! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Lisäsin sut mun blogilistalle ja liityin lukijaksi 🙂

 13. Itse olet ihana ja sinähän se olit, jonka postauksestani unohdin. Kuulut kuitenkin tuohon nimettyyn porukkaan. &amp;lt;3

 14. Jei, pian se tulee! Ensi viikolle lupailivat jo jotain (ainakin hetkellistä) lauhtumista ja lämpötila saattaa nousta jopa +5 asteeseen &amp;lt;3

 15. Mun mielestä kannustaminen ja tukeminen on ihanaa, siitä tulee niin hyvä mieli. &amp;lt;3

 16. Ystävällisyys tuottaa ystävällisyyttä ja avoin olen ollut aina. Toivottavasti vielä tavataan, parvekepartyilla tai muutoin 🙂

 17. &amp;lt;3 Oon aina ollut aika avoin ja tykkään sanoa, jos on jotain hyvää sanottavaa. 🙂

 18. Hyviä asioita pitäisi muistaa sanoa tarpeeksi usein, se on totta että niitä hyviä juttuja pidetään itsestäänselvyyksinä ja huonoista asioista maristaan. Kiitos sinä ihana, että olet olemassa, sinäkin oot tosi tärkeä &amp;lt;3

 19. Pitää aina välillä sanoa, miten tärkeitä ihmiset ovat. 🙂 Tervetuloa lukijaksi Riikka! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *